Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

iyi akşamlar kızlar :KK200:

bu ara işe yemek götürmeye üşeniyorum. zorla hazırlayınca stres oluyorum.
bu hafta için proteinli, sağlıklı karbonhidratlı, belki az baklagilli salatalar hazırlama planım vardı. ama yarın için köfte ve zeytinyağlı biber dolması götüreceğim. bugüne biber dolması yapmıştık. bana da hazır yemek oldu.
Evet daha ne olsun👌

armin83 armin83 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Aç karna ; turk kahve - zencefilli limonlu su -
Kiraz sapı çayı

12.00 kahvaltı
Tereyağında 2 yumurta
4zeytin
1 salatalık 3 ceri domates
Kibrit kadar beyaz peynir

18.00
2 kepçe Patlıcan yemeği
Kase cacık
4 y.k. meyhane pilavı

1.5 litre su
Yatmadan altın kürü (zerdeçal zencefil tarçın pulbiber limon yoğurt)

Cok gecmis olsun canim sanada, ihmal etme hic kontrollerini.🙏
Ahh ahh ne oldu benim cekirgelerime, cips-kola mi🙈Uzuntuden yemeden kesilecegim kirmizi takim, bu hafta sampiyonuz dedik.🥳
Sağol kaptanım baya zor bi durumdu tek güzel yanı haftada 2kilo vermişliğim vardı😂
Regli olucam bikaç güne kaptanım o yüzden frenleyemedim kendimi. Yarın artı gelsem bile cumaya eksiye geçicem inşallah

armin83 armin83 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Aç karna ; turk kahve - zencefilli limonlu su -
Kiraz sapı çayı

12.00 kahvaltı
Tereyağında 2 yumurta
4zeytin
1 salatalık 3 ceri domates
Kibrit kadar beyaz peynir

18.00
2 kepçe Patlıcan yemeği
Kase cacık
4 y.k. meyhane pilavı

1.5 litre su
Yatmadan altın kürü (zerdeçal zencefil tarçın pulbiber limon yoğurt)
Çok doyurucu menü 🌸

Kahvaltı 11.30
2 dilim Çavdar
1 yk tereyağlı salça
3 4 dilim Beyaz peynir
1 tk çilek reçeli

16.00
Dibek karışımlı sade Türk kahvesi
2 küçük lokum

18.30
3 yk etli kuru fasulye
2 yk et kavurma
5 kaşık pirinç pilavı
Salata ayran

Su 2 litre spor 6 bin adım
Boncuk2307 Boncuk2307
armin83 armin83

Hemen menumu yaziyorum.
Cumartesi Menusu
Sabah 10bucukta (Esim ve cocuklarim beni Turk cifligine kahvaltiya goturduler.Hava guzeldi, uzun uzun oturduk ciflikte, at bindi kuzularim.En kalorili ogunum oldu kahvalti.Esime rica etmistim pasta almayin ne olur, diyetteyim biliyorsunuz, seviyorum.yiyip diyetimi bozmayayim diye.Pasta almamislar ama 1tane baklavaya mum ve maytap dikip, bangir bangir dogum gunu sarkisi soylediler.😂) 1000kalori
Eki Görüntüle 3625524
Ekmegin yarisini yemedim bir sonraki fotoda gorebilirsiniz.Bu cirkin fotograf icin kusuruma bakmayin.🙈
Eki Görüntüle 3625525
Sonrasinda sae turk kahvesi ve 1tane baklava yedim.
Eki Görüntüle 3625526
Aksam saat 6da (Tavuk, yagsiz yogurtla cacik, cok az pita ekmegi) 400 kalori
Eki Görüntüle 3625528

