Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bende cumayı sabırsızlıkla bekliyorum.
ama bana kimse sen zayıflamışın demiyyoooklava:klava: gerçi ben hissediyo gibiyim
cuma tartıdan sonra inşaallah güzel motive oluruzda bir sonraki haftaya motive başlarız

KAPTANNN yeneceğiz dimi sz yikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

valla datlum onlar kötü başladılar amma iyi gidiyolar
biz çok motive olduk iyi başladık ama şuanda biraz dağıldık gibi ...
onlar sürekli spor yapıyolar öneriler var birbirlerine bilemiyorum olay ne olacak ...
cuma günü herşey belli olacak artık ...
2 ekimden sonra bakalım ne olacak ben güzel güzel vereyimde şu kiloları 23 yaşında 100 kilo olmakda iyi bişey değel yani cancaazım

BENDE 22 YAŞINDA YAKLAŞIK 80 KİLOYUM BE YAZERCİM
diğer grup alırsa spordan alır. ama bakacağız artık. bende kaçamak yok ama ben zaten zor kilo veren biriyim bir takım problemlerden dolayı. cumayı sabırsızlıkla bekliyorum...

bende öbür takımda sayılırım ya 5 kg verirsem nolcek mesela yani olmazda işte..:jeyyar:

valla zemuşcum verde ha o gruptan ha bu gruptan .... pek möhim deel
miyavmicikim bende çabuk verir çabuk alırım normalde zaten o yüzden bu hale geldim ama ... beni gören bi sen vermişsin diyo bende diyom ki kendi kendime ne kadar verdimki acaba bukadar belli oluyo ... :uhm:
bu arada kızlar kız kardeşim 53 kilodan 50 ye düştü o çok zor kilo verir ramazanda düştü oda hep elma yedi
diyeti bıraktı
3-4 gündür deli gibi yiyor ayrıcada regl oldu bugün tartıldı geldi bana dioki abla kaç kilo almışımdır bende dedim1,5 hemde regli ya dedi 400 gram almışım abla bu elma kilo aldırmıyorda dedi...
ki ben bugün onu mutfakta gizli gizli yemek yerken 3 kere felan bastım yediklerini yazım
çeyrek ekmek arası patates kızartması
kurabiye ye fındık ezmesi sürmüş yerkene
bide ekmek üzerinde salam kaşar felan fırınlanmış onu yiyodu
daha akşam annemlen yediği taza fasulyeyide yazmıyorum yani

elma çok süper bişey engüzel bişey yani kaydirigubbakcemile2

can caazım seni takip ediyorum takım arkadaşlarına güzel bilgiler veriyosun helal olsunonlara destek çık
bu işi bitircez inşallah
kaçamakları engellemeye çalış ben elimden geldiğince lafımı sokuyorum ama
cuma günü sanırım aritmetik ortalama alıncak bizim pelincecimiz müsait olursa bu işi yapıcak .....

a.sguzel bilgiler vermisin canim tesekkur ederiz bu aclik hissini ortadan kaldirmaya yarayan bi ekde ben ekliyeyim aciktikca kalkip dislerinizi fircalayin kizlar cok faydasini gorursunuz naneli dis macunlari istah kapatmakta birebira.s

cumaya bi varsak hayirlisiyla donarak olcem yakinda acayip usuyorum zaten usurum diyet yapinca kendimden geciyorum kaloriferin dibindeyim hepdelikafadulden

