Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

60kiloyum 60kiloyum bu şekerin azı da fazlası da beyaz ekmeği de ruh halimi aşırı etkiliyor, senin de öyle mi kuzum?
evet canım etkiliyor maalesef. rafine şeker, beyaz un ve hatta gluten olmadan beslendiğimde daha iyi hissediyorum ama gel gör ki bağımlılık var.

evet canım etkiliyor maalesef. rafine şeker, beyaz un ve hatta gluten olmadan beslendiğimde daha iyi hissediyorum ama gel gör ki bağımlılık var.
kuzum varmısındestek olalım burada birbirimize 😊 benim aklım firkrim de tatlı kaçamaklarda,yemeği sağlıklı ve tahılsız yesem de şimdi kaçamağı hakettim diyorum 😂
bir de akşam dizi ya da film izlemek de sanırım atıştırmaları önlüyor fesang fesang bayağı izliyor 😊

kız bayağı tarif biliyorsun ☺️
yapmak isteyenler için tarif vereyim;

3 yumurta
250 gr kurufasülye unu (mercimek daha iyi olur)
1 su bardağı kefir
2 tk sarımsak rendesi
2 çk kayatuzu
1 çk İngiliz karbonatı
3 yk tereyağı
250 gr yağlı tel peynir

Üzeri için;
Susam
Çörek otu
Ayçekirdeği içi

Peyniri küçük küçük doğrayıp tavada tereyağda eritin. Un hariç diğer malzemeleri güzelce çırpın. Sonra unu ekleyip iyice yoğurun. En son tereyağlı peyniri de ekleyip 3-4 dk yoğurun. Hamuru 20-30 dk dinlendirin.

Daha sonra hamuru dikdörtgen kek kalıbına yayın. Üzerine susam, çörekotu ve ayçekirdeğini ekleyip önceden ısıtılmış fırında 160 derecede 50 dk pişirin.

kuzum varmısındestek olalım burada birbirimize 😊 benim aklım firkrim de tatlı kaçamaklarda,yemeği sağlıklı ve tahılsız yesem de şimdi kaçamağı hakettim diyorum 😂
bir de akşam dizi ya da film izlemek de sanırım atıştırmaları önlüyor fesang fesang bayağı izliyor 😊
tamam canım. bak zaten şekersiz ve glutensiz beslenmek için açıkçası mutfağa girmek gerekiyor. hazır önüne gelenle olmuyor.
öğlen işyerine gelen yemeği ayarlamaya çalışıyorum. evden götüremiyorum artık. zor geliyor. ama oranlı yemeye çalışıyorum. tatlı çıkarsa yemiyorum ya da 1-2 çatal.

akşam da pişen yemeği ayarlamam gerek. yoksa ölçü kaçıyor.

yapmak isteyenler için tarif vereyim;

3 yumurta
250 gr kurufasülye unu (mercimek daha iyi olur)
1 su bardağı kefir
2 tk sarımsak rendesi
2 çk kayatuzu
1 çk İngiliz karbonatı
3 yk tereyağı
250 gr yağlı tel peynir

Üzeri için;
Susam
Çörek otu
Ayçekirdeği içi

Peyniri küçük küçük doğrayıp tavada tereyağda eritin. Un hariç diğer malzemeleri güzelce çırpın. Sonra unu ekleyip iyice yoğurun. En son tereyağlı peyniri de ekleyip 3-4 dk yoğurun. Hamuru 20-30 dk dinlendirin.

Daha sonra hamuru dikdörtgen kek kalıbına yayın. Üzerine susam, çörekotu ve ayçekirdeğini ekleyip önceden ısıtılmış fırında 160 derecede 50 dk pişirin.
kaydettim tatlım 😍

Bu mesajı gören kalksın 50 adım atmadan oturmasın
Hemen😂😂😂
Eeee daha daha nasılsınız 😂😂ben geldim hiç kasılmayın meleklerim nasıl gidiyor 🥰 adımları aksatmayalım olur mu canlarım sporumuzu sağlığımızı olumsuz etkilemeyecek türden yapmaya gayret edelim ❤️ ayrıca menülerimizde bizi doyuracak ürünleri protein yeşillik tarzı ürünleri daha çok kullanalım 😍 Karbocana hayır 🤦‍♀️ diyelim ya da sizi zorlamadan en aza indirelim 😂😂 pilav yiyip sonrasında üzüleceğimize salatamızı yoğurdumuzu güzel sağlıklı ev yemeklerimizi kararında yiyelim güzelleşelim 🥰Biz kendimiz için çok kıymetliyiz ❤️ kendimize bi iyilik yapmayalım mı ❤️❤️❤️

Su konusu tartışmalı 😂😂 ben içilmesi taraftarıyım içmeyene saygım sonsuz 🥰🥰🥰

Öpüyorum çok kırmızı aşklarım 😘😘😘

fesang fesang Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Nau Nau pastelfit pastelfit 60kiloyum 60kiloyum aypare ackerman aypare ackerman Mthn83 Mthn83
Wuhuuuuuu :halay: :halay: :halay: Gelsin kaslar😁

tamam canım. bak zaten şekersiz ve glutensiz beslenmek için açıkçası mutfağa girmek gerekiyor. hazır önüne gelenle olmuyor.
öğlen işyerine gelen yemeği ayarlamaya çalışıyorum. evden götüremiyorum artık. zor geliyor. ama oranlı yemeye çalışıyorum. tatlı çıkarsa yemiyorum ya da 1-2 çatal.

akşam da pişen yemeği ayarlamam gerek. yoksa ölçü kaçıyor.
bulunsa da bayağı pahalı oluyor di mi assortik ürüne giriyor 😁
aa yemek çıkıyor mu işyerinde? güzel canım
kahvaltı için gönderdiğin tarzda glutensiz ekmek tarzı yapıp buzdolabında muhafaza edebilirsin tatlım
akşam için anneciğin haftada 3 gün sana özel yağsız protein pişirebilir mi rica etsen?

Back
X