Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar yarışmda değilim ama su an 5 gün et diyeti yapıyorum onu ayın 5inde tamamlyacağım daha sonra da elma diyeti yapıcam bi haftaa bakalımm isterseniz uygun oluyorsa haftaya listeye yazın beni olmazsa yazmayın ben bağımsız yapayımmm..

selam kızlar kahvaltımı yaptım 2 elmamıda bitirdim ikinci yeşil çayımıda içiyom 1 litre suyumda bitti 5 mil leslide bitti titreşim kemerimide taktım peşinden süper gidiyo bakalım nasıl olcak BAYYZ canım senin nasıl gidiyo et dieti

slm kizlar nasil gidiyor diyet benim bugun 9 gun ama bugun hic elma yemedim midem cok bulaniyor bugunluk elma ve yesil cay yok kahvaltiyla gecistireyim basimda cok siddetli agriyor

Ümrancım bende ekim ayında sabah normal diyet kahvaltı öğlen az yemek yiyip akşamları yeşil elmayla bir ay böyle bir diyet uygulayıp ondan sonra kurban bayramına kadar elma diyetini yapsam diyorum.Yani çok kararsız kaldım.

Selam kızlar, bende dün ani bir kararla aranıza katıldım.Başlangıç kilom 89,3 civarıydı.Bugün 88 i görünce çok sevindim.Hiç kaçamağım olmadı. İnşAllah bugünde olmaz.Yalnız öğrenmek istediğim birşey var. Hiç aranızda vücut yağını ölçtüren oldu mu ? Yani kilolar su ve kastan mı yoksa yağdan mı gidiyor ?... Bİlgisi olan varsa lütfen bildirsin ve ya böyle bir imkanı olan varsa lütfen tartılıp bizleri bilgilendirsin.. Bugün kahvaltımı yaptım. Su, elma, yeşilcay ile devam ediyorum.Hepinize kolay gelsin..

Bu arada ben ilk zaman sexybebek'in yaptığı gibi Spor yapmamayı düşünüyorum..Yoksa ben mi yanlış anladım...Spor yapmak gerekiyor mu :uhm: :uhm: hihoyyytkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
sevgiliebe hosgeldin sorularina yanit veremeyecegim ama ben fazla abartmadan spor yapiyorum mekik cekme yuruyus gibi zaten abartamam fazla halim olmuyo:)
bugunku yediklerimi yaziyorum aslinda hergun ayni niye yaziyosam :) bi dilim kepekli ekmek bi domates biraz keci peyniri bi fincan sekersiz acik yesil cay bol su simdi yine elma ve yesilcay icicem sabah yumurtayi haslamaya usenmeseydim yumurta yiycektim ay bu diyet beni oldurecek iyice halsizlestim cok tok oluyorum diyen arkadaslari da ayrica tebrik ediyorum valla ben hep acimkafamçokkarıştı

şu anda 20 kilo fazlam var .. çok diet türü ne olabilir die baktım ama bu tür bir diyeti kesinlikle yapamam herhalde, insan yemek yemeden nasıl yaşar ya :1shok: çok zor bence ...başından beri kaç sayfa okudum bilmiyorum, ama şaşırıyorum nasıl başardılar diye, sonuç almak önemli olan ama başım ağrıyacaksa aç kalıcaksam hiç yanaşmam!!:sinifsinif:

ben bugün toplam 5 mil yürüdüm mekik çektim yeşil çay içecegim ya umarım inceliyorumdurr sanki hiç zayıflamıyorum gibi zaten farkedilmiyorda bana kimse kilo verdiin demedi çok üzgünümmm.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…