Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet simdi kimle kapisicuk?

Oyle bir kural yok canım. 12.000 en fazla yapılacak spor. Üstünü kabul etmiyoruz. Ama spor için yüzde 2 avantaj puanı veriyoruz. O yüzden her takım kaptanı seçtiği yarışmacılarin 12.0oo adım atmasını bekliyor. Zorunluluk yok.

Ekmek göremedim ekmek olmalı bence 3 dilim.

Teşekkür ederim ben şimdi 150 defa ip atladım bebek uyuduğunda da yarım saat gibi bölgesel çalışacağım bu sporların takıma faydası var mı mesela ?

Dışarı çıkamayınca sabah akşam bu uygulamayı kullanıyorum iyi yağ yaktıran hareketler öneririm hem listemle hemde egzersizle bende listenize katılmak istiyorum
Adımda artırması lazım yarış için ama

Sen bunu yaparsan buhar olur yok olursun sanırım benmari usulü eritilmiş çikolata olursun
hep yapmak istediöim ama başlayamadığım bir program . 1 hafta denemek istiyorum. Kısmetse yarından başlayayım diyorum. Bir göz atayım. Nasıl yapılıyor diye. Benim sıkımtım sudan yana. Ben yemekten önce yemekte sonrası hep su içerim

Oooooo kimleri görüyorum
Hayırlı olsun başlangıcın , afiyet olsun

Bende yoksa doydugumu anlamıyorum

Dışarı çıkamayınca sabah akşam bu uygulamayı kullanıyorum iyi yağ yaktıran hareketler öneririm hem listemle hemde egzersizle bende listenize katılmak istiyorum
ben belki 1000 defa yüklemişimdir. Ama hiç yapmadım hep kalıyor kalıyor amaan yer tutuyor diye siliyorum.

Kizlar yokmu bugün yürüyen . 10bin adımdayım .
14 bine yaklaştım
Afiyet olsun canım
Sağol kaptanım

Afiyet olsun canım
Geç mi kalkıyorsun ki kahvaltıyı 12 de yapıyorsun
Yitik şifa da 12 12.30 arası kahvaltı kuralı var canım ben 8 de uyanıyorum tabi 7 6 gini uyananlar 1 er saat geri çekebiliyor

11 00
2 dilim tb ekmek 1 inin üzerine nutella . Domates salatalık marul çay
Ara 2 muz
18 30
1.5 tabak hindi gögsüyle beraber sebze yemeği 1 kaşık pirinç pilavı
3 lt su belki sonra 1 kahve
@Filiz16 Zipzip-

Afiyet olsun kıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…