GÜNAYDIN KIZLARR
Bu gün Öyle sabah uyanır uyanmaz yataktan fırlama
Yarım saat erkene kurulsun saatin
Kedi gibi gerin, ohh ne güzel yine uyandım diye sevin..
Pencereyi aç, yağmur da olsa, fırtına da olsa nefes al derin derin
Yüzüne su çarpma, adamakıllı yıka yüzünü serin serin
Geceden hazır olsun, yarın ne giyeceğin
Ona harcayacağın vakitte bir dilim ekmek kızart
Çek kızarmış ekmek kokusunu içine
Bak güzelim kahvaltının keyfine..
Ayakkabıların boyalı olsun, kokun mis, önce sana güzel gelsin aynadaki siluetin
Çık evinden neşeyle, karşına ilk çıkana gülümse, aydınlık bir gün dile Sonra koş git işine, dünden, önceki günden, hatta daha da eskiden yarım ne kadar işin varsa hepsini tamamla, ohhh şöyle bir hafifle
Bir güzel kahve ısmarla kendine, seni mutlu eden sesi duymak için alo de
Hiç işin olmasa da öğle üzeri dışarı çık
Yağmur varsa ıslan, güneş varsa ısın, hatta üşü hava soğuksa
Yürü, yürürken sağa sola bak, öylesine değil, görerek bak
Çiçek görürsen kokla, köpek görürsen okşa, çocuk görürsen yanağından makas al..
Sonra, şöyle bir düşün, kimler sana yol açtı, sen çok darda iken kimler seni ferahlattı,
hani kapını kimsenin çalmadığı günlerde kimler kapını tıklattı?
Ne kadar uzun zamandır aramadın onları değil mi?
Hadi hemen uğrayabilirsen uğra, arayabilirsen ara
Hatırlarını sor, öyle laf olsun diye değil, kucaklar gibi sor..
Bu sadece onların değil, senin de yüreğini ısıtacak, yüzünde güller açtıracak..

Günün güzeldi değil mi? Akşamın da güzel olsun..
Yemeğin ne olursa olsun, masanda illaki kumaş örtü olsun..
Saklama tabakları, bardakları misafire Sizden ala misafir mi var bu dünyada
Ailecek kurulun sofraya, öyle acele acele değil, vazife yapar gibi hiç değil
şöyle keyifle keyif katar gibi, lezzete lezzet katar gibi, eksik bıraktıklarını tamamlar gibi tadına var akşamının..

Gece evinde, dostların olsun
Sohbet mezen, kahkahan içkin olsun..

Arkadaşım, hayat bu daha ne olsun?
Ama en önce ve illaki sağlık olsun!.

tekrar günaydın kızlar
bugün .7.30da uyandım
2bardak su içtim
saat.8de kahvaltımı yaptım.ardından yeşil çayımı içtim.
şimdi lesli ile sporumu yapacağım..

Bu güzel Can Yücel şiiri için teşekkürler..

Vermem gereken 20 kilo var bu diyetin çok işe yaradığının okudum ama yinede acaba kastan mı yağdan mı veriliyor bilemiyorum.Kilo vericem diye sağlığımdan olmak istemiyorum.Sanırım artık kilo vereileceğime dair inancımı yitiriyorum.

çerkezkızı arkadaşım bu diyet gerçekten çok işe yarıyor ben 1 haftada 76 kilodan 72.500 e düştüm hemde hiç spor yapmadım çalışıyorum işim gereği sürekli oturuyorum ama hiç kaçamak yapmadan diyeti uyguluyorum çok faydası var tok tutuyor az kalori alıyorsun buna bağlı olarak vücut yağ yakıyor

günaydin elma güzellerisabah 6 da kalktim iki bardak ilik suyumu ictim ise gittim 2 saat calistim geldim simdi kahvaltimi yapiyorum iki dilim esmer ekmeyimi yiyiyorum yesil cayimi iciyorumöylende bir saat yürüyüs yapacam herkese kolay gelsin

bide arkadaşım diyette yok biliyorum kötü örnek olmak istemem ama arada bir bir çay bardağı süt içiyorum bende senin gibi sağlığımı kaybetmekten korktuğum için onun dışındada salata sabah kahvaltısında ekmek peynir domates serbest yeterli besleniyoruz zaten

yalnız ben spor yapamıyorum ne güzel herkez yapıyor bende başlıycam yürüyüş bandım var 1 saat yürüycem akşamları(((

cerkez kizi ben hergün kalziyumla magneziyum aliyorum kastan gitmesin diye istersen magnesium alabilirsin bunlarin kilo istahla bir isi yok biri kasi besliyo biri kemikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…