bence vermişsindir bazen oluyo öyle. hemen farketmiyo. üzülmekızlar ya daha tartılmadım ama moralim çok bozukkkk:gitme: bugün 9 gün oldu başlayalı yarın tartı günümüzzvirüsvirüs ama benim ne eskiden dar gelen şeylerim oluyo nede şimdi olanlar bol oluyo diyet e başlamadan önce üzerimde olan kıyafetler bile hala sıkıyo neden böyle olduuu bilmiyorum ama çok moralim bozuk
canım geçmiş olsun.kızlar selam ben bugün 6 da klkıp annemi doktara götürdüm 16 ya kadar hastanedeydim ve malesef bugün bozdum ama hem moralden dolayı oldu neyse yediklerimi yazmimde 2 elmamı 2 litre suyumuda içtim ama malesef birgün daha olmadı hastanede yatıyo annem onun yanına gidip gelirken devam edebilirmiyim bilmiyom yoksa tok tutan et rejiminimi yapim karar veremiyom ama çarşamba 81 le başlamıştım bu sabah baktım aç karnına yine 76 yani 5 kilo ben 75 olmayı bekliyodum cuma sabahı ama karnım şu an o kadar şişki yarın İNŞALLAH 76 yımdır neyse çıktım
kızlar selam ben bugün 6 da klkıp annemi doktara götürdüm 16 ya kadar hastanedeydim ve malesef bugün bozdum ama hem moralden dolayı oldu neyse yediklerimi yazmimde 2 elmamı 2 litre suyumuda içtim ama malesef birgün daha olmadı hastanede yatıyo annem onun yanına gidip gelirken devam edebilirmiyim bilmiyom yoksa tok tutan et rejiminimi yapim karar veremiyom ama çarşamba 81 le başlamıştım bu sabah baktım aç karnına yine 76 yani 5 kilo ben 75 olmayı bekliyodum cuma sabahı ama karnım şu an o kadar şişki yarın İNŞALLAH 76 yımdır neyse çıktım
pardon arkadaşım kilon kaçtı senin tam olarak
senin kilon kaçtı pardoncumm
lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?