Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canmEki Görüntüle 3627279 kizlar başlangic kilom,bugunden itibaren menulerimi de yazacagim insallah,beni de listeye ekleyebilir misiniz?
Hoşbuldum canimHoşgeldin canm
Ne çabuk geçiyor günler demiYarın tartı günü mü![]()
Evet ya ellerim çok ödemli sıcaklardan mı oluyro parmaklarım şiş resmen hissediyorumNe çabuk geçiyor günler demi![]()
Merhaba aramıza hoşgeldin ben seni hatırlıyorum bakalım sen beni hatırlayacak mısın eski Nick nergismor duKizlar merhaba, ilk dogumumdan sonra surekli kilo alip veriyorum,artik cok sıkıldimalti ay once 86 dan 73 e dusmutum, tekrar 86 ya ciktim
![]()
Afiyet olsun canim.Bu haftanin en iyi menusu olmus.Tek öğün yaptım umarım akşam kötü şeyler olmaz çok acıkırsam sütlü kahve hurma vs gibi haklar verdim kendime
Menü
1 kase cacık
1 tabak etli taze fasülye
1 dilim peynir
1 ton balığı
Domates salatalık
2 ince galeta
Ellssa
Boncuk2307
Yawrukush
Komsularida diyete sokalim canimAynen bugün de aynı saatlerde toplandık ve diyetim yine sekteye uğradı aksama yemeyi düşünmüyorum![]()
Ne guzel, bir suru minik canla berabersin hergunPet kliniği canım
Canim bu yaptigin diyete, egzersize, istikrarina bagli.Ben haftada 500gr vermeyi hedefledim baslarken.Yani bize bagli kac kg gidecegi..n3 ay gerçekten dikkat etsem kaç kilo veririm sizce metabolizma çok yavaş benim ama
Boncugum holteri hemen takarlar insallah.kalp ultrasonu cekti mi dr? Kan tahlilide yaptirsaydin.EKG’yide ihmal etme.Insallah guzel haberler vereceksin bizeCanlar şimdi geldim doktordan, kalp kapakçığında kaçak var dedi ama şu anlık patolojik değil dedi. Holter istedi yarın gündüz gidip gün alacağım, boşta varsa belki hemen takarlar. Nabzın çok artmışken gelip EKG çektir dedi acilde, normal bir yürüyüşte bile çıkıyor ki nasıl yapacağım onu bilemedim, birden de düşüyor zaten. Ayarlayabilirsem belki çektiririm onu da. Merak ettiniz diye yazayım dedim![]()
Bravo kaptanim bu ne azimMisafirim var. ayıptır söylemesi kısır, yaprak sarma, tiramisular tartoletler, cipsler bir sürü şey çıkardım. Büyük sınav. Ve kendim yemedim. Akşamüstü yediğim balık beni efsane tuttu. Demekki yeterli yağı almışım
bir de kahvenin içine hindistancevizi yağı koymuştum akşam. O da tuttu. İnstagramda görmüştüm. Çok kaçırdığın bir günün ardından balık öneriyordu biri
Cok guzel birgun olmus canim.Kahvaltı 11.00 2 dilim chialı ekmek 1 dilim peynir 2 fincan çay 7 zeytin 2 yumurta 1 kaşık tahin pekmez
12.00: Türk kahvesi + 4 dilim kuru elma
14.00: 1 bardak kefir
16.00: 1 fincan kahve + 1 kare bitter
18.30: 1 bardak ayran + tavuklu salata
2 litre su
Maalesef bugün spor yok evde ütü çamaşır temizlik bebeği parka indir derken hiç vakit bulamadım.
Boncuk2307
Ellssa
Umarim hedef kilonuza ulasip, onun tarti resminide atarsiniz.Eki Görüntüle 3627279 kizlar başlangic kilom,bugunden itibaren menulerimi de yazacagim insallah,beni de listeye ekleyebilir misiniz?
Menun guzel olmus canim.Nasil apartmanda durumlar, toparlanabildiniz mi?Günaydın
6 Ağustos Çarşamba
Dünkü menüm
Kahvaltı
1 salatalık
2 ceviz
Öğle kahve ceyrek şeftali
Çeyrek armut
1 galete
Akşam
1 tabak Kısır ve ayran
2.lt su
Hareket yok
Ellssa
Boncuk2307
Yawrukush
Selam güzeller
Kör Topal gidiyor benim diyet. 83.2 oldu bugün. Dün biraz ekmekli bir gün oldu yoksa kesin 82 lerdeydim
HosgeldinizMerhaba kızlar. Beni de grubunuza alır mısınız. Adım Zeynep. Bir kaç gündür sizi takip ediyorum. Kendimi de sizinle birlikte daha motive olacağımı düşünüyorum
Kör Topal gidecek bizim kilolar artıkSelam güzeller
Kör Topal gidiyor benim diyet. 83.2 oldu bugün. Dün biraz ekmekli bir gün oldu yoksa kesin 82 lerdeydim
Yok malesef olmuyorAfiyet olsun canim.Bu haftanin en iyi menusu olmus.
Komsularida diyete sokalim canimBaska turlu olmayacak..
Ne guzel, bir suru minik canla berabersin hergun
Canim bu yaptigin diyete, egzersize, istikrarina bagli.Ben haftada 500gr vermeyi hedefledim baslarken.Yani bize bagli kac kg gidecegi..n
Boncugum holteri hemen takarlar insallah.kalp ultrasonu cekti mi dr? Kan tahlilide yaptirsaydin.EKG’yide ihmal etme.Insallah guzel haberler vereceksin bize
Bravo kaptanim bu ne azim
Cok guzel birgun olmus canim.![]()
Takim cok sessiz yahu, nerelerde herkes? Sen gundesin onu biliyorum canim da geri kalanlar nerede?Yok malesef olmuyor![]()