1bucuk litreden fazla su ictim.
Gunu toplamda 1400kalori ile kapattim.Esim ve cocuklar aksam yemege goturmek istediler ama o hakkimi yarin tartidan sonra kullanmayi planliyorum.
Spor: 10.700adim
Dipnot: 2 arkadasim dilim yas pasta getirdiler supriz olarak, agzima surmedim, 2 oglum istahla yediler.Sonra esimin kucuk bir surprizi vardi ve gittigimiz yerde masa dolusu yiyecekler doluydu, agzima bile surmedim.
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Eki Görüntüle 3625527
Tebrik ediyorum seni
Canımlar bunlar benim normal bir markete giderken, pazara giderken falan nabız değerleri. Bu da bugünkü göğsüm çıkacak gibi oldu. Bilginiz var mı ne olabileceği ile ilgili?? Bir türlü gidemedim doktora da spor da yapamıyorum bu yüzden Eki Görüntüle 3625566
Canım doktora görün hemen randevu alabilmişmiydin

Canımlar bunlar benim normal bir markete giderken, pazara giderken falan nabız değerleri. Bu da bugünkü göğsüm çıkacak gibi oldu. Bilginiz var mı ne olabileceği ile ilgili?? Bir türlü gidemedim doktora da spor da yapamıyorum bu yüzden Eki Görüntüle 3625566
doktora git canım. taşikardi olabilir.
fazla çay ve kahve içilmesi, yüksek ateş, anemi, düşük tansiyon, stres, kaygı ve korku gibi şeylerle ortaya çıkabiliyor.

3 Ağustos m3nu , Boncuk2307 Boncuk2307 E ellsa Yawrukush Yawrukush

Sabah yürüyüş

8 de maden suyu

9 gibi

bir ceviz,5kayisi cekirdegi,bir şeftali

11 de kahvaltı

Sucuklu yumurta ,domates, bir buçuk dilim tb ekmek , kıymalı kabak yemeği bir tabak, 5zeytin,
Bir lokma simit,

Öğleden sonra 15 de

Bir ceviz ,4 badem,bir lokma kabak tatlısı,bir sıkım tarhana,

Akşam 8 buçuk yemek çok geç oldu
tavuklu makarna ,sadece tadımlık yedim
Akşam yürüyüşe çıkıldı ,toplam 17 bin adım
Screenshot_20250803-084732_Samsung Health.webp Screenshot_20250803-222943_Samsung Health.webp

Selam kızlar akşam yatmadan kefir içsem olur mu ,süt ve ürünleri ödem yapıyor sanırım

Gündüz güzel başladı ama akşam misafirliğe gidince işin ucu kaçtı maalesef. Pazartesi tartı öncesi hiç iyi olmadı, tok bir mideyle yatıyorum.

Kahvaltı 11:30
Yarım dilim tam buğday ekmek
2 yumurta ile sucuklu menemen
2 dilim Beyaz peynir
2 dilim Çeçil peyniri
2 dilim kuru füme et
Yarım domates
1 salatalık
5 ev zeytini
1 bardak hoşaf

Ara
3 dilim karpuz
Maden suyu

Öğlen 14:00
2 kaşık zeytinyağlı taze fasulye

Akşam 18:30
3 kaşık kavurma
Pilav (miktarını söylemeye utanıyorum çok kaçtı)
Yeşillik Salata semizotlu
1 kaşık Karışık kızartma
1 kaşık humus
2 dilim el açması börek, biri patatesli biri kıymalı
1 dilim beyaz ekmek
1 tatlı kaşığı Acuka sos
1 kaşık ispir
2 dilim karpuz

Ara 20:00
1 dilim yalancı tavuk göğsü
Maden suyu

Su: 2 litre
Spor: Öğlen 30 dk Leslie yaptım
Kitap: Mahkûm - Freida McFadden (sayfa 206-264)
@ Ellssa Ellssa @ Boncuk2307 Boncuk2307

