Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

1000094668.webp kizlar başlangic kilom,bugunden itibaren menulerimi de yazacagim insallah,beni de listeye ekleyebilir misiniz?

Biraz yoğun olabilirim bugün günüm var yarın misafir ağırlayacağım hemen 6 Ağustos menümü ekliyeyim
Sabah
Limonlu su

Bir tatlı kaşığı tahin, kayısı cekirdegi, 4 badem

10 da
Bir tabak etli nohut, 6mercibekli sarma,

Öğleden sonra yine komşularım vardı
Biraz tarhana, bir avuç karışık çerez, bir avuç çekirdek
Sade kahve ,yarim elma,bir dilim karpuz,iki dilim armut,

Akşam 6 da
Bir kase mercimek çorba, bir adet patatesli kasarli kofte
Akşam yürüyüş 10 bin adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Yawrukush Yawrukush
Screenshot_20250806-222818_Samsung Health.webp

Kizlar merhaba, ilk dogumumdan sonra surekli kilo alip veriyorum,artik cok sıkıldim😔 alti ay once 86 dan 73 e dusmutum, tekrar 86 ya ciktim😔
Merhaba aramıza hoşgeldin ben seni hatırlıyorum bakalım sen beni hatırlayacak mısın eski Nick nergismor du
wagen wagen ile hamilelik topiğimiz vardı

Tek öğün yaptım umarım akşam kötü şeyler olmaz çok acıkırsam sütlü kahve hurma vs gibi haklar verdim kendime

Menü
1 kase cacık
1 tabak etli taze fasülye
1 dilim peynir
1 ton balığı
Domates salatalık
2 ince galeta

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Yawrukush Yawrukush
Afiyet olsun canim.Bu haftanin en iyi menusu olmus.🥰

Aynen bugün de aynı saatlerde toplandık ve diyetim yine sekteye uğradı aksama yemeyi düşünmüyorum 😔
Komsularida diyete sokalim canim🤭Baska turlu olmayacak..😅

Pet kliniği canım
Ne guzel, bir suru minik canla berabersin hergun☺️

3 ay gerçekten dikkat etsem kaç kilo veririm sizce metabolizma çok yavaş benim ama
Canim bu yaptigin diyete, egzersize, istikrarina bagli.Ben haftada 500gr vermeyi hedefledim baslarken.Yani bize bagli kac kg gidecegi..n

Canlar şimdi geldim doktordan, kalp kapakçığında kaçak var dedi ama şu anlık patolojik değil dedi. Holter istedi yarın gündüz gidip gün alacağım, boşta varsa belki hemen takarlar. Nabzın çok artmışken gelip EKG çektir dedi acilde, normal bir yürüyüşte bile çıkıyor ki nasıl yapacağım onu bilemedim, birden de düşüyor zaten. Ayarlayabilirsem belki çektiririm onu da. Merak ettiniz diye yazayım dedim 🥰
Boncugum holteri hemen takarlar insallah.kalp ultrasonu cekti mi dr? Kan tahlilide yaptirsaydin.EKG’yide ihmal etme.Insallah guzel haberler vereceksin bize🥰🙏

Misafirim var. ayıptır söylemesi kısır, yaprak sarma, tiramisular tartoletler, cipsler bir sürü şey çıkardım. Büyük sınav 😂. Ve kendim yemedim. Akşamüstü yediğim balık beni efsane tuttu. Demekki yeterli yağı almışım🙌 bir de kahvenin içine hindistancevizi yağı koymuştum akşam. O da tuttu. İnstagramda görmüştüm. Çok kaçırdığın bir günün ardından balık öneriyordu biri
Bravo kaptanim bu ne azim😄😬

Kahvaltı 11.00 2 dilim chialı ekmek 1 dilim peynir 2 fincan çay 7 zeytin 2 yumurta 1 kaşık tahin pekmez
12.00: Türk kahvesi + 4 dilim kuru elma
14.00: 1 bardak kefir
16.00: 1 fincan kahve + 1 kare bitter
18.30: 1 bardak ayran + tavuklu salata
2 litre su
Maalesef bugün spor yok evde ütü çamaşır temizlik bebeği parka indir derken hiç vakit bulamadım. :(
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Cok guzel birgun olmus canim.🌸

Eki Görüntüle 3627279 kizlar başlangic kilom,bugunden itibaren menulerimi de yazacagim insallah,beni de listeye ekleyebilir misiniz?
Umarim hedef kilonuza ulasip, onun tarti resminide atarsiniz.

Günaydın
6 Ağustos Çarşamba
Dünkü menüm
Kahvaltı
1 salatalık
2 ceviz

Öğle kahve ceyrek şeftali
Çeyrek armut
1 galete

Akşam
1 tabak Kısır ve ayran

2.lt su
Hareket yok
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Yawrukush Yawrukush
Menun guzel olmus canim.Nasil apartmanda durumlar, toparlanabildiniz mi?

Selam güzeller
Kör Topal gidiyor benim diyet. 83.2 oldu bugün. Dün biraz ekmekli bir gün oldu yoksa kesin 82 lerdeydim

Merhaba kızlar. Beni de grubunuza alır mısınız. Adım Zeynep. Bir kaç gündür sizi takip ediyorum. Kendimi de sizinle birlikte daha motive olacağımı düşünüyorum
Hosgeldiniz🌸

Kizlar selam, dun aksam alintilarimi yazarken uyumus kalmisim yorgunluktan.Nasilsiniz, yarin ki tartiya hazir misiniz?Ben bugun tartilip paylasacagim.Gunun geri kalani guzel gecsin.Opuyorum hepinizi..🌸

Afiyet olsun canim.Bu haftanin en iyi menusu olmus.🥰

Komsularida diyete sokalim canim🤭Baska turlu olmayacak..😅

Ne guzel, bir suru minik canla berabersin hergun☺️

Canim bu yaptigin diyete, egzersize, istikrarina bagli.Ben haftada 500gr vermeyi hedefledim baslarken.Yani bize bagli kac kg gidecegi..n

Boncugum holteri hemen takarlar insallah.kalp ultrasonu cekti mi dr? Kan tahlilide yaptirsaydin.EKG’yide ihmal etme.Insallah guzel haberler vereceksin bize🥰🙏

Bravo kaptanim bu ne azim😄😬

Cok guzel birgun olmus canim.🌸
Yok malesef olmuyor🤭

Back
X