Artin cok degil canim haftaya daha güzel olurBilerek bekledim canımmmm artı kilo azalsin diye
Geçen cuma 89.0
Bu cuma 89.1
+100gr
Ben bundan sonraki haftalarda en azindan vucudumun direnci kırilana kadar free takılıyim.
E Elif_EylulZipzip- Cordelia
Ağır geliyorsa gönderme canım bu sefer tamamen ters tepki yaparKizlar icime sıkıntı girdi sizle paylasmak istiyorum
Oglum ve kizimi pazartesi okuldan sonra yuzme dersine goturuyorum haftanin diger iki gunu kardesim kendi ogluyla benim oglumu kickboksa götürüyor 1 saat
Onceleri diyordum spor olur iyi olur benim oglan icin
Ama dersleride biraz agir kaldiramiyor yoruluyor galiba
Yigenim orda yanliz kalmasin ooglumla baraber yapsinlar diye oglumuda gideken aliyor kardesim
Dunde gitmislerdi 5 bucuk 6 bucuk arasi
Sabah zor uyandi
Okula giderken yorgunum anne ben kickboksa gitmek istemiyorum cok kosuyorum yoruluyorum ben sadece yüzmeye gitmek istiyorum dedi
Sabah babam aradi babama dedim oglan cok yoruluyor gitmek istemiyor
Babam gitsin ogrensin kendini savunmayi ogrenir dedi bende gecen senede gitti bisey ogretmiyorlar dedim
Babamda sirf yigenim icin o yanliz olmasin diye israr ediyor dedim cocugun sagligi daha onemli
Babam dedi bir kac gun gecsin tekrar sor gitmek istiyormu bende bakiyim bir dedim
Gitmezse babasiyla gitsin dedim
Oglum 7 bucuk yasinda Bilmiyorum gonderiyim mi şaşırdım
Sadece yuzme dersi yeterli bence
ben olsam zorlamaz göndermezdimKizlar icime sıkıntı girdi sizle paylasmak istiyorum
Oglum ve kizimi pazartesi okuldan sonra yuzme dersine goturuyorum haftanin diger iki gunu kardesim kendi ogluyla benim oglumu kickboksa götürüyor 1 saat
Onceleri diyordum spor olur iyi olur benim oglan icin
Ama dersleride biraz agir kaldiramiyor yoruluyor galiba
Yigenim orda yanliz kalmasin ooglumla baraber yapsinlar diye oglumuda gideken aliyor kardesim
Dunde gitmislerdi 5 bucuk 6 bucuk arasi
Sabah zor uyandi
Okula giderken yorgunum anne ben kickboksa gitmek istemiyorum cok kosuyorum yoruluyorum ben sadece yüzmeye gitmek istiyorum dedi
Sabah babam aradi babama dedim oglan cok yoruluyor gitmek istemiyor
Babam gitsin ogrensin kendini savunmayi ogrenir dedi bende gecen senede gitti bisey ogretmiyorlar dedim
Babamda sirf yigenim icin o yanliz olmasin diye israr ediyor dedim cocugun sagligi daha onemli
Babam dedi bir kac gun gecsin tekrar sor gitmek istiyormu bende bakiyim bir dedim
Gitmezse babasiyla gitsin dedim
Oglum 7 bucuk yasinda Bilmiyorum gonderiyim mi şaşırdım
Sadece yuzme dersi yeterli bence
Teşekkürler canım sizlerde çok azimliydinizTebrik EderimGurbettt42 canım
@madamhd senide tebrik ederim canım çok güzel bir yarış oldu azimle pes etmeden devam ettiniz ve çok güzel vir hafta cikarttiniz
Oglana bir daha soruyilum gitmek istemiyorsa kardesime soykuyecegim onun sagligibdaha onenli babamda yigenim yalniz kalmasin diye israr ediyorZor geliyordur canim gitmek istemiyorsa gonderme istedigi zaman gonderirsin
Spor icin yuzme yeterli olur zaten
Sabah zor goturdum okuldada spor yapiyorlar canim bide 3 gun fazladan spor agir geldi kardesimde oglu yanliz kalmasin diye oglumu goturuyor aslinda baba ogulda kickboks yapabilirler gecen sene esimle oglum gitmişti haftada 1 gun onlarda öyle yapsinlar artik gucenirler mi bilmiyom oglanin sagligi daha onemliBen olsam gordermezdim canım sağlık herşeyden önemli ki yüzme de bütün vucud calisiyor hem eğlenceli çocuk daha ne yapsın biraz daha büyüsün boksta yapar.
Tartı resmi atar mısın bebiş.Bilerek bekledim canımmmm artı kilo azalsin diye
Geçen cuma 89.0
Bu cuma 89.1
+100gr
Ben bundan sonraki haftalarda en azindan vucudumun direnci kırilana kadar free takılıyim.
Bu arada arti değilsin canim 100 gram eksidesin 89.2 gecen cumaBilerek bekledim canımmmm artı kilo azalsin diye
Geçen cuma 89.0
Bu cuma 89.1
+100gr
Umut 10 kilo vermediyse Mavi takım kazandı zaten.
Evet bencede yuzme yeterli simdilik derslerini etkiler diye korkuyorum zaten zor dersler veriyorlarben olsam zorlamaz göndermezdim
derslerinden geri kalmasını göze alamazdım.. elbet herşey ders değil aktiviteye ihtiyaçları var ama zaten yorulduğunu kuzumm kendi söylemiş kıyamam.. yüzmeye gitmek istiyıor.. bunaltmazdım istediğini yaptırırdım hem keyif alır hem geri kalmaz hemde kendini zorlamaz
Eki Görüntüle 2929550
Geçen cuma 60,1
Bugün 59,2
Fark - 900
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Yarışmalara katılmayacağım
Alt listede devam
Eki Görüntüle 2929552 gecen hafta 6
Sanirim kaptan bulundu
Eksin cok guzel tebrik ederim ablacim
Abla mükemmel ötesisin tebrikler
Wuuuuhuuu gözlerim neler görüyor tebrik ederim
Abla tebrikler, maşallah
Bu hafta kırmızı takım kaptanlığı senin görünüyor abla tebrik ederim harikasın
harikasın canım.
Harikasın canım.
Muhteşem beybi.
Hayırlı olsun başlangıcın.
Show yapıyor hatun.. Maşallah. Harikasın canım.
Cok tesekkur ederim hepinizeNohut bizim favori yemeğimiz
Ettim spor da yaptim, wc sikintim var gunlerdir.Ellerine saglik cnm
Emek verip tabanlari yaglayan herkesi tebrik ederim
Mavişler harikasinizzz
Cok güzel eksi tebrikler r cnm
Cok güzel eksi tebrikler cnm
Cok guzel eksi tebrikler zeynepcimtakimlara girmicekmisin
Onceki kilon aklimda degil heralde eksiymişsin, tebrikler cnm
Sana bunu soyleyen gerçekten cok cahilmiş cnm :))) daha yag nedir kas nedir bilmiyormuş
Cok guzel eksi tebrikler cnm
Harikasin elifcim
Tuuu tuuu masallahhhhhh, muhtesemmmmm tatlicimmm
Koruma icin fazla bi arti degil cnm
Dikkat etmedinmi tatlim
Gayet güzel eksi niye begenmedinki cnm
Pazartesi zaten güzel eksin vardi onu korumuş olmanda güzel cnm
Cok güzel eksi tebrikler cnm
Cok güzel başlangıç cnm devami gelsin insallah
Üzülme canım ,verirsin inşaAllah hep böyle olacak değil ya .Bilerek bekledim canımmmm artı kilo azalsin diye
Geçen cuma 89.0
Bu cuma 89.1
+100gr
Masterfite takimlara katilacak misin peki
Bu arada arti değilsin canim 100 gram eksidesin 89.2 gecen cuma
Olur neden olmasınTatlım liste yapıyoruz kilo ve tebrikler oluyor. Eşin sevmezse kendine yeterlik al. Bu sohbetleri cuma dışında mı yapsak.
Tabi ki gel sarilalimGercektenmi ya ağlamak istiyorum cok mutlu oldummm sana sarılabilirmiyim
Afiyet olsun canimYa ben kaşık kaşık Nutella yemek istiyorum1 kaşık götüreceğim. Cuma ödülüm olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?