Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ya kızlar sayfalar o kadar hızlı ilerliyorki şaşırıyorum valla:))

3 saat giremedim oho neler olmuş neler:)) zayıflayan zayıflayana ama bu hafta bende varım önümüzdeki hafta sonu listeye kendimi de eklicem inşallah ve gerçekten bu yeşil elma tok tutuyormuş. çok şaşkınım
neden?? çünkü kırmızı elmalar beni çok acıktırır dı yeşil elma da yemezdim zaten.

bende bu diyeti adam gibi yaparsam kilom çok olduğu için 5 kiuloda benden gider diye düşünuyorum :))

İçim içime sığmıyo :):):)şimdi diceksinizki dur daha bugün başladın kilo filan vermedin vermiş gibi seviniyon ne oluyoruz:):) şuna seviniyorumki arkadaşlar benim sorunum gerçekten şu kilo verme sürecinde yalnız olduğum için yani beni itekleyen ,kontrol eden vs. birilerinin olmadığı için başarısız olduğumdur .Onun için böyle büyük destek görünce çok mutlu oldum ve duygulandım:)

biz hep yanındayız canım:)
ama ben az önce ne yaptım çok açtım dayanamadım 1 ekler pasta ama küçük 3 tanede galeta yedim gitti diyetim

yaaaa üzüldümm şimdii ama çok fazla bişi yememişsin hareket edersen sorun olmaz sanırım dimi umran:)

sexybebek sabah mutlaka 7 de erken kalkılmalı yazmış. sende öylemi yapıyorsun günün nasıl geçiyor diyette?

çalıştığım için 06.30 da kalkıyorum ben her sabah ama spor yapmıyorum kahvaltımı edip çıkıyorum sonra da elma bitki çayı gün geçiyo bide içersem akşamları süt içiyorum oda nadiren

DİKKAT KIZLAR yeni gelen arkadaşlar bilmeye bilirsiniz amayeşil elma derken ekşi yeşil elma olcak yani yemyeşil öteki yeşil elmalar değil tatlı olmıcek birde SEXSİCİM canım yazmışın spor yapın duş alın kahvaltıyı öyle yapın diye ama bende duyduğumu sölim eskiden spora giderken hoca dediki spordan hemen sonra en az yarım saat hatta fazlası duş almayın vücut sıcak hala yağ yakmaya devam ediyo ne kadar geç soğursa o kadar yağ yakıyo tv de de duydum bunu ben YAZERCİM BEN BUGÜN ELMAYI KAHVALTISIZ YAPIYOM AMA YARIN ET OLAYINA GEÇCEM İSTERSEN SİL BENİ VEYA BAŞKA REJİMİ DENERKEN LİSTEDE KALABİLİYOSAK DEVAM ETTİR BENİ

YAZER canım sil derken bi karşılaştırma yapcaksınızmı öteki grupla ondan sonra sil canım yanı bide dediğim gibi elmanın haricindekiler kalabliyosa silme kuzum mecburum et olayına aneme hastaneye gidip gelirken yapamam elmayı ama eti yapabilirim diye geçtim yoksa haftaya cumaya kadar devam etcektim elmaya

Çok teşekkürler umrann hiç üzülme yediğin galetelerde tuzu biberi olsun kafana takma eve gidince hareket edersin olur biterr:)Sendika hoşgeldinnn bende yeni katıldımm gruba ve çok mutluyumm

verilecek 12 kilom var bugün ilk günüm benimde ekşi elma yiyorumm öyle olması gerekmiş zaten ilk günümde biraz midem yandı ama alışırım umut ediyorumm hepimize iyi diyetlerrrrrrr:):)

YAZER
sevgicim sorduğun soru mantıklı ben diyorum ki ufak kaçamaklar olduysa bunlar göstermiştir tartıda belki günlük tutun demiştim günlüklere dönün bakın ..
birde sexy ilk haftalar spor yapmamıştı sonradan spor takviyesi aldı
uzmanlar diyete başlar başlamaz vücudu yormayın derler vücut ortamını bi oluştursun diye..
biz sporada asıldık hemen mekikler yürüyüşler ha zararımız olmadı ama kas oranımızda artmış olabilir ..
bakalım bu hafta ne yönde gelişmeler olacak ...
.....
evet yazercim katılıyorum çünkü ben neredeyse hiç spor yapamadım okul başladı çocuklarımın bakıcısı ameliyat olunca onları hergün annaneye götürmem getirmem vs. eve gel yorugnluktan öldüm hiç spor yapamadım bu nedenle de 4.2 oldu ama yine de fena gelmiyor bana çok fazla spor yapmak gerkmiyor sadece geçen cmt düğün vardı dayanamadım
bide bugün lük kendime ödül verdim ama olur mu ki acaba ....

basak 16 merhabaa kilo çizelgesinin nasıl yapıldığını soruorum sabahtan beri sen nasıl yaptın bilgi verirmisin bende hazırlayayım kendime

çok yemezsen olur bende kaçırdım bugün zaten off bizim düğün var zayıflamam lazım haftaya kadar kaçamak yapmamam lazım

Öznur biliyomusun benimde 12 kilom var tam irtibatta olalım yarışalım bakalım kim daha çok verecek daha çabuk verecek:))

QUOTE=67den55e;9417670]basak 16 merhabaa kilo çizelgesinin nasıl yapıldığını soruorum sabahtan beri sen nasıl yaptın bilgi verirmisin bende hazırlayayım kendime[/QUOTE]

canım benim bunu sana anlatabilmem zor ama adresi vereyim bir dene
ticker 7910 adresi tam yazınca gelmedi
buraya girip iki seçtiğin ikonu sonrada kaç kilo olduğunu ardından kaç kilo olma istediğini belirle ve create my ticker onay işareti var oraya bas tickerin ortaya çıkar
sonra onu kopyala kendi profil ayarlarından kendi ticker bölümüne ekle olur inşallah anlatması zor benim için ama sen bir dene tatlımmCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…