Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

24.09.2022 menüm
Sabah 11.00
Peynir ve zeytin
Domates ve salatalık
Labne peyniri
Közlenmiş kırmızı biber ve yeşil biber
İnce bir dilim kaşar peyniri
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay

Öğle 15.30
Bir kase patates salatası
Bir kase turşu kavurması
Bir dilim peynirli börek
Bir dilim bisküvili pasta
Şekersiz çay

Akşam
Yok

Su 3 litre spor 5067 adım

Fitt_anne Fitt_anne Zipzip- Zipzip-

Eki Görüntüle 3134959
Afiyet olsun canim ♥️
O zaman yazmayalım mi kuzum
Pastelfit hesaplayacakmis🥰
Hanımlar spor yapmak şampiyon olmak isteyenler varsa kapışalım. Zipzip- Zipzip- kaptanım alışmış kudurmuştan beterdir. Yardımcı olurum hasaplarım. Zipzip- Zipzip-
Teşekkür ederim pastelfitim o zaman sen sadece spor puani hesapla ben adimlari hesaplarım 🥰🥰🥰
24 Eylül Cumartesi
Fitt_anne Fitt_anne Zipzip- Zipzip-
Kahvaltı 13.00
1 d peynir
Salatalık biber
4 zeytin
1 d elmek 3 d sucuk

Akşam 18.00
1 d ızgara et 2 köfte
Izgara biber domates
1 kaşık soka(boşnak turşusu)
1 d kuru et
1 kaşık bulgur pilavı
1 ince küçük d ekmek

Su 2,5 3 lt civarı

Spor
25 dk tempolu yürüyüş 125 p
50 squat 500 p
Adım 8.026 800 p
Toplam 1,425 p
Afiyet olsun pastelfitim ♥️

Menu 24.09

Sabah
2 dlm tam bugdaya
1 dlm peynir domatesle sandvic

Ogle(15:00)
Avuc ici kadar tavuk
Bir bardak ayran
4yk bulgur

Su:1.5lt adim Eki Görüntüle 3135007 hic oturmadim ama gene de eksik Zipzip- Zipzip- Fitt_anne Fitt_anne
Afiyet olsun canim ♥️
Herkese merhabalar arkadaslar eger mumkunse ben de takima girmek istiyorum katilim formunu asagiya ekliyorum.. sevgilerimle

Katılım formu:

ADINIZ: ( isteğe bağlı )meryem
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ:91
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZe:evli
MESLEGINIZ:eek:gretmen
ÇOCUK SAYISI:4
KİLO ALMA NEDENİNİZ:gece yemeleri ders calisma
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:önce kendi özgüvwnimi kazanmak
Hosgeldin aramıza 🥰
Günaydın mutlu pazarlar :KK60: :KK200:
Günaydın Elhoşumm ♥️
Günaydın güneşli güzel bir pazar gününden günaydın 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸💐💐💐💐💐💐💐💐💐🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
Günaydın canim ♥️
Günaydınlar:)) az yemek yiyemiyorum ya ay dün sabah fistikezmeli wasa yemistim yazmayı unutmusum tenis öncesi bisiler yiyorum fuusp bayilmim diye . Menülerin hala kötü sabah cuma ile ayniydim eskiden daha hızlı giidyordu kilolar neyse hayırlısı . Güzel bı gün olsun ben hc kahvemi içtim şimdi tenise gidiyorum iki raket sallayayim ahaha
Günaydın canim 💙
Günaydın canlarım 💕
Günaydın canim ♥️

canım aslında çok güzel bir teklif. çok teşekkür ederim
t4614.gif
ama eliminasyon diyeti çok zorlu bir diyet. ona psikolojik olarak da hazır olman gerekli. çünkü kısıtlı bir diyet.
2-2,5 yıl falan önceydi sanırım kuzenim doğum sonrası kilolarını vermek için diyetisyene gitti. diyetisyen de herkese ilk önce eliminasyon diyeti yaptırıyormuş illa. bizimki normal diyet istedi ama bunu yapalım demiş. eee herşey yasak 🤷‍♀️ tamam diyette aşırı karbo olmamalı, aldığın karbonun da kısıtlı olması lazım, aşırı yağ ve kızartma. aşırı tuz falan da olmamalı ama bunda meyve dahi yedirmedi ve pek çok şey yasak. tabi sonunda patladı. kuzen çok mutsuzdu, gerildi sonunda da bıraktı.
o diyet özellikle metabolik hastalıkları olanlar için çok iyi. evet bende de hipoglisemi başladı ama şu ona hazır hissetmiyorum. sen de gerçekten hazırsan başla yoksa fena patlıyor insan bilgin olsun.

