Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

küçücük gelişme çağındaki bi çocuk için hiç uygun bi diyet değil bu hatta 20 yaşın altındaki hiçkimse için uygun değil lütfen yapmayın bi diyetisyene göürün oğlunuzu yavaş yavaş versin amasağlığından olmasın mazllah a.s.
hata weriyor tatlım linklere bir bakarmısın
linklerde bi sorun yok baktımşimdi modemi açıp kapamayı deneyin
biz seni en son gördüğümüzde sanırım bayramdan önceydi 53 kiloydun oraya 4 günde 1200 daha verdim yazmışsın ve buzaman zarfında hiç kiloda vermemişsin kihep veriyodun hayret -tatlicadiarzu- ve hala çizelgen 53
diyeti bırakıp kilo aldında yenidenmi diyet yapıp 53 oldun benmi çok fesatım çizelgeni değiştirmeyimi unuttun
daha önce hiç unutmamıştında onun için yani -tatlicadiarzu-

1 gün girmedim sayfalar akmış göz atana kadar saatler geçti kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar kaçamaksız yapmaya çalışın mümkünse çünkü bu diyet tek besin diyeti araya ne katarsanız katın az yada çok illaki etkiler bide demin okudum meyve diyeti yapmadan bi hafta önce protein dieti yapılması şartmış çünkü meyve diyeti kas yakıyomuş o yüzden protein kalsiyum deponuz dolu olsun başlamadan demiş diyetisyen en fazla 1 hafta uygulayın ve tekrar protein destekli bi diete geçiş yapın demiş
ara vermek şart yani bilginize a.s.

sagol tatlim daha once ben kaslarimi epey erittim 1 yil ilaclar kullandim cektigim agrilarda cabasi bende elmanin yaninda azda olsa et yemeliyim haftada 1kilo versem yeter sagol bilgiler icin

günaydın kızlarrr
konular ne olursa olsun lütfen diyetinize bakın..elma diyeti gayet güzel kilo verdirici sağlıklı ve zinde tutucu bir diyet suyunuzu için yeşilçayınızı için bollllll sporunuzu yapın...​

günaydınlar hatunlar ben sabah sporu yapiciyim
kızlar yaa sexy bebek bayramdan sonra foto koyucam demişti koydumu bilen vamı

sıla55 merhabaa nasılsınn konuşamadık seninle dün sanırım ben dün katıldım aranıza bugün diyette 2. günümm:)

Teşekkürler sılaa umutsuzca internette dolaşırken bu dayanışmayı şans eseri buldum benim kioda sorunum şu desteksiz veremiyorum yaşam koçum olmalı:) e öyle oluncada başladığım diyetleri bırakıyordum ama aranıza katıldığım için çok mutluyummmm

sıla55 merhabaa nasılsınn konuşamadık seninle dün sanırım ben dün katıldım aranıza bugün diyette 2. günümm:)

canım teşekkür ederimmm..iyiyim allaha şükür..

sen nasılsın evet dün katıldın biliyorum hoşgeldin tekrara.s.

nasıl hissediyorsun kendiniopuyorumnanaktan

bu diyet süper canım inan hedefine çabuk ulaşacaksın çünkü senin fazlalğın çok yok

hergün kaçamak yapmadan bu diyeti uygularsan olumlu sonuç alacaksın..

günaydın arkadaşlarrrzemuszemus bi bardak ılık suyumu içtim bi sela vereyim dedim. nasıl gidiyo diyet bakimm.opuyorumnanaktan

Çok iyi hissediyorum kendimi allaha şükür saban 07:30 da yürüyüşe gittim yarım saatten fazla tempolu yürüdüm ve 40 dk spor yaptım eve geldim duş aldım limonlu sirkeli bir bardak ılık suyumu içtim 10 dk sonra kahvaltımı yaptımm ve pc başına geçtimm:):) Teşekkürler tombikk sen nasılsınnn

sıla bu arada sen 11 kiloyu nekadar zamanda verdin??

canım ben ramazandan önce 2hafta önce 93kiloydum

2hafta elma diyetini tam yaptım .2haftada tam 10 kilo verdim

sonra ramazanın ilk haftası 1kilo daha verdimm..

daha sonra ramazanda bu diyeti yaptık ama normal zamanda olan gibi kilo verilmedi

velhasıl bayramda girince araya ben tekrar 3kilo aldım..

ve bayramdan sonra 23 eylülden buyana 3kilo verdim ..elma diyetine devam ettim.

yani demem oki elma diyetini tamamiyle uyulunca kilo veriliyor.

aramıza katılmana sevindimm burda çok güzel destek arkadaş uyumu var..sende bizimle güzel kilo vereceksinn..

Ya umran allaha şükür çok iyiyimm zindeyimm diyette değilken yataktan bile kalkmak istemezdim helede 1 hafta önce işten çıktım sın-kıntıdaydım ama dünden beri çok ferah içimmm yaaa:)

ay kızlar tickerimi düzeltemedim bi türlü sanki çok giden klom var ya
bi bulayım linkini nereye koymuşum kimbilir
hadi toplanın spora kaydirigubbakcemile2

süpersin canımmmŞeniz

bu hırs ve azimle gidersen hedefine çabuk ulaşırsın..inan burdaki herkezde böyle azimliler..

tombik hoşgeldin canıma.s.

Çok mutlu oldum sıla gerçekten destekler eksilmez ise bende 23 yaşıma kadar göremediğim 55 kiloyu görcem sonunda inşallah:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…