sıla55
canım çok güzel vermişsin tebrik ederim senide
çok teşekkür tatlım ya sende çok iyisin regl dönemiyle beraberdi sanırım ben bundan sonrası için endiseliyim bakalım 75 i ne zaman görürüz hayırlısı inşallahh
merhaba kızlar,maşaallah çok güzel kilo vermişsiniz...inş.bi daha almamak üzere gitmiştir kilolar...ben de kaç kilo verdiğimi söyliyim..ben tam ramazan bayramının 3. günü başladım ve sanırım bir buçuk hafta oldu ,3 kilo verdim ama sanırım hep yağ gitti,çünkü baya daraldımkaydirigubbakcemile3neyse,inş. haftaya da devam ederiz..bol elmalı günler....:)öptüm hepinizi...
bende 67 kiloyum 55 e inmem gerekk.ınşallah hep beraber başarıcazz tartılma durumunu nasıl yapalım haftaya perşembemni tartılıyorum yani ayın 8 inde????
bende 71.900 filandim basladigimda carsamba persembe cuma kacamaksiz yapdim cumartesi ve pazar bol kacamakliydi mecburdum pazar tartildigimda 71kusurdum pazartesinden buyana hic kacamaksiz listenin disina hic cikmadan uyguladim ve 68.500 yani 3.5 kilo vermisim hic spor yapmadim az veren ama cok spor yapan arkadaslar lütfen üzülmeyin kas yapmissinizdir ama vücut incelmisdir bunu zamanla anlarsiniz
bide arkadaslar eski sayfalarda sexi nasil 6-7-8 kilolar verdi demissiniz kizlar bu imkansiz gibime geliyo ne yaparsaniz yapin 5den fazlasi verilmez özeliklede sporla spor hocam spora ilk basladigimda bana 2 ay boyunca tartida kimildama beklememem gerekdigini cünkü baya bi kilo vermis oldugum icin vücut kendini sIKIlasdirrcani söyledi dedigi gibide oldu iki ay boyunca 3 beden filan inceldim nerdeyse ama tartida hic kimildama olmadi sexy bir ay boyunca hic spor yapmadan 20 kilo veya fazlasini veriyo ikinci ay spor basladiginda nasil olurda yine ayni sekilde kilo vermeye devam eder arkadaslar lütfen bunlara kanmayin bu imkansiz 20 kilo vermis olan biri spora basladiginda kilo veremez helede bahsettigimiz her hafta 4 kilo üstüyse .
3.5 kilonun 3 kilosunu yagdan vermisim buda beni ayrica sevindirdi bugün ölcdürdüm özelikle bazi arkadaslar istemis.
reglim dün bitti ama sanirim onunda etkisinden dolayi bukadar az verdim gerci ben memnumum bir ay boyunca verdigim kiloyu ben bir haftada verdim bu hizla devam edersem haftada iki kiloya bile raziyim bu ayin sonunda hedefima ulasacagim ins ..
kilo veren bütün arkadaslarimi mucukluyorumopuyorumnanaktan
hadi bakalım öznur hanım böyle hırslandırım seni kim daha çok zayıflayacak ama kandırmak yok tamam mı haftaya cuma bakacaz kim daha çok vermiş bide kim daha önce 12 kiloyu verecek:)))
umrancım hırslandım valla ne yalan söyleyeyimm taam haftaya cumaaa büyük gün ozaman.Çok heyecanlıyımm:):)). Valla kandırmaca olmaz kaçamak yaparsamda yazarımm yazmazsam 100 kilo olayım:)):):)