Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugun ki menüm
Sabah
Pişmiş yeşil biber
2 adet haslanmış yumurta
6,7 yeşil zeytin 4,5 dilim t. B. Ekmeği
Çay

AAra
3 adet ceviz
1 mandalina
Akşam
2 kase Mercimek çorbası
1 kase salata
4 , 5 dilim tam b. Ekmeği
2 bardak ayran
Turşu birazcık bol bol su
9 dilim ekmek 🙄

Bebiş bahane değil ilk takıma geldiğimde sanırım 2 yıl önce gibiydi ve o zaman daha istikrarlı ilerliyordum. 53,54 düşmüştüm. Ama şuan önceleğim Tabiki bebeğim ben diğer arkadaslar gibi diyet uygulayamam herkesin ayrı hesapları var kendine göre sırf hızlı kilo vermek adına sütümün miktarının azalmasını istemem herkes bir zamanlar emzirdi. Beni anlamanızı beklerim. Bebeğim büyüdükçe tabi ki daha güzel menülerle geleceğim :KK19:hepinizi seviyorum♥️🌸
Canim ekmek bebege süt yapmaz. Herseyden cesitli beslenerek sütun artar. Kuru meyve, meyvelerle bol yesillikle. Yogurt vs ile artar. Bol suyla.. ben diyete basladigimdan beri hâla emziriyorum. Hic bu kadar ekmek yemedim

Canim ekmek bebege süt yapmaz. Herseyden cesitli beslenerek sütun artar. Kuru meyve, meyvelerle bol yesillikle. Yogurt vs ile artar. Bol suyla.. ben diyete basladigimdan beri hâla emziriyorum. Hic bu kadar ekmek yemedim
Bebegin kaç aylık cnm?

Maşallah büyütmüssün artık😍benim ki yeni 6 aylık oldu.
Bende diyete basladigimda 8.5 aylikti. Ek gida almaya baslamisti ama oyle cok doyumluk değildi. Bende başlarda çok katı diyet yapmadim. Ek gidaya geçtikten sonra arttirabilirsin. Verilecek kgda cok yok sanirim boyunuda bilmiyorum tabi. Şuanki kilon bile iyi bana göre 🙊☺️

Hey maşallah 👏👏👏👏👏 süpersin süper 🤩🤩
19 ocak menum
10.00
1 kk peynir
Biraz ekmek
3 4 zeytin

16.30
1 tost ekmegiyle kasarlu tost
1 kase cips

Ara
2 hurma
3 4 kaju
3 4 badem

2 l su
clara clara
Canım ya çok az değil mi?
İYi değilim canım ya büyük oğlanı okula götürdüm bugün yardım edecektim beslenme etkinlik saatine ama oğlum bizi mahvetti hoca da isterseniz siz beraber gidin dedi çok kötü oldum 😔
Kaç saattir toparlanamadım pedagoga gideceğiz gibi duruyor aman detaya girmeyeceğim anlatacak halim yok İnan ki evlatla sınanmak bambaşka bişey 😭😭
Yaaaa çok üzüldüm. Umarım pedagog derman olur, valla evladın fiziksel sağlığı ayrı yoruyor psikolojik olanı ayrı yoruyor. Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa sürede bu durumu aşarsınız
10 dakikadır hesap yapıyorum nerde yanlış var diye. Şöyleki, mesleğim masa başı olmadığından ve gün içinde hareket etmeye çalıştığımdan kas kaybı yaşamadan kilo vermek için almam gereken minimum protein miktarı;

kilom x 0,8 = 70,4 gr.

Sabah kahvaltıda 2 yumurta, 50 gr kadar füme, 40 gr da peynir yiyorum = 25 gr protein
Akşam yemekte 250 gr tavuk yiyorum = 45 gr protein,
Topladım = 70 gr protein oldu.

Eksik yada yanlış bilgim varsa düzeltin lütfen:KK16:
Peynirin gramını nasıl hesapladın ki? Ben de insan gibi diyet yaptığım dönemlerde proteini bol tüketiyorum 🥰

Bende diyete basladigimda 8.5 aylikti. Ek gida almaya baslamisti ama oyle cok doyumluk değildi. Bende başlarda çok katı diyet yapmadim. Ek gidaya geçtikten sonra arttirabilirsin. Verilecek kgda cok yok sanirim boyunuda bilmiyorum tabi. Şuanki kilon bile iyi bana göre 🙊☺️
Cnm benim 2.5 ayım var diyete başlamaya 😁🤣 ne yazık ki benim boyuma göre fazla 55 , 54kg insem çok güzel olacak. Çünkü boy 1.53🙈😔

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir
Hindi füme
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay

Öğle
Fırında patatesli tavuk
Bir dilim ekmek

Ara
Bir fincan yeşil çay
İki kuru kayısı
6 tane çiğ fındık

Akşam
Ton balıklı salata

Su 2 litre spor yok adımları birazdan paylaşacam

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia ugurbocuuu ugurbocuuu

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-19-22-18-04-852_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    Screenshot_2022-01-19-22-18-04-852_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 22
Back
X