Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçen cuma 58.9
Bugün 58.0
Fark -900Eki Görüntüle 2929547
harikasın canım.
Eki Görüntüle 2929550
Geçen cuma 60,1
Bugün 59,2

Fark - 900

Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Yarışmalara katılmayacağım
Alt listede devam
Harikasın canım.
Muhteşem beybi.
Hayırlı olsun başlangıcın.
Geçmiş bitmicek :))

Bildirim gelsinnn

Gecen hafta 108.2
Bugün 105.2
Fark 3
Yüzde 2.77

Eki Görüntüle 2929560
Show yapıyor hatun.. Maşallah. Harikasın canım.

Kizlar icime sıkıntı girdi sizle paylasmak istiyorum
Oglum ve kizimi pazartesi okuldan sonra yuzme dersine goturuyorum haftanin diger iki gunu kardesim kendi ogluyla benim oglumu kickboksa götürüyor 1 saat
Onceleri diyordum spor olur iyi olur benim oglan icin
Ama dersleride biraz agir kaldiramiyor yoruluyor galiba
Yigenim orda yanliz kalmasin ooglumla baraber yapsinlar diye oglumuda gideken aliyor kardesim
Dunde gitmislerdi 5 bucuk 6 bucuk arasi
Sabah zor uyandi
Okula giderken yorgunum anne ben kickboksa gitmek istemiyorum cok kosuyorum yoruluyorum ben sadece yüzmeye gitmek istiyorum dedi
Sabah babam aradi babama dedim oglan cok yoruluyor gitmek istemiyor
Babam gitsin ogrensin kendini savunmayi ogrenir dedi bende gecen senede gitti bisey ogretmiyorlar dedim
Babamda sirf yigenim icin o yanliz olmasin diye israr ediyor dedim cocugun sagligi daha onemli
Babam dedi bir kac gun gecsin tekrar sor gitmek istiyormu bende bakiyim bir dedim
Gitmezse babasiyla gitsin dedim
Oglum 7 bucuk yasinda Bilmiyorum gonderiyim mi şaşırdım
Sadece yuzme dersi yeterli bence

Nohut bizim favori yemeğimiz
Koruma icin harika cnm

Nehirrrr masallahin var cnm harikasinn

Ağlayan merveye bakin heleee muhtesmsinn cnmmmm

Sağol abla sende muhteşemsin

Selam canim tebrikler. Bebek kac aylikti, kendimi birakiyor. Benimde kara kara dusundugum bir konu fakat bu kış emzirmeye devam edicem sanirim hep hastalar
Cnm aralık doğumlu bnmki. Ben de kışı çıkarırım diyordım ama muhtemelen aralıkta işe başlayacağım, bir de artık geceleri hep ağzında tutmak istiyordu, uyuyamıyordum, gerçi şimdi de uyutmuyor
Ben zaten tek meme emziriyordum, süt bitti dedim. Diğerini verdim. Şimdi asla emmek istemiyor. Ama nasıl uyuuacağını da bilmiyor

Zor geliyordur canim gitmek istemiyorsa gonderme istedigi zaman gonderirsin
Spor icin yuzme yeterli olur zaten

Ben olsam gordermezdim canım sağlık herşeyden önemli ki yüzme de bütün vucud calisiyor hem eğlenceli çocuk daha ne yapsın biraz daha büyüsün boksta yapar.

Gitmek istemiyorsa zorlama lütfen . Çocuğundan değerli değil ya . Senin çocuğunu senden başka kimse düşünmez.

Kızlar bişey sorucam sizlere kayınvalidenizin hakkınızda konuştuğunu bile bile öğlen çocuğu onun evinde uyutup yinede yürüyüşe cikarmiydinjz. Çocuğum ben gelene kadar uyanmiyo bu arada.
Isinin goruldugune bakacan, bosver konussun dursun , git yuruyusune

Canım gitmek istemediği hiç bir aktiviteye zorlanmamalı çocuklar, Zaten yüzme eğitimi alıyormuş, vücut gelişimine katkısı var. İstemiyorsa hiç zorlama bencede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…