Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

11 Ağustos menü:
Kahvaltı : 10.30 :4 kaşık sebzeli omlet 2 dilim tam buğday ekmeği 2 dilim peynir
Öğle 17.30: 1 tabak sebzeli bulgur pilavı + 1 bardak ayran
Akşam: 20.00: 1 fincan Türk kahvesi
2 litre su
Yarı. Saat vakumlu koşu bandı
IMG_8464.webp

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84

Selam kizlarrr
Ben iki hafta hazırlık grubunda bekleyebilir miyim
Çok ödemliyim
Sabah kalktığımda 72.8 gibi bir şey ile kilo vererek başladığım günü öğle arasında 2 dilim ekmek yedim diye ki yememmem lazım ama regl malum midemde koca bir açlık deliği var gibi
(
Su an 76.10 çıktım
Bir insan birkaç saat içerisinde 4 kg alır mi ya da şişer mi :(

Bu haftayı bir atlatayım sabah erken kalkıp bir koşayım normale döneyim bakalim

Bugün menüsü aşağıdaki gibi

Kahvaltı
Kıymalı yumurta 3-4 kaşık
2 kepekli yumurtalı ekmek
1 krep 1 tatlı kaşığı çikolata

Ara
1/2 nektari
1/4muzlu yarım kase yulaf lapası

Akşam
4 köfte
4 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran

Gece boyu su içilecke

Ellssa Ellssa sibel_84 sibel_84 Boncuk2307 Boncuk2307
Keşke bulgur pilavı bir tık az olsa idi

Kızlar bugünkü menüyü paylaşayım hemen
12.00: 2 dilim tam buğday ekmeği
2 yumurta , 2 dilim peynir 2 fincan çay 1 kaşık tahin pekmez
Akşam 17.30: 3 dilim kabak mücver 1 kase yeşil fasülye yemeği 1 çay kaşığı bal
Ara 19.00: 4 üzüm 1 fincan dibek kahvesi
Ara 21.55: 1 bardak sinameki çayı
Emzirmeye devam
Spor : 50 dk eliptik ( akşam 30 dk sabah 20 dk )
IMG_8475.webp

IMG_8469.webp

sibel_84 sibel_84 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

İyi akşamlar 🙏🏻🌸💓
Kalkış erken
Güne su ile başlama

Kahvaltı 11.00
Kaşarlı tost
1 dilim peynir
Yarım domates
Yarım salatalık
1 haşlanmış yumurta

15.30 ara öğün
Türk kahvesi + su

18.00 akşam yemeği
100 Gr kuşbaşı et
Salata
2 dilim avuç içi kadar lavaş
Ayran

19.00
2 kare bitter çikolata

2.5 lt su
6900 adım
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
Yawrukush Yawrukush

Günaydın kızlar en son 11 temmuz da kilo bildirimi yapmışım 97.8
Tam 1 ay sonra 105.8 ile karsinizdayim🤦‍♀️ neyse veririz demi yine
Foto çekmedim canım Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Hoşgeldin purple'cim 🥰
Kizlar herkese merhabalar, haftanin ilk gunu nasil geciyor? Balikesir depreminden etkilenen tum arkadaslarima gecmis olsun.Allah esirgesin, bir daha yasatmasin insallah..🙏😞
Dun saat 4te misafirlerim geldi.10’a kadar oturdular.Acayip yorucu birgun gecirdim ama cok keyifliydide arkadaslarla.Size gösterebilmek icin masamin fotosunu cektim.Once fotoya bakin, sonrada menumu yazacagim.O menuye nasil dayanmisim gorun.😅
Sevgili kirmizi takim ailesi, tarti bildirimlerinizi gordum, eksi goren arkadaslar var ama hafta sonu biraz abartip arti gorenlerde var.Ben suna uzuluyorum, emek verip, verdigimiz kilolari, hafta sonu dikkat etmezsek aliyoruz.Sonrada tum hafta cumaya kadar onlari vermekle ugrasiyoruz.Bu bir dongu haline donusuyor bazen..Hic odul yapmayin, kendinizi motive etmeyin demiyorum.Ama odul ogunu, haftada 1ogun, inanilmaz cok abartmadan istediginiz bir seyi yiyerek yapilabilir.Nefsimizi koreltiriz, daha motivasyonlu devam ederiz.odul ogunu cuma tartilip, cuma-cumartesi-pazar gunleri kucuk kucuk kacamaklar yapip, pazartesiden sonra kilo vermeye calismak olmamali bence..
Neyse bahsi gecen masamin fotograflarini ekliyorum.
Eki Görüntüle 3628769
Eki Görüntüle 3628770
Eki Görüntüle 3628772
Simdi menu paylasimima geceyim..
Ne güzel şeyler hazirlamissin ve çok çesitli. Misafirlerin çok şanslı bence 🥰 ayrıca da çok tebrik ediyorum bu masaya dayandiğin için 👍⭐
Allah bagislasin canim.🥰

