Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın herkese bende diyete bugün başladım. kilom 63 hedefim ilk 55 sonra 53 sonra da 50 beni de listeye alırsanız çok memnun olurum. sabah 3 kepekli grisini ve krem peynir yanında yeşil çay içtim.12 de de il elma mı yiycem

4 yada 5 bardak yeşil çay içilecek 3 lt de su içilecek çok faydası oluyor bende yeşilçay sevmem ama naneli yeşilçaylar var onalr güzel

günaydın kızlar sabah kahvaltımı yaptım yeşil çayımı içtim 1 mil yürüdüm ve slim pack yaptım şimdi temizlik yapacagım kolay gelsinnnn....

yesil cay almaya markete gıdecem kızlar ama yesıl cay bılmıyorum uzerınde ne yazıyor soylermısınız

selam hanımlar ben de elma diyetine bugün başlayanlardanım.63 kiloyum ve hadefim önce 55 sonra da 50 kilo olmak :Saruboceq: Bu diyeti ilk kez deneyeceğim umarım faydası olur. Sabah aç karnına funda ve biberiye karışımı çayımından bir kupa içtim (arkadaş tavsiyesi, işe yarar mı bilmiyorum) 2 tane eti form bisküvi, 1 domates,1 salatalık,3 siyah zeytin, yarım kibrik kutusu kadar da beyaz peynir yedim, 1 bardak siyah çay içtim. Birazdan da yeşil çayımı içeceğim, hatta daha içmediyseniz beraber içelim:içelim: normalde suyu pek içemem ama kararlıyım 3 lt içeçeği artık:1closedeyes:

ben yanlışlıkla yaseminli almışım:sinifsinif:bitince nanelisinden alıcam. 1saat çay 1 saat elma arada da 3 lt su içicem yani 2saatt2 bir elma ve çay içmiş olucam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…