bende ancak iki bardak zorrllaa...3 asla içemem gibi...
saol vllaa ..
nekkss cim,şu eşofman konusunda sana feci şekilde katılıyorummm ...
aynenn bende oyle istiyorummm :))
evt evt biz doğru yoldayız 2 bardak:)
Neks benimde önceden popom vardıı yaptığım belli 2 eğzersiz vardı ondan sonra şekle girdi:):) şimdi yere oturuyorsunnn ayaklarını bitişik uzatıyorsun ellerin ayaklarına paralel onlarıda bitiştiriyorsun sonra poponla yürümeye çalışıyorsunn. bu hareket bayağı etkili sonra ben birde duvara vururdum basenimi popomu nerde duvar varsa beni orda görürlerdi sırnaşık şey
NECKS canım boylarımız aynıymış bende 158im
diyete başlamadan önce 65 dim şuan 59,3 çıkıyorum yalnız elma diyeti yapamıyorum ben
kafama göre diyet yapıyorum ve leslie ile yürüyorum
benım acayıp sorunlarım var zaen bagırsaklarımla ılgılı 2 gundur 1er fıncan ıcıyodum form yesılcay bugun ıcmemıstım sızı görunce gaza geldım kalkıp hemen ıceyım 94 kılodan 77 kıloya ındım 1 aydır buralardayı 77lerde.yesılcaya baslayalı 2 gun oldu 12 kılom kaldı benmde sorun dııl gıtcek yanı illaki:))
Görüyorumki hepimiz çok kararlıyız.Bu benim diyetimde 3. günüm ve abartmıyorumm tam 2 yıldırr 3 gün üst üste canımın çektiği birşeyi birazda olsa yemeden diyet yapamadım ama şimdi tadına bile bakmicam hiçbirşeyinn şu kilolarım gitsinn sonra bakarım yeterince bakmışım zaten aynada baktığımda gülümsüyo bana katlarım:):):):)
kızlar sızınkıkılomu ya bence esortman gıymkten cekınmeyın benım gecen seneye kdr doğru duzgun kıyafetımyoktu hep eşortman spor ayakkabısı badı bence gıyın yakıstırmasını bılın esortman gıbısı yok valla ben bu kılomla gıyıyorum altınıza bol esortman secın ustunuze dar bı badı kesınlıklehoş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?