Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ah kızlar Allah kimseleri bu hastanelerin eline düşürmesin
bu gün yürüdüğüm yolları anlatamam
bu arada sağ bacağımda bi problem oluştu iki gündür amma benim derd,m daha büyük olduğu için bacağımı önemsemedim ... kızlar hani ayağına tekme atarlarda acır ya öyle bir ağrı var sağ bacağımda bugün beni bu acı öldürdü yarında geçmezse bunun içinde doktora gidicem ...

................
kızlar bugün diyete riayet edemedim bu hastane olayından dolayı yediklerimi yazayımda :
sabah evden çıkarken bi dilim kepekli ekmek yedim saat 7 de
öğlen 13:00 da 3 tane kepekli biskivü bi lıght kolanın yarısı
akşam saat 5 de iki bardak ayran bi paket altın başak kepekli bişey var böle 6 lı onun 4 tanesi ...
sonra bi tane yeşil çay içtim bi elma yedim
sonra arkadaşlar çağardı bu sakat ayaklan gittim bi yeşilçay birde damlasakızlı türk kahvesi içtim
yarın tartıya yansıyacak şeyler gibi gelmiyo bana ama bakıcaz ....

ya kızlar gerçekten çok sinirliyim bu hastanelerde çekilen rezillik hiç bi yerde yok
adam diyorki 38 hasta aldık bugün son..
diğerine gittik başka hastanenin hastasısın diyor yarın gel ben öyle muane ederim diyor ..
bi başkasına gittik oda şu şubeye git onlar işin içinden çıkamazsa biz halledicez diyo ee sen halledebiliyosan niye ona yolluyosun demi ..
sonra başka hastane 18 aralıka gün verdi
özel hastaneye gittik artık parası neyse vericez dedik bizde makina yok ünversite hastanesine gidin dediler ..
ya valla delirdim kızlar .........
neyse yarın güzel sonuçlarımız olur inşallah kızlar

Son düzenleme:
aghh kaptancim üzüldüm senin adina ya ama bu kosusturmacada bile diyetin pek disina cikmamissin zemuszemus

ya kizlar yarin tarti günümüz ben cok heycan yapdim ya ins en az 3 kilo vermisimdir uffffffff eger 3 kilo veya fazlasini verdiysem ben en az bir aydaha bu diyeti yapmayi düsünüyorumopuyorumnanaktan

valla cicim bende vermişimdir rahat 3 kilo inşallah üstünde bişey çıkar gerçi çıkmasada buda iyi iki haftada 2 kilo normalken biz 1.5 haftada 3 vermiş olursak süper..
bende diyete aynen devam ...

ah ah bende en az 1 ay yapacaktım ama şimdiden ümidi kestim. bakalım yarın 4-5 verdiysem devam hoş vermediysemde 1 hafta daha devam evdeki elmaları bitirmem lazımm

kızlar bir günü daha bitiriyorum. bugün tek kaçamagım komşudaydık. getirdiği herşeye hayır derken sonra artık mazeret bulamaz oldum .üç dilim turşu yedim onun yerinede bir elmamı çıkarttım.sonucun değişeceğini zannetmiyorum. iyi geceler....

yazercim canım geçmiş olsun ..allah şifa versin..inşallah çok önemli bişey çıkmaz..

yarına az kaldı kız..saatler hatta..

kizlar sanirim 400. sayfalardaydi bir arkadasimiz leslie ile yuruyus tu sanirim onu nasil yuklicegimizi ve sonra nasil hepsini biraraya getirecegimizi cok guzel anlatmisti aradim bulamadim bilen varsa yazabilir mi?

yazerim canim gecmis olsun
allah yardimcin olsun
o neymis öyle ya oraya git buraya git saglik bu ya sagliktan daha önemli bisey varmi ya

bende giriptim ya yeni yeni iglestim sükür tam degil ama olsun
diyeti fazla yapmadim yapamadim yani
sanirim kilom yarin ayni olacak
ama haftaya bomba gibi gircem insallah allahimin izni ile
öpüyorum sizi

slm citirlar evet bugun tarti gunumuz acilisi ilk ben yapayim 68 le basladim suan 63 kiloyum regl donemine rast geldi diyetim belki daha fazla verebilirdim bunada sukur yazercim gecmis olsun canim cuma cumartesi pazar ara vericem pazartesi tekrar baslayacagim saglik sorunum var 3 gunde gecer insallah hadi bakalim citirlar kac kilo verdiniz boooooooooooool kilo vermeler

seracım tebrik ederim süper vermiiişsin
101.3 >>>> 97.3>>>>>> 4 kilo vermişim .. ya bu herkes 5 5 ben niye 4 şeklinde üzüntüm var amma demekki artık metabolizmam eskisi gibi hızlı değil olsun buda iyi birakam benim için ... belki haftaya daha fazla veririm durmak yok 1 ayda verdiğim kiloyu 10 günde verdim böle giderse herhafta 4 versem kasımda 83 ü felan görürüm inşallah ....
vallaha durmak yok kızlar kaydirigubbakcemile2