Canim cok gecmis olsun.Kalp atislarin bir anda mi yukseldi? Yani otururken, hareket etmezken ki kalp atislarin mi bunlar? Yoksa yuruyus, ev isi vs bir seyler mi yapiyordun?
Birde duzensizlik var mi kalp atislarinda? Mesela kalp atislarin 100diyelim, sonra bir anda 140a cikti, bir saniye sonra 80e indi gibi?Bunu olcebilme ihtimalin var mi akilli saat vs ile? Birde daha onceden boyle bir sey gozlemlememis miydin,yoksa yeni mi oluyor?
Dakikada 150nin uzerindeki kalp atislari olagandisi.Kalbin ritmiyle ilgili bir problem olabilir.Tasikardi ya da afib dedigimiz duzensiz kalp ritmi olabilir.Kalp atislarin hizlandiginda , kendini bir anda halsiz hissediyor musun? Gogsunde agri var mi?Nefesin kesiliyor mu? Bayilacak kadar kotu hissediyor musun?
Kalp ile ilgili durumlar sakaya gelmez.Benim tavsiyem en kisa zamanda doktora gorunmen canim.Hastanede kan tahlilleri,Ekg-ecg yaparlar.Ya da holter ile kalbin nasil calistigini gozlemlerler.Uygun gorurse doktor eko ister(echocardiogram) yani kalp ultrasonu.Ve bir sorun var mi yok mu ortaya cikar guzelim.Lutfen ihmal etme, bu onemli bir durum…

Aaa yeseydiniz kaptanim, oldu mu simdi😂

Canim lutfen pazartesi ve cuma tartilarimiz cok yaklasti.Takim sorumlulugumuzda var.Ben inaniyorum toparlayacagiz beraber.Onumuzdeki gunleri hafif gecirip telafi ederiz.💪
Kalp atışlarım uzun zamandır rahatsız ediyor sanki deprem oluyor gibi sallanıyorum yatarken falan şiddetinden. Hızlı yürümeden normal bir şekilde yürüme sonucu bu 191, 185, bugün 174. Bayılacak gibi yapıyor, nefes darlığı göğsümde baskı hissediyorum. Gün içinde bu kadar çıkarken uyurken 53 e kadar düşüyor. Saat ölçüyor bu nabız verilerini. Daha önce ritim düzenleyici kullanmıştım hamileyken. Tansiyon sıkıntım da var. 6 ağustos a bulabildim ancak randevuyu kaç haftadır bekliyorum. Korkudan dışarı bile çıkamıyorum bırak spor yapmayı. Çok teşekkür ederim bu arada kaptanım 😇
Ev yerleştiriyorum o yüzden dün öyle geçti ama bugün biraz kaçırdım sanki

Geçmiş olsun canım benim hareketsiz halim de 136 falan çıkıyordu canım tuvalete bile gidemiyordum o kadar halim kalmıyordu. Uykudan uyanıyordum çarpıtadan düşün. Kardiyolojiye gittim tahlilde trioidlerim çok hızlanmış ve zehirleme evresine yaklaşmış o sebep olmuştu. Aylarca tansiyon ilacı kullandım ben. Lütfen en kısa zamanda gitmeye çalış dr a

Selam kaptanım. Azcık cips, kola yaptık çocuklarla 🤭 spor da yapamıyorum bu ara dengelemeye çalışıyorum
Ben de tansiyon hastasıyım, hamileyken preeklampsi geçirdim falan ama hiç bu Kadar yükselmemişti nabzım, ya da saat olmadığı için dakika dakika bilmiyordum ne olup bittiğini. Aldım randevu bakalım, teşekkür ediyorum sana da ablacım 🌸
Tebrik ediyorum seni

