Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Secmeleri aksam yapalim canim benimde islerim var 2 den sonra çıkacağım 6 gibi gelirim bende
8 de yapalim herkes uygunsa
Bugün bende yogunum cnm sonra cocuklar gelecek
4 den sonrada kınaya gidecem
9 yapsak sizin icin gecmi olur bizde 8 oluyor

Çok teşekkür ederim evet bir an önce şöyle 50 li kilolara gelmek istiyorum şuan çok hareketsiz bi yaşantım var ama işe başladığım zamanlar sporu da düzene ekliyevegim

Eki Görüntüle 2929550
Geçen cuma 60,1
Bugün 59,2

Fark - 900

Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa

Yarışmalara katılmayacağım
Alt listede devam
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤
Gecen cuma 62,7
Pazartesi 63,2ydim
Simdi 62,1 Zipzip-
Artilari atip eksiye dusmussun tebrik ederim canim ❤
Ayy bu ne cavcakli renkler
Yaa sorma sabah mecbur katlandim ama simdi operaya gecis yaptim :))
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Baslangicin hayirli olsun canim
Haftaya nikinide yazabilir misin

Bende 5 saat uykuyla duruyom
Çok yorgunum
Bide iki gün bakliyat yedim
He çarşamba perşembe sebze günüymüş
Kız kim dedi sebze günüymüş diye Perşembe çarşambaya göre daha dikkatli ye seni şişiren her şeyi biliyorsundur migi ne zamandan beri diyettesin yediğin şeyler ertesi gün sana nasıl dönüyor bunu gör ona göre tüket

İki hafta deneme suresi varya abla ondan giremiyorum,sanirim haftaya girebilirim.

Yazarım kaptanım zaten daha önce 6. Takımdaydım en son 55 li kıloarfaydım en son hamile kalınca mezun olamadan bırakmıstım ki mezun olma kilom 52 Di doğumdan sonra sanırım 2,3 hafta önce yine takıma yazdım ama bebekten dolayı giremedim foruma şuan burdayıminş devamlılık saglarım. Çünkü sütümü azalmasına çok korkuyorum İnş ikisini bi arada götürebilirim

Çarşembe perşembenin kardeşi diyen tutariteden biliyorum işte çarşambadan başlıyor perşembe dikkat günü evet biliyorum ezberledim
Sen geçen hafta barbunya yiyerek 3 kilo verdiğini duyunca denemeye giriştim ama öğle nohut olmasa olurdu

Eki Görüntüle 2929550
Geçen cuma 60,1
Bugün 59,2

Fark - 900

Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa

Yarışmalara katılmayacağım
Alt listede devam
Tebrikler canim
Gecen cuma 62,7
Pazartesi 63,2ydim
Simdi 62,1 Zipzip-
Tebrikler canim
Gecen hafta 84
Bugün 82.25
Fark.1,75 Gr
Yüzde % 2.08

Yarismaya katılıyorum
Zipzip- Gurbettt42 @Filiz16 @Cordeliaa
Eki Görüntüle 2929525
Tebrikler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…