DERıN..................................127.5-95
YAZER……………………….....101.3---55>>>>>>>>>>>>>>> 97.3 (4 kilo verdi)
ADANUR………………………..96---60
BURCUM24……………………..94---70
YANCY…………………………..89---65
MEYRAM………………………..88---60
DAıSY13………………………...87---65
EYLÜLL81……………………….85---70
SILA55…………………………...85---60
BAŞAK16 ..............................84.2---55
BSRNZM…………………….....83.7-65
YAGMUR9303.......................83.6-70
KIYMET_AY……………………81---57
BAYYZ………………………....80---65
CENıFERR LOPEZ………...…78.5-65
MELYEZıT……………………..78---65
AŞKPEREST........................78/55
MıYAVMııı……………………..78---55
LUıSE………………………….77---65
SERSOY79………………….. 76.2---55
SAZıYE19.............................75---65
YELıZ DOLGAN……………...73.5-58
CULDA……………………...…73---58
PARDON……………………...71---60
SELMAT……….…………..…70.5-60
PERŞEMBE……………….…69---60
OZOSUM...........................69---?
PUREHATE........................68,7-50
SUN_SHıNE………………...68---53
NOSEE……………………...68---58
SERA81……………………..68---55 >>>>>>>>>>>>>>>>>>> 63 (5 kilo verdi)
PELıNCE…………………....67---56
BESıKTAS………………….66.2-58
TWıLıGHT11…………….….66.5-53
ÇıĞDEM85.......................66.5-62
NMTCGLBTR……………....65---51
BEGUMGUL…………….....65---55
LELOS…………………..….65---58
SHqıPTARE………………..64---50
TUANA08…………………..62,5---52
NAZ ..............................62,4---50
chiglet.....................61,5 - 52
NıCE15……………………..61/55
DAARKNESS………………61---54
GULUMSEE……………..…61---53
PERıLıEV..........................59---53
GıZO..................................55---47
SANMUR06………………….55.5-50
CıMCıME21…………………..53.3-46

evet bende verdiğim kiloyu ekledim kızlar . bide regli oldum . onun etkisi varmıdır bilmiyorum.

evet bende verdiğim kiloyu ekledim kızlar . bide regli oldum . onun etkisi varmıdır bilmiyorum.

illaki bi şişlik felan vardır canım bittikden iki gün sonra bidaha tartıl bakalım ki 2 kilo da az değil datlum kaydirigubbakcemile5

yazercim canım geçmiş oldun ağrı dizindemi ben ocak başında spora başlamıştım 1 hafta gidebildim dizimde inanılmaz ağrı oldu emar çekildi spordan kaynaklandığını söledi doktor menüsküs başlangıcı lif yırtılması falan dedi spor yok dedi ama ben şimdi lesli yapıyoım hoplayıp zıplamaktan oluyo bende dün bozmak zorunda kaldım yazmıştım annemi doktora götürmüştüm yatmasına karar verdi doktor bende bozmuştum ama dün sabah tartılmıştım 76 gösteriyodu dijital değil bu sabah 76 .77 arası o kadar yememe rağmen oynama az var her hal 76 .5 tur 81 le başlamıştım ama bugün kahvaltıda yapmıcem sırf elma yicem 1 litre suyumu içtim 1 elmamı yedim şimdide yeşil çayımı içcem ama bu hafta yarışırsanız beni yazma yarın et dietine geçcem hastaneye gidip gelirken zor olur elma çok virajlı yollar dağların arasından gidiliyo yenişehir diye bi yer bursaya bağlı hem ordaki personel hemşireler annemin doktoru muhteşemdiler çok iyi davranıyolar herkese ve devlet hastanesi küçük yerlerde öyle oluyo daha güler yüzlü oluyolar neyse 4.5 kilo vermiş oldum ama dün 5 kilo gitmişti bozmasaydım belkide sporda yapsaydım dün ,bugün 75 de olabilirdim ve hiç bozmamıştım biliyosun yazıyodum süper gidiyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…