Canım doktora görün hemen randevu alabilmişmiydin
Aldım kaptanım aldım sonunda bulabildim. İnsanlar hep kalpten rahatsız heralde haftalardır randevu bulamıyorum kendi doktoruma. 😑
doktora git canım. taşikardi olabilir.
fazla çay ve kahve içilmesi, yüksek ateş, anemi, düşük tansiyon, stres, kaygı ve korku gibi şeylerle ortaya çıkabiliyor.
Çay kahve sigara vs hiç tüketmiyorum, markete 500 metrelik yere gidip geleyim böyle oluyor stres korku olmadan yani. Bakalım doktor ne diyecek 😇 teşekkür ederim 😊

iyi akşamlar kızlar :KK200:

bu ara işe yemek götürmeye üşeniyorum. zorla hazırlayınca stres oluyorum.
bu hafta için proteinli, sağlıklı karbonhidratlı, belki az baklagilli salatalar hazırlama planım vardı. ama yarın için köfte ve zeytinyağlı biber dolması götüreceğim. bugüne biber dolması yapmıştık. bana da hazır yemek oldu.
Bende genelde hep bir onceki gunden kalan yemegi aliyorum yanima ise giderken.Biber dolmasi ve kofte harika bir oglen yemegi olmus, afiyet olsun.

Regli olucam bikaç güne kaptanım o yüzden frenleyemedim kendimi. Yarın artı gelsem bile cumaya eksiye geçicem inşallah
Olsun canim, regli oncesi hormonlar cosuyor.Daha cumaya var zamanimiz toparlariz, dert etme sen🥰

Pazar menüm

12:30
1 dilim kadar kaşarlı tost
salatalık
karpuz

15:30
az kabak çekirdeği yer fistığı sarı leblebe
2 gofret

18:00
1 adana dürüm
ayran
süs biberi

yine spor ve kitap yok :KK67:

Boncuk2307 Boncuk2307 Yawrukush Yawrukush
Kaptanim gofretler olmasa cok guzel birgun bence.

Kızlar öyle yorgunum ki anlatamam. Adana'ya geldik uzun bir yolculuktan sonra. Umarım herkes iyidir bugün ugrayamadim. İnternet sorunumu halledip yarın okumaya calisicam. İyi geleceler herkese 🤍
Seni merak ettim canim, nerede bu kiz gelmemezlik etmezdi dedim.Guzelce dinlenebilmissindir umarim Filizcim, Adana nasil?

3 Ağustos m3nu , Boncuk2307 Boncuk2307 E ellsa Yawrukush Yawrukush

Sabah yürüyüş

8 de maden suyu

9 gibi

bir ceviz,5kayisi cekirdegi,bir şeftali

11 de kahvaltı

Sucuklu yumurta ,domates, bir buçuk dilim tb ekmek , kıymalı kabak yemeği bir tabak, 5zeytin,
Bir lokma simit,

Öğleden sonra 15 de

Bir ceviz ,4 badem,bir lokma kabak tatlısı,bir sıkım tarhana,

Akşam 8 buçuk yemek çok geç oldu
tavuklu makarna ,sadece tadımlık yedim
Akşam yürüyüşe çıkıldı ,toplam 17 bin adım
Eki Görüntüle 3625724 Eki Görüntüle 3625725
Adimlarin sahane Aysecigim, menude kabam tatlisi ve makarna var ama tadimlik yemissin.O adimlarla yakmissindir canim.☺️

Selam kızlar akşam yatmadan kefir içsem olur mu ,süt ve ürünleri ödem yapıyor sanırım
Cok gec cevap yazabildim ama sut ve sut urunleri gaz yapar canim.Tartidan birgun once tuketmemek iyi olur.Yoksa kefir cok saglikli, cok severim bende.

Gündüz güzel başladı ama akşam misafirliğe gidince işin ucu kaçtı maalesef. Pazartesi tartı öncesi hiç iyi olmadı, tok bir mideyle yatıyorum.

