Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ya daha tartılmadım ama moralim çok bozukkkk:gitme:     bugün 9 gün oldu başlayalı yarın tartı günümüzz   ama benim ne eskiden dar gelen şeylerim oluyo nede şimdi olanlar bol oluyo   diyet e başlamadan önce üzerimde olan kıyafetler bile hala sıkıyo   neden böyle olduuu   bilmiyorum ama çok moralim bozuk

bence vermişsindir bazen oluyo öyle. hemen farketmiyo. üzülme

Son düzenleme:
bakıcaz ben naptın acaba korkuyorum valla iyi akşamlar kızlar yarın erken yazın sonuçları merak ederim ben:)

kizlar ben bu gün sabrettim yemedim ama aksam olunca da kestane pisirdik dayanamadim yedimikide incir yedim yarin pisman olurum biliyorum

dün ve bugun diyetım mahfettim kızlar çok bısey yemedım ama dıyetin çoooo...k dısına cıktım..7 gunun sabrını 2 gün daha veremedim yarın üzülcem sanırımmafoldumbenmafoldumben

kızlar selam ben bugün 6 da klkıp annemi doktara götürdüm 16 ya kadar hastanedeydim ve malesef bugün bozdum ama hem moralden dolayı oldu neyse yediklerimi yazmimde 2 elmamı 2 litre suyumuda içtim ama malesef birgün daha olmadı hastanede yatıyo annem onun yanına gidip gelirken devam edebilirmiyim bilmiyom yoksa tok tutan et rejiminimi yapim karar veremiyom ama çarşamba 81 le başlamıştım bu sabah baktım aç karnına yine 76 yani 5 kilo ben 75 olmayı bekliyodum cuma sabahı ama karnım şu an o kadar şişki yarın ıNŞALLAH 76 yımdır neyse çıktım

canım geçmiş olsun.

kıymetçim annene geçmiş olsun allah şifa versin..

canım 5kiloda süper tatlı..ve şu an çok şişim diyorsun..sabah kesin 75 sindir..

şekerler bende kaçamaksız bugünü bitirdimm..

yarını sabırsızlıkla bekliyorum kızlar erkenden yazın kilolarınızı..

yazerimiz bugün yine yok sanırım yine hastanelerde allah cümşlemizin yardımcısı olsun..

benim de küçükkızım bugün hasta ateşi var.evde yapılcakları yapıyorumm..ateşimiz düşmezse

gece bizede hastane yolları gözükür..9aylık oğlumda başladı hapşırmaya..bu değişen havalar hemen bizde etkisiniz gösteriyor..
rabbim cümlemizin sağlık sıhat versinn..

neyse kızlar kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere..

pardon arkadaşım kilon kaçtı senin tam olarak

senin kilon kaçtı pardoncumm
lmaz:

canim daha yeni gördüm bunu mafoldumben

ben 97 kilodan normal diyet ve sporla 71e düstüm 6 ay icinde simdi elma diyetine basladim bakalim 71 kiloyla basladim yarin kac kilo verdigim belli olucakzemuszemus

bugünümüde kacamaksiz atlattim kahvaltim herzamanki gibi iki dilim ekmek peynir ve maydonoz bu saate kadar 0.5 litre yesil cayimi icdim 3 litre suyumu icdim 5 elmami yedim yarin tarti gününü sabirsizlikla bekliyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…