Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Aminnnnnnnn aminnnnnnnnnnn:):) herkes kararlı valla bende olmak üzerekaydirigubbakcemile5 başarırızz misafir bu kilolar bizzde elbet birgün gidecek

ben ilkokul 2. sınıf öğretmeniyim...akşamları girip,takip etmeye çalışacağım sizleri...
bu yaz evlendim ve tatilinde aldığım kilolardan bir an evvel kurtulmam lazım...çünkü önümzdeki yaza bebek düşünüyoruz..umarım başarılı bir deneme olur kızlarr....

ayrıca bir şey sormak istiyorum...akşam belirli bir saatte bırakıyor musunuz elma yemeyi?
hani 7'den sonra bişey yememe hikayesi var ya, onun gibi....

aydii 7 den sonra birşey yenilmeyecek die biliyorum bendebugün öyle yaptım 7 den sonra yeşil çay ve su dışında birşey koymadım ağzıma:)

hata weriyor tatlım linklere bir bakarmısın

şimdi benim merak ettiğim kardeşin hem elmaları yedi hemde diğer şeyleri yediğine ve gene de verdiğine göre ozmn hem diyetteki gibi elma yesek hemde 3 öğün yemek yesek gene zayıflar mıyız yoksa sadece elma ve yeşil çaymı ????

Umran bekledım senı gelmedın sanırım akŞamları nete gıremıyorsun neyse artık yarın konuŞuruzz:)

şimdi ilk elma diyeti yaptı oda
kilo verdikten sonra 50 ye düşünce bıraktı şimdi yiyor ama almıyor
bu bi kaç gündürde aralarda 2 en fazla 3 elma yiyor vallahi kızlar bugün 49.9 oldum dedi benim sinirlerim cıpırdadı enfes bide kahvaltı yaptı klava: krem peynirler felan
oha yani daha ne kadar verecek ya sinir bi durum anlıcanız :bbo:

demekki keramet elmada hem bütün gün 6-7 elma yerim hemde yemeklerimi bi güsel yerim ozmn da weririm kiloları sanırım ben bi bunu deneyim bütün gün sadece elma ile durmak gözümü korkutuo(((

Evet bugün 1. günü tamamladımm yarın 2. günüm . ilk günüm iyi geçtii darısı diğer günlere ve gidecek kilolara inşallahhh:)

benıde bekleyın kızlar şu 6 gunler orucunu tutup aranıza katılıyorumm cok gaza geldım kım tutarbenihaftada 2 gunde yuzmeye gıdıyorumm bakalım sonuc ne olurr

Merhaba kizlar, bende bir sevincle gittim bugün aliverise, kot, gömlek, felan derken bay para harcadim... Elmada aldim ( Elma canavari...)...

Kaptanim komutanim, ne yapiyoruz simdi anlamadim et´emi atliyoruz simdi... kaydirigubbakcemile2

Bir hafta et, bir hafta elma yapsak ne olur acaba...??? Mide isyani basar bence... -tatlicadiarzu-

Neyse cevabini bekliyorum ve seni kocaman öpüyorum.. opuyorumnanaktan

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz, eliniz bos geldiniz keske gelirken biraz elma getirseydiniz avusturyada elma cok pahali (burda kilosu 2 -2.5 € yani 4-5 ytl) iflas edecem ben kesin...

Yeni gelenler lütfen sabirli olun, ve pes etmeyin, ben yarisma baslamadan denedim üc gün icinde üc kilo ve ardindan 1 haftada 5,4 kilo felan verdim...

Metabolizmam calismazdi benim bukadar hizli yesil cayi bol bol icin!!!

Kacamak yapmamaya calisin, akliniza yemek gelirse hemen benim gibi fashion tv yi acin, ozman aklinizda fikrinizde zayiflamak olur (nasil fikir ama? HAHAHAHAHAHAH) kaydirigubbakcemile3

Neyse ben kactim, herkeze selamlar canlarim...

Askperest (Sibel)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…