Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Yok yok bozmam valla .Sizin desteğiniz varkende başaramazsam hiç başaramam bunu emin ol Valla allah yüzüme baktı herhalde çok takıntılıydım yaa:)

Hanımlar şimdi birşeyi açıklığa kavuşturalım,cumaya tartılacağız deniyor ne zaman başlıyor sayfaları takip etmek çok zor.
:dance:gamyoncuiremsuarada bilgilendirin şimdi başlamış mı olduk anlayamadım .Neler olup bittiğini anlamak için bigisayarın başından kalkmamak lazım,oda pek mümkün değil.

Son düzenleme:
ben 1 hafta yaptım bugün tartıldım hiç ara vermeden devam edicem haftaya cumada tartılcam böyle biliyorum

bu liste ne listesi anlamadım..yeni listemi ..
bu listede ben neden yokum ...
ve bugün tartı günü değilmiydi.
ben neyaptığınızı anlamadım....şakkıdı

bu liste ne listesi anlamadım..yeni listemi ..
bu listede ben neden yokum ...
ve bugün tartı günü değilmiydi.
ben neyaptığınızı anlamadım....şakkıdı

canimcim arada kaynamissindir sen

kac kilo verdin bakiyim nasil gecdi diyetinopuyorumnanaktanzemuszemus

kızlar ikinci haftaya bugün başlamış olduk ..
3, tartılma günümüz 9 ekim bakalım 9 ekime kadar ne kadar vericez ..
amman ha kaçamak yok ama az ama çok
...
67den 55e cağnım kilosu çok olanlar çabuk veriyo demiştik ya bu hafta beni asıl kilosu az olanlar şaşırttı bence kilosu az olan arkadaşlarım süper verdiler ....
sende vericeksin bu destek bu motive bizde olduktan sonra
herşeyin üstünden gelicez ..
bu arada kızlar günlük tutulan bi site buldum bilenler vardır
http://www.kilotakibi.com
kızlar günlük yediğinizi ondan sonracıma sporunuzu felan yazıyosunuz
ben bayıldım siteye girin sizde bayılın anacım

kaptancım yeni önerdiğin site için teşekkğrler önceki sayfalarda arada et diyetine geçebiliriz falan yazmışsın ya
ben zaten bu cumaya kadar bu diyeti yapıp 2 haftada et diyetine geçmeyi planlıyorum alışmasın elmaya bünyem ( hoş pekde alışmamış ama neyse :) )

67den55e canım profiline gir kişisel bilgilerden Kiilo ve ve doğum tarihi takip çizelgelsi ne yapıştır

valla nebilim et diyeti kulağa hoş geliyo hatta o arkadaş bayada vermiş amma nebilim elmanın yağ yakma özelliği var etin ne özelliği var diye düşünüyorum ...
verdiğimi iki kat almak istemediğimden hem bi kaç hafta elmama devam edip hemde orayı takip edicem ...
bide malumunuz cancaazım arada diyet değişikliği lazım gelir ondan yorumlar hoşuma giderse onuda bir hafta yapıcam ...

bu arada kilotakibi sitesi bence çok güzel
evde yazıyodum ben şimdi sitede yazıcam hemde kalorileriyle birlikte yazıyo kız süper
yaptığın sporu bilem yazıyo
ben bu hafta 2 günde bi tartılcam ama buraya yazmıycam ...
kilotakibi için iyi olacak kanımca
opuyorumnanaktan

pardon sorumu cevapladığın için teşekkürler....sexy hergün iki saatte bir elma yeneceğini söylemişsin.fakat başka yerde elmalar iki kiloya kadar çıkıyor. iki saatte bir yersek elmalar bitmiyor .lütfen daha ayrıntılı yaz....

canım bunlar ilk sayfalarda hep yazıyoki
bu sorular defalarca soruldu
bak 2 saatte bi yediğimizden elmaları bir yiyosan o an 2 yiceksin bu kadar işte .. yerimseniben

yeni liste sanırım ben 2kilo verdim

kızlar bravo valla bende başlıyacağım ama akşamları acıkmıyomusunuz yani elmanın tok tutucu bi etkisimi var umarım işe yarar senağlama

Egzersiz kilo aldırır mı

Kilo sorunu ile egzersiz ilişkisi arasında değişmeyen bazı fizyolojik kurallar var:

Ne kadar egzersiz yaparsanız o kadar çok enerji harcar, yani o kadar çok kalori yakarsınız. Ne kadar çok kalori yakarsanız o kadar kolay kilo verir, kolay kolay da kilo almazsınız. Egzersizin süresi ve yoğunluğu arttıkça yaktığınız kaloriler çoğalır, yağ kaybınız hızlanır. Egzersizin kilo üzerindeki olumlu etkisi yalnızca yağ kaybıyla da sınırlı değildir. Başka pek çok marifetleri de vardır.

YAŞLANDIKÇA YAĞLANIRSINIZ!

Egzersiz yaptıkça yalnız kalori yakmazsınız. Egzersiz, özellikle direnç egzersizleri kas miktarınızı da artırır. Kas miktarınız arttıkça yaktığınız kaloriler çoğalır. Hesaplara göre yarım kiloluk bir kas kütlesi istirahat halinde günde 75-100 kalori harcarken aynı miktarda yağ kütlesi en fazla 2-3 kalori harcayabiliyor. Yani kas kütleniz arttıkça harcadığınız enerji de artıyor. Yağ dokunuz büyüdükçe daha az enerji kullanıyorsunuz. Kas dokusu erkeklere oranla çok daha az olan kadınların daha kolay kilo almalarının nedenlerinden biri de bu!

