küçücük gelişme çağındaki bi çocuk için hiç uygun bi diyet değil bu hatta 20 yaşın altındaki hiçkimse için uygun değil lütfen yapmayın bi diyetisyene göürün oğlunuzu yavaş yavaş versin amasağlığından olmasın mazllah a.s.:dance:gamyoncuiremsuMİYAVMİİ eklediğin için teşekkürler.Ben hedefimi yazmayı unutmuşum bu yaştan sonra manken gibi olmaya da gerek yok ben 70 olsam benim için yeterli,bunun için bile 20 kilo vermem gerekli,çok ta kolay değil.Ama bu sefer birşeyler yapmak istiyorum çünki artık bacaklarımın ağrısı beni çok huzursuz ediyor.Ayrıca oğlumda benimle birlikte yapıyor ona örnek olmak için çok dikkat ediyorum ve sürekli onu motive ediyorum,bu yüzden üç gündür evden çıkmıyorum oğlumun suyu elması sürekli onu takip ediyorum yoksa o hiç yapmaz bakalım göreceğiz Pazartesi okula başlayacak ogüne kadar elma rejimini yaptırıp daha sonra hafif bir diyetle devam ettireceğim. ben elmaya devammmmmmm
linklerde bi sorun yok baktımşimdi modemi açıp kapamayı deneyinhata weriyor tatlım linklere bir bakarmısın
biz seni en son gördüğümüzde sanırım bayramdan önceydi 53 kiloydun oraya 4 günde 1200 daha verdim yazmışsın ve buzaman zarfında hiç kiloda vermemişsin kihep veriyodun hayret -tatlicadiarzu- ve hala çizelgen 53slm kizlar bir diyet listesi daha var bir bakin buda cok guzel
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iz/319060-yaglari-yakiyor-kilonu-koruyor.html
1 gün girmedim sayfalar akmış göz atana kadar saatler geçti kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar kaçamaksız yapmaya çalışın mümkünse çünkü bu diyet tek besin diyeti araya ne katarsanız katın az yada çok illaki etkiler bide demin okudum meyve diyeti yapmadan bi hafta önce protein dieti yapılması şartmış çünkü meyve diyeti kas yakıyomuş o yüzden protein kalsiyum deponuz dolu olsun başlamadan demiş diyetisyen en fazla 1 hafta uygulayın ve tekrar protein destekli bi diete geçiş yapın demiş
ara vermek şart yani bilginize a.s.
Umrannn günaydınnnnnn nasılsıınn bugünn:)
sıla55 merhabaa nasılsınn konuşamadık seninle dün sanırım ben dün katıldım aranıza bugün diyette 2. günümm:)
sıla bu arada sen 11 kiloyu nekadar zamanda verdin??
Çok iyi hissediyorum kendimi allaha şükür saban 07:30 da yürüyüşe gittim yarım saatten fazla tempolu yürüdüm ve 40 dk spor yaptım eve geldim duş aldım limonlu sirkeli bir bardak ılık suyumu içtim 10 dk sonra kahvaltımı yaptımm ve pc başına geçtimm:):) Teşekkürler tombikk sen nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?