Kahvaltı 11:30
Yarım dilim tam buğday ekmek
2 yumurta ile sucuklu menemen
2 dilim Beyaz peynir
2 dilim Çeçil peyniri
2 dilim kuru füme et
Yarım domates
1 salatalık
5 ev zeytini
1 bardak hoşaf

Ara
3 dilim karpuz
Maden suyu

Öğlen 14:00
2 kaşık zeytinyağlı taze fasulye

Akşam 18:30
3 kaşık kavurma
Pilav (miktarını söylemeye utanıyorum çok kaçtı)
Yeşillik Salata semizotlu
1 kaşık Karışık kızartma
1 kaşık humus
2 dilim el açması börek, biri patatesli biri kıymalı
1 dilim beyaz ekmek
1 tatlı kaşığı Acuka sos
1 kaşık ispir
2 dilim karpuz

Ara 20:00
1 dilim yalancı tavuk göğsü
Maden suyu

Su: 2 litre
Spor: Öğlen 30 dk Leslie yaptım
Kitap: Mahkûm - Freida McFadden (sayfa 206-264)
@ Ellssa Ellssa @ Boncuk2307 Boncuk2307
Canim diyet yaparken misafirlikler hic kolay olmuyor.Bazen hepimiz ipin ucunu kaciriyoruz ama batti balik yan gider demek yerine, bugun biraz kacirdim evet, ama yarin yeni birgun ve morivasyonumu bozmadan devam edecegim demeliyiz.☺️

Kalp atışlarım uzun zamandır rahatsız ediyor sanki deprem oluyor gibi sallanıyorum yatarken falan şiddetinden. Hızlı yürümeden normal bir şekilde yürüme sonucu bu 191, 185, bugün 174. Bayılacak gibi yapıyor, nefes darlığı göğsümde baskı hissediyorum. Gün içinde bu kadar çıkarken uyurken 53 e kadar düşüyor. Saat ölçüyor bu nabız verilerini. Daha önce ritim düzenleyici kullanmıştım hamileyken. Tansiyon sıkıntım da var. 6 ağustos a bulabildim ancak randevuyu kaç haftadır bekliyorum. Korkudan dışarı bile çıkamıyorum bırak spor yapmayı. Çok teşekkür ederim bu arada kaptanım 😇

Ben de tansiyon hastasıyım, hamileyken preeklampsi geçirdim falan ama hiç bu Kadar yükselmemişti nabzım, ya da saat olmadığı için dakika dakika bilmiyordum ne olup bittiğini. Aldım randevu bakalım, teşekkür ediyorum sana da ablacım 🌸

Aldım kaptanım aldım sonunda bulabildim. İnsanlar hep kalpten rahatsız heralde haftalardır randevu bulamıyorum kendi doktoruma. 😑

Çay kahve sigara vs hiç tüketmiyorum, markete 500 metrelik yere gidip geleyim böyle oluyor stres korku olmadan yani. Bakalım doktor ne diyecek 😇 teşekkür ederim 😊
Canim 6 agustosa az kalmis fakat, hem tansiyon, hem ritim bozuklugu tehlikeli, asla gozardi edilmemeli.Eger gogsunde agri, nefesinde tikaniklik, bir anda kendini cok halsiz hissetme olursa, lutfen beklemeden acile git..Ozellikle goguste sirta vuruyormus gibi hissedilen bir agri olursa, sakin randevunu bekleme.Allahim sifa versin.Doktora soyleyebilme sansin olursa kan tahlili, ekg, ekokardiyogram yapabilir misiniz de.Insallah her seye guzelce bakilir ve guzel haberlerini aliriz canim.🙏

Canim 6 agustosa az kalmis fakat, hem tansiyon, hem ritim bozuklugu tehlikeli, asla gozardi edilmemeli.Eger gogsunde agri, nefesinde tikaniklik, bir anda kendini cok halsiz hissetme olursa, lutfen beklemeden acile git..Ozellikle goguste sirta vuruyormus gibi hissedilen bir agri olursa, sakin randevunu bekleme.Allahim sifa versin.Doktora soyleyebilme sansin olursa kan tahlili, ekg, ekokardiyogram yapabilir misiniz de.Insallah her seye guzelce bakilir ve guzel haberlerini aliriz canim.🙏
Amin kaptanım çok teşekkür ederim desteğin için🫶

Back
X