herkese merhaba.ben 80 kiloyum 8 aylık kızım var onu emziriyorum.benide aranıza alırmısınız.ben yarın bu diyete başlamak istiyorum.sizce bende haftada kaç kilo verebilirim.kızımı emziriyorum ona zararı olurmu.benide listeye yazarmısınız.ne kadar çok soru sordum şimdiden teşekkürler cevaplarınıza.hepinizeöpüyorum.
herkese merhaba.ben 80 kiloyum 8 aylık kızım var onu emziriyorum.benide aranıza alırmısınız.ben yarın bu diyete başlamak istiyorum.sizce bende haftada kaç kilo verebilirim.kızımı emziriyorum ona zararı olurmu.benide listeye yazarmısınız.ne kadar çok soru sordum şimdiden teşekkürler cevaplarınıza.hepinizeöpüyorum.
arkadaşım aynı soruları bende soruyorum benim kızımda 7 aylık bende emziriyoum ve korkuyorum acaba bişey olurmu sütüme diye ama şuana kadar bana cvp veren anne olmadı umarım bu konuda aydınlatılırız.
hoş geldin canım.
hoşgeldin nekss bu diyet gerçekten çok güzel bende yapıorum cildimde çok güzelleşti parlaklık geldiii sende başla tekrar hoşgeldin arkadaşım:)
ya kızlar yapmayın allah aşkına dökülmeler vsvs den bahsetmişsiniz...dün siteye girip sizi görünce gaza gelip başladım iki gün olcak iyid egidiyo..ama birbirimize destek olalım okudukça insan cidden gaza geliyor....topiği boş bırakmayın ltfn....
iki gündür hiç kaçamak yapmadım çok şükür:))
ama akşm açlıktan geberecek gibiydim:)
yeşil çay iğrenç iki fincan zorla içiorum...
ama devam bakalım nolucakk......
herkesi tebrik ediyorum azimlerinden dolayııı.
Yeşilçay bende heç sevmiyom ama artık bir şekilde katlancaz.Ne kadar zaman geçirip deneyimlerimizi paylaşırsak o kadar gaza geliriz:)
hadi bakalımmm vericezz vericezzz benimde verileecek 12 kilom var Hayırlısı ile gidecekkk:lepi:
Arkadaşlar uzmanlar günde 3 fincandan fazla yeşilçay içmeyin demişlerr bil bilginiz varmıdırkii aceppp :uhm:
evt bencede :)
ben hemen gaza geliyorum bu diyet işlerinde..denemediğim diyet kalmadı.:)
bi elma kalmıştı onud adeneyelim..
şok diyetler yapmadım hiç...
ben biraz takık biriyim yüzdende kilo veremiyorum..bakalım elmayla nolucakk...:)
yeşil çaya katlancaz evt malesef(
neks güldürdün beni:):) nekdara kilo vermen gerekk??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?