Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

nekkss cim,şu eşofman konusunda sana feci şekilde katılıyorummm ...
aynenn bende oyle istiyorummm :))
evt evt biz doğru yoldayız 2 bardak:)

Neks benimde önceden popom vardıı yaptığım belli 2 eğzersiz vardı ondan sonra şekle girdi:):) şimdi yere oturuyorsunnn ayaklarını bitişik uzatıyorsun ellerin ayaklarına paralel onlarıda bitiştiriyorsun sonra poponla yürümeye çalışıyorsunn. bu hareket bayağı etkili sonra ben birde duvara vururdum basenimi popomu nerde duvar varsa beni orda görürlerdi sırnaşık şey

benım acayıp sorunlarım var zaen bagırsaklarımla ılgılı 2 gundur 1er fıncan ıcıyodum form yesılcay bugun ıcmemıstım sızı görunce gaza geldım kalkıp hemen ıceyım 94 kılodan 77 kıloya ındım 1 aydır buralardayı 77lerde.yesılcaya baslayalı 2 gun oldu 12 kılom kaldı benmde sorun dııl gıtcek yanı illaki:))

NECKS canım boylarımız aynıymış bende 158im
diyete başlamadan önce 65 dim şuan 59,3 çıkıyorum yalnız elma diyeti yapamıyorum ben
kafama göre diyet yapıyorum ve leslie ile yürüyorum

nekkss cim,şu eşofman konusunda sana feci şekilde katılıyorummm ...
aynenn bende oyle istiyorummm :))
evt evt biz doğru yoldayız 2 bardak:)

Vallaha yaa kim istemez ki?
Şöyle görüyorum bazen kızları eşortman giymiş spor ayakkabı üzerine bir badi tamam ohh ne güzel...Birde ben yapı olarak rahatt giyinmeyi seviyorum tam benlik giyim tarzı ama olmuyor işte

Benim bu konuda anılarım çoktur yaaSevdiğimle dolmuşa bindik.
O eşortman giymiş üzerine bir tsört bendede etek var.
Kızlarda bindiler dolmuşa tamda yanına.Eşortman giymişler fizikler on numara.
Anam bebim surat asıldı...Sevdiğimde şaşırdı dabi
Neye surat astığımı bilmiyor.Oda kızlar yanına oturduya onu kıskandım sandı heral
Onlara sırtını döndü bana yaklaştı.Bilse içimden kopan fırtınaları...
Yok yok gidicek bu kilolarrrrrrrrrrrrr:tomato:

İşten sonra yakşalık 20 dk beşiktaşa yürürü ordan binerim.
Sonra birde kanlıcada iner eve yürürüm oda 40 dk oluyor.
Yani 1 saat yürüyüş.
Eve gelip ip atlasam.Birde senin dediğin hareketleri yapsam kesin fayda görürürm.
Hadi inşallah yaa:lepi:

NECKS canım boylarımız aynıymış bende 158im
diyete başlamadan önce 65 dim şuan 59,3 çıkıyorum yalnız elma diyeti yapamıyorum ben
kafama göre diyet yapıyorum ve leslie ile yürüyorum

Ahh bende 50leri görücekmiyim acaba?
İdeal kilomuz 55-54 ama ben 63.50 yim ahh ahh.
Acayip gaza geldim gidicek bu kilolarrrkaydirigubbakcemile
Bu arada kızlar nick zorlamasın sizi adım nilay:)

Maşallah ya darısı bizim başımıza inşallah.

Görüyorumki hepimiz çok kararlıyız.Bu benim diyetimde 3. günüm ve abartmıyorumm tam 2 yıldırr 3 gün üst üste canımın çektiği birşeyi birazda olsa yemeden diyet yapamadım ama şimdi tadına bile bakmicam hiçbirşeyinn şu kilolarım gitsinn sonra bakarım yeterince bakmışım zaten aynada baktığımda gülümsüyo bana katlarım:):):):)

kızlar sızınkıkılomu ya bence esortman gıymkten cekınmeyın benım gecen seneye kdr doğru duzgun kıyafetımyoktu hep eşortman spor ayakkabısı badı bence gıyın yakıstırmasını bılın esortman gıbısı yok valla ben bu kılomla gıyıyorum altınıza bