Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ağır geliyorsa gönderme canım bu sefer tamamen ters tepki yapar

ben olsam zorlamaz göndermezdim
derslerinden geri kalmasını göze alamazdım.. elbet herşey ders değil aktiviteye ihtiyaçları var ama zaten yorulduğunu kuzumm kendi söylemiş kıyamam.. yüzmeye gitmek istiyıor.. bunaltmazdım istediğini yaptırırdım hem keyif alır hem geri kalmaz hemde kendini zorlamaz

Zor geliyordur canim gitmek istemiyorsa gonderme istedigi zaman gonderirsin
Spor icin yuzme yeterli olur zaten
Oglana bir daha soruyilum gitmek istemiyorsa kardesime soykuyecegim onun sagligibdaha onenli babamda yigenim yalniz kalmasin diye israr ediyor
Ben olsam gordermezdim canım sağlık herşeyden önemli ki yüzme de bütün vucud calisiyor hem eğlenceli çocuk daha ne yapsın biraz daha büyüsün boksta yapar.
Sabah zor goturdum okuldada spor yapiyorlar canim bide 3 gun fazladan spor agir geldi kardesimde oglu yanliz kalmasin diye oglumu goturuyor aslinda baba ogulda kickboks yapabilirler gecen sene esimle oglum gitmişti haftada 1 gun onlarda öyle yapsinlar artik gucenirler mi bilmiyom oglanin sagligi daha onemli

Evet bencede yuzme yeterli simdilik derslerini etkiler diye korkuyorum zaten zor dersler veriyorlar

Eki Görüntüle 2929550
Geçen cuma 60,1
Bugün 59,2

Fark - 900

Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Yarışmalara katılmayacağım
Alt listede devam

Sanirim kaptan bulundu
Eksin cok guzel tebrik ederim ablacim

Abla mükemmel ötesisin tebrikler

Wuuuuhuuu gözlerim neler görüyor tebrik ederim

Abla tebrikler, maşallah

Bu hafta kırmızı takım kaptanlığı senin görünüyor abla tebrik ederim harikasın

harikasın canım.

Harikasın canım.

Muhteşem beybi.

Hayırlı olsun başlangıcın.

Show yapıyor hatun.. Maşallah. Harikasın canım.

Nohut bizim favori yemeğimiz
Cok tesekkur ederim hepinize

Tabiji ilk hafta olmasinin etkisi var :)) ama dikkat etmesem bu kadar olmazdi
Yarisi odemse yarisi kilodur

Ettim spor da yaptim, wc sikintim var gunlerdir.

Kaldi ki ysem bunkadar alir miydim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…