Guzel birgun olmus canim🥰

Ilkgun icin cok guzel bir menu olmus☺️

Allah bir daha yasatmasin boncugum..🙏

Cok guzel olmus menun canim☺️

Adimlar sahane, menude guzel olmus.Cerezi cok kacirma Aysecim, oldukca saglikli ama syni zamanda kalorililerde..

Canim benim bu hafta guzel kilolar verecegiz birlikte, hadi silkelen kendine gel, aci yok Rocky😅

Eksinin azi cogu olmaz, tebrikler🤭

Canim bu hafta rakiplerimiz saglam, hemen silkeleniyorsun, takimimiz icin guzel bir kilo veriyoruz guzelim, haydi…💪

Harika bir eksi 1haftada, coook tebrikler.🥳

Tarti degisikligindendir o canim..Ne zaman takimlara geliyorsun Filizim, gozlerim yollarda, boynum bukuk bekliyorum.😙

Veririz kilolari hic stres yapma sen..

Sabit kiloda olmak guzel canim, cumaya kadar dikkat ediyoruz, guzel bir eksi geliyor, anlastik mi?💕

Canim sen bu arti 200grami,1ogununle tokatlarsin, hic takilma..💕
Takımlara bu cumartesi dönerim çünkü tartı buldum. Ama tatilde olunca bir yandan da kendime güvenemiyorum canım 😄
Evet canım 13 yılı tamamladım bu sene. Doğum izinlerin harici hep çalıştım. 2.5 yıl önce Ankara'ya geldik, hâlâ buradayız bakalim
Biz de en son Ankaradaydik. Yenimahalle batikenttr. Okulum da ostimdeydi 😅 zor alıştım ama sevdim de Ankara'yı. Sen de öğretmen misin peki? Calisiyor musun diye sorup mesleği sormamisim 😅😂 Ankara'yı her geçen yıl daha çok seversiniz bence. Kizilayda meşhur Angara dönercisi var. Benim için bir gün dene 🤩 bir de peçenek döner ama onu bilirsin zaten. Allah bize sağlık para afiyet versin amin 🙏😂🤣😂

Günü 17.0ü de kapattım.
Sabah 2 keto pankek 11.00 de
Akşam 17.00 ızgara levrek ve semizotu
1 avuç fındık

Fındık yemeyecektim ama dayanamadım🥲
Benim alıntı cevaplamam baya bı gecikince bu mesaj da anlamını yitirdi. 😅
Bu sıra balığa dadandin diyecektim canim
Hadi gazan mübarek olsun canim,bende yazarim takima, keske karsilikli icebilseydik cayi, canimda cay cekti goruyor musun.😃Bir taraflarim sisecek🤭😄(Daha ne kadar sisecekse)
Dünya küçük ve Özgecim o da olur elbet 🙏🥰
Çay artık bana dokunmaya başladı biliyor musun. Öğleden sonra içemiyorum. Teinsiz çay varmış onlardan içiyorum öğleden sonra.

Back
X