Ayrıca yaş ilerledikçe kas dokunuz azalır, yağ dokunuz artar. Her on yılda bir 1-1,5 kilo civarında kas kaybedersiniz. ışte bu nedenle yirmi yaşındaki kilonuzu ellili yıllarda da korumak istiyorsanız her on yılda bir aldığınız kalori miktarını 150-200 kalori civarında azaltmanız (yaşlandıkça daha az yemeniz) veya ağırlık çalışmaları yaparak kas kütlenizi artırmanız gerekir. Özetle yirmili yaşlar sonrasında haftada bir veya iki gün ağırlık çalışması yapabilirseniz kas kaybınızı bir hayli azaltır ve bu nedenle oluşabilecek ağırlık artışını önley-ebilirsiniz. Çünkü kazandığınız kas kütlesi vücudunuzun motor hacmini artırıyor. Daha yüksek motor hacmi, daha fazla kalori yakmak anlamına gelir.

Kısacası egzersiz yoluyla kilo vermek kolay bir iş olmasa da kilo verme programlarında egzersizden yararlanmak şart. Örneğin bir kilo kaybetmek için 7 bin kalori civarında enerji açığı yaratmak zorundasınız. Bu işi başarmak için günde 500 kalorilik bir kalori açığı oluşturmanız gerekir. 500 kalorilik açığı sadece diyet yaparak, yani yiyip içtiklerinizden fedakârlık ederek yapmanız pek akılcı değildir. Çünkü bu kadar ciddi bir kısıtlanma halini beden de ruh da uzun süre kaldıramaz. Bu nedenle ağır diyet planları uygulamayı bırakıp aynı örnekten gitmek gerekirse enerji kazanımında 300 kalorilik bir kazanım yapmak ve 200 kalori de egzersizle harcamak daha akılcıdır.

Uzun lafın kısası, eğer kilo vermek veya kilo almamak istiyorsanız aktif bir hayat sürmeniz çoğu zaman yeterli olmaz. Ne yapıp edin düzenli bir egzersiz alışkanlığını hayatınıza yerleştirin.

Her gün 10 bin adım

ıster olağanüstü hızlı bir günlük yaşam oluşturun, isterseniz egzersiz zamanlarında veya evinizdeki fitness cihazlarında yürüyün ya da koşun, sonuç değişmez. Her gün ortalama 10 bin adım atabiliyorsanız kilo verme ve kiloyu koruma sürecinin aktivite kısmını önemli ölçüde hallettiğinizi söyleyebilirim.
Bunun için fiyatı 3-5 milyonu geçmeyen adım ölçerlerden birini alın ve uyanır uyanmaz belinize takarak yatana kadar bir günde attığınız adımların sayısını görün. Eğer günde 5 bin adımdan az atıyorsanız bugün ya da yarın ama mutlaka kilo sorunu yaşayacağınızdan kuşku duymayın.

Ne yapacağız

Yapmamız gereken şeyler gayet açık:
- Mümkün olduğu kadar aktif bir yaşam tarzı oluşturmaya çalışacağız: Fırsat buldukça yürüyeceğiz. Dolmuştan, metrodan birkaç durak önce inip kalan mesafeyi yürüyerek tamamlayacağız.
- Klasik örneklerdir ama her zaman işe yarıyorlar: Asansör yerine merdiven kullanacağız. Bahçemizi kendimiz budayacağız. Yaprakları kendimiz toplayacağız. Varsa çimimizi kendimiz biçeceğiz. Bakkala, markete kendimiz gideceğiz. Uzaktan kumanda cihazlarını dolaba kilitleyeceğiz. Köpek besliyorsak sabah veya akşam gezilerini biz yaptıracağız.
- ışyerinde de, evde de hareketli olmaya çalışacağız. Alt kata, üst kata inip çıkmaktan vazgeçmeyeceğiz.
- Ve fırsat buldukça dans edeceğiz. Futbolu seyretmek yerine oynayacağız. Basketbolu sevmek yerine deneyeceğiz. Tenise başlayacağız. Yüzmeye çalışacağız. ımkânımız varsa golfe zaman ayıracağız.

yazercim yine site için teşekkürler bende hemncik üye oldum güzel bir yer ..
hesaplama olayı harika..

bu arada yazerim canım bende düşünüyom bu et diyetini.metobolizmamı şaşırtmak adına..
genelde bütün diyetlerde okuruz haşlanmış tavuk ızgara balık ve köfte.bunlar fazla kalorili şeyler değil tabi.ama bizim yaptımız diyet en düşük kalorili diyet ve tok tutucu,bu et diyeti bizden kalorisi biraz daha yüksek..
ben artık metobolizmamı şaşırtmak adına bunu denemek istiyom artık sonuç ne olur bilmem..
pazartesiye kadar elma diyetimi yapıyorum salı günü et diyetine başlıcam,
ama hep orda kalmıcam canım sadece 10gün..bu arada beni çıkarırrmısın,yoksa çıkarıp tekrarmı eklersin karar senin bitanemm..çünkü elma diyetinden vazgeçmem.
biyerdede okudum devamlı meyve diyeti yapıldığında kilo verdirmiyormuş bi saaten sonra
ve buyüzden et diyetini 10 denemek istiyorum şeker..
ama hergün yine burdayım sizinle..
ayrıca seide tebrik ederim ..4kilo süper...Şeniz

sılacım bugün bunu okudumdu bu gün..
paylaşım için sağol cancaaazım übtüm yanacıklarından opuyorumnanaktan

yazercim çok teşekkür ederim adres için..çok güzel bi site..bilgilerimi girdim,üye oldum,kalori hesaplaması çok güzel,yediklerimizin kalorilerinden de haberdar olmak kaçamak yapmamızı engeller inş. DEVAM DEVAM!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…