Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

canım bende çekiyorum kabızlık sorunu. lipton form plus şeftalili bitki çayı içiyorum. çok iyi geldi.şimdi hiç problem çekmiyorum. bi dene istersen

hoş geldin canım.

arkadaşım aynı soruları bende soruyorum benim kızımda 7 aylık bende emziriyoum ve korkuyorum acaba bişey olurmu sütüme diye ama şuana kadar bana cvp veren anne olmadı umarım bu konuda aydınlatılırız.

arkadaşım aynı soruları bende soruyorum benim kızımda 7 aylık bende emziriyoum ve korkuyorum acaba bişey olurmu sütüme diye ama şuana kadar bana cvp veren anne olmadı umarım bu konuda aydınlatılırız.

inşallah canım ama benbu hafta kararlıyıminşallah yarın başlıyacam.bu kilolar üzerime yapıştı.sen kaç kilosun canım.:lepi::lepi::lepi:

Ben geldim...
Yarından itibaren bende aranızdayım hanımlar tabi kabul edersenin...
İş yerinde dede rahatlıkla uyguluyacağım bir diyet bu.
Kesinlikle bana uygun...
Alışverişe çıkıp elma elcam şimdi kendime.
Sabah kahvaltısınıda rahatlıkla uygulayabilirim en azından.
5 gün deniyeyim sonucuda mutlaka bildiririm.
Bu sabah tartıldım kilo 63.50 hedef 57-56 uzun zamandır bu kiloyu görmemiştim.
Hadi hayırlısı...

hoşgeldin nekss bu diyet gerçekten çok güzel bende yapıorum cildimde çok güzelleşti parlaklık geldiii sende başla tekrar hoşgeldin arkadaşım:)

ya kızlar yapmayın allah aşkına dökülmeler vsvs den bahsetmişsiniz...dün siteye girip sizi görünce gaza gelip başladım iki gün olcak iyid egidiyo..ama birbirimize destek olalım okudukça insan cidden gaza geliyor....topiği boş bırakmayın ltfn....
iki gündür hiç kaçamak yapmadım çok şükür:))
ama akşm açlıktan geberecek gibiydim:)
yeşil çay iğrenç iki fincan zorla içiorum...
ama devam bakalım nolucakk......
herkesi tebrik ediyorum azimlerinden dolayııı.

hoşgeldin nekss bu diyet gerçekten çok güzel bende yapıorum cildimde çok güzelleşti parlaklık geldiii sende başla tekrar hoşgeldin arkadaşım:)

Hoşbulduk arkadaşım.:1hug:
Kesinlikle yarından itibaren burdayım hiç kuşkunuz olmasın.
Tam destekle gidicek bu kilolar.
Çalıştığım için çok uygun bana.

Mesela sizinle bir anımı paylaşayım.
Dün kendime elbise almaya gittim.
Çok güzel S beden elbise aldım cuk oturdu.
Sonra pantolon alim dedim.Belden olan pantolon basen bölgesinden çıkmıyor.
Basenden olan bele büyük geliyor.
Dedim kızım nilay bu böyle olmicak.
Başlıyorsun ve yanında yürüyüşü bırakmıyorsun....
Hem dikkat edicem hem spor yapıcam ve bu kilolar gidicek inşallah.

Yeşilçay bende heç sevmiyom ama artık bir şekilde katlancaz.Ne kadar zaman geçirip deneyimlerimizi paylaşırsak o kadar gaza geliriz:)

hadi bakalımmm vericezz vericezzz benimde verileecek 12 kilom var Hayırlısı ile gidecekkk:lepi:

Arkadaşlar uzmanlar günde 3 fincandan fazla yeşilçay içmeyin demişlerr bil bilginiz varmıdırkii aceppp :uhm:

Yeşilçay bende heç sevmiyom ama artık bir şekilde katlancaz.Ne kadar zaman geçirip deneyimlerimizi paylaşırsak o kadar gaza geliriz:)

evt bencede :)
ben hemen gaza geliyorum bu diyet işlerinde..denemediğim diyet kalmadı.:)
bi elma kalmıştı onud adeneyelim..
şok diyetler yapmadım hiç...
ben biraz takık biriyim yüzdende kilo veremiyorum..bakalım elmayla nolucakk...:)
yeşil çaya katlancaz evt malesef (

hadi bakalımmm vericezz vericezzz benimde verileecek 12 kilom var Hayırlısı ile gidecekkk:lepi:

Gidicek tabi ya...
Biz istedikten sonra ehh burdaki destek de hiç bir yerde olmadığına göre.
Bu kilolar gidicekkk:dance:

Sevdiğimin ablasının düğünü var.Muhtemelen 2 hafta görüşemicez.
Düğüne gitmessem tabi neyse.
Konumuz o değil.Şimdi 2 hafta sonra görüşsek ve şöle beni incelmiş görse fena mı olur.:jeyyar:Çocuk yiyor yiyor almıyor.Ben su içsem yarıyor.Birde onun yanında pek yiyemiyorum.Bu kilolar nerden geliyor dicek çocukAbur cunur beni mahfeden.Utancımdan pantolon giyemiyorum yanında.Eteklerde uzun giyemem kısa oluyor ister istemez.Çocuk dalyan gibi ben yanında ablası gibiAbartıyorum tamam ama bu gazla gidersem veririmkaydirigubbakcemile3

kızlar yeşilçayı çok koyu yapmazsanız içimi kolay oluyor ben birde demlediğim demliğe yarım limon atıorum öylede deneyebilirsiniz

Ahh ahh bende neler denedim neler:)
Ama vazgeçiyordum bu sefer vazgeçmicem.
Birde çalışıyorum açıkcası her liste bana uymuyor.
Ama bunu uygulamak çok kolay olcak inşallah.
Ne kadar yazarsak o kadar çabuk vazgeçmeyiz gibi geliyor.
Kilolar gittikçe katlandığımız şeylerin anlamıda olcak eminim.
Gitsin kilolarrr hanımlarr:dance::dance:

neks güldürdün beni:):) nekdara kilo vermen gerekk??

63.50 kiloyum canım.Bu sabah tartıldım.
Boyumda 1.58 filan sanırsam:)1.60 demeyi tercih ederim öhümm neyse
Hedef kilom 57-56 duruma göre 55 olabilir:)

Ama bak ciddiyim.Şimdi benim basen bölgem var.
Göbek bel yok bende.Şimdi pantolon giyiyorum önden dümdüzüm maşallah.
Ama arkadan heç sorma.Biliyorum sevdiğimde direk söymesede o yüzden pantolon giymemi istemiyor.Etekde yaşım daha 20 öle uzun giyeyemiyorum.En azından dizlerde oluyor.Bu sefer o çekiştiriyor kısaymış bilmem neymiş.Çocuk spor giyiniyor.Eşortman kon pantolon ben yanında etek.O yüzden ablası gibiyim diyorumŞimdi dün pantolon baktım.sok kısımda kapriler var dar on numaraAma bana göre olanlar sağda kocaman yaaŞakaya vuruyorum ama içim gitti ha.Bende eşortman giyip salına salına yürümek istiyorum yaa bananaeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…