diyete uygun güzel tarifler yaparsam yazarım buraya. senin listelerine bakarım falan... birbirimizi gazlarız yine. çünkü ben de kendimi ayarlamak zorundayım.
Yok kuzum inatla bunu yapalım diye demedim. Mesela bir öğüne sebze, bir öğüne et diye kararlaştırdık, sen yanında yine ye ölçülü ekmeğini, çorbanı yine iç. Kendimize göre bir kalori belirleyelim, sınırları aşmadığımız sürece yiyip içelim. Mesela sen aralıklı oruç düşünüyordun, onu yapalım. En etkili şey zaten yatmadan bir kaç saat önce yemeği kesip aç yatmak. Yapamazsak da dürüstçe söyleyelim birbirimize, nedenlerini konuşalım, tedbirlerini almaya çalışalım gibi. Ben buraya geldiğimde yaz gelmemişti, yaz geldi geçti hala aynı kilolardayım ve geçen kıştan en az 1 beden fazlayım. And içtim, kendime 1 tane bluz pantolon almayacağım. Hadi bi gayret başlayalım be kardeşim🥰

Çok tatlısın ablacım🥰 keşke yolum düşse oralara. Antalyada üniversiteden çok arkadaşım var, bu yaz çok ısrar ettiler ama olmadı. Bakarsın yaza çıtır çıtır gelirim oralara 😉
Gelirsen bir taşla kaç kuş vurursun harika olur. Sen her halinle gel tabi çıtır olursan süper olur. :KK60:

Dünün eksik bildirimlerini de yapayım, sonra işlerime devam edeyim☺️

24 eylül cumartesi
Sabah 10.00
1 tabak kıymalı taze fasülye yemeği.

Öğlen 12.00
2 tabak kabak yemeği,
1 kase yoğurt.

Ara 14.00
2 nektarin, 6 çiğ badem.

Saat 18.00
Yine 1 tabak kıymalı fasülye yemeği.

Akşam 20.30
2 avuç çekirdek.
Bir kaç top züber.

Su:2 lt Wilma11 Wilma11
Göründüğü üzre deliler gibi yedim ama buna rağmen eksi gördüm. Bugün daha insancıl yiyeceğimi düşünüyorum ☺️ Birde glutensiz ekmek aldım bugün. Bazıları glutensiz ibaresinin de aynı ‘şekersiz’ ürünlerde olduğu gibi taklitçi olduğunu söylüyor ama, en azından alışana kadar yardımcı olacağını ümit ediyorum.

24 eylül c.tesi adımlar
64E2D439-B290-43D6-AAE9-8CA3F450E831.webp
Tutku44 Tutku44

Günaydın. Bu sabah öyle şiş uyandım ki gözlerim, yüzüm şişmişti. Tartıya bir çıktım 78.8 😬😵 şok üstüne şok derken regl başladı 🤪 en azından cumaya iner şişliğim. Eskiden hiç böyle olmuyordu bende ya
Günaydın canim♥️
Cumaya eksiye dusersin 🥰
Dünün eksik bildirimlerini de yapayım, sonra işlerime devam edeyim☺️

24 eylül cumartesi
Sabah 10.00
1 tabak kıymalı taze fasülye yemeği.

Öğlen 12.00
2 tabak kabak yemeği,
1 kase yoğurt.

Ara 14.00
2 nektarin, 6 çiğ badem.

Saat 18.00
Yine 1 tabak kıymalı fasülye yemeği.

Akşam 20.30
2 avuç çekirdek.
Bir kaç top züber.

Su:2 lt Wilma11 Wilma11
Göründüğü üzre deliler gibi yedim ama buna rağmen eksi gördüm. Bugün daha insancıl yiyeceğimi düşünüyorum ☺️ Birde glutensiz ekmek aldım bugün. Bazıları glutensiz ibaresinin de aynı ‘şekersiz’ ürünlerde olduğu gibi taklitçi olduğunu söylüyor ama, en azından alışana kadar yardımcı olacağını ümit ediyorum.

24 eylül c.tesi adımlar
Eki Görüntüle 3135053
Tutku44 Tutku44
Afiyet olsun canım ♥️

Günaydın güzellikler tam pazar gibi pasar yaşıyorum yeni uyandim😬 Kahvaltıyi hazırlıyım evde isyan çıkmadan😁🏃‍♀️🏃‍♀️

Sagol canim size de tekrar cok gecmis olsun :(

Sagol kaptanim

Hicbirseycik yemedim aksam misafir cikti ev havada ucuyordu esimle hemen temizlik yaptik hazirlik yaptim 20.30 da geldiler 6 bardak cay ictim bos mideye :D
Bu performans sana eksi olarak donucektir canım 😏❤️

Back
X