Alabiliriz listeye canim bu haftaİki hafta deneme suresi varya abla ondan giremiyorum,sanirim haftaya girebilirim.
Hatirliyorum canim geldiginde hamilelik haberini almıştınYazarım kaptanımzaten daha önce 6. Takımdaydım en son 55 li kıloarfaydım en son hamile kalınca mezun olamadan bırakmıstım ki mezun olma kilom 52 Di doğumdan sonra sanırım 2,3 hafta önce yine takıma yazdım ama bebekten dolayı giremedim foruma şuan burdayıminş devamlılık saglarım. Çünkü sütümü azalmasına çok korkuyorum İnş ikisini bi arada götürebilirim
Kız sen bana bakma kilo verdikçe meton hızlanacak yediklerini daha rahat vereceksin. Ben o hafta iki kere barbunya kısır yedimÇarşembe perşembenin kardeşi diyen tutariteden biliyorumişte çarşambadan başlıyor perşembe dikkat günü evet biliyorum ezberledim
Sen geçen hafta barbunya yiyerek 3 kilo verdiğini duyunca denemeye giriştimama öğle nohut olmasa olurdu
Abla tebrikler, maşallahGeçmiş bitmicek :))
Bildirim gelsinnn
Gecen hafta 108.2
Bugün 105.2
Fark 3
Yüzde 2.77
Eki Görüntüle 2929560
Bu hafta kırmızı takım kaptanlığı senin görünüyor abla tebrik ederim harikasınGeçmiş bitmicek :))
Bildirim gelsinnn
Gecen hafta 108.2
Bugün 105.2
Fark 3
Yüzde 2.77
Eki Görüntüle 2929560
Teşekkürler canımTebrikler canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Koruma icin harika cnm
Nehirrrr masallahin var cnm harikasinn
Ağlayan merveye bakin heleeeGecen hafta 84
Bugün 82.25
Fark.1,75 Gr
Yüzde % 2.08
Yarismaya katılıyorum
Zipzip- Gurbettt42 E Elif_Eylul Cordelia
Eki Görüntüle 2929525
Gerçekten metabolizma hizlaniyor gecen yila kadar herseyi korkarak yerdimKız sen bana bakma kilo verdikçe meton hızlanacak yediklerini daha rahat vereceksin. Ben o hafta iki kere barbunya kısır yedimartık biliyorum sebze bana iyi geliyor mesela buharda yoğurtlu sende başka şeyler yemelisin. İlla sebze değil protein olabilir.
Ağlamayana emzik vermiyorlar ablaAğlayan merveye bakin heleeemuhtesmsinn cnmmmm
Brokoli Karnabahar mevsimi başladı o günü ben perşembe eklesem ne iyi olur bundan sonra liste yapayım kendime :)Kız sen bana bakma kilo verdikçe meton hızlanacak yediklerini daha rahat vereceksin. Ben o hafta iki kere barbunya kısır yedimartık biliyorum sebze bana iyi geliyor mesela buharda yoğurtlu sende başka şeyler yemelisin. İlla sebze değil protein olabilir.
Evet canım çünkü vücudta fazla yağ yok daha çabuk yakiyorsun yedikleri yağ azaldıkça yediklerini yakmak daha kolay oluyor.Gerçekten metabolizma hizlaniyor gecen yila kadar herseyi korkarak yerdim
Simdi yesemde kilo almiyorum alsam bile dikkat edince gidiyor
Lütfen lütfen lütfen karnıbahar pizzası yapmaBrokoli Karnabahar mevsimi başladı o günü ben perşembe eklesem ne iyi olur bundan sonra liste yapayım kendime :)
Kabak biti brokoli geldi mevsimlik sebze meyve yemek daha taze
Guzel bir kahvalti yap canim ama abartmadan bakarsin mavi takim kaptani olursunnResmi açıklamayi yapinda gideyimmidem sirtima yapıştı nerde acun medya
Resmi açıklamayi yapinda gideyimmidem sirtima yapıştı nerde acun medya
Kirmizi takimdan sadece o kaldı canimUmutumut82 geldi mi? bir o eksik galiba
Gelmedi canım bebe durmamistirUmut 10 kilo vermediyse Mavi takım kazandı zaten.
Valla ne zamandir yapmadımLütfen lütfen lütfen karnıbahar pizzası yapma
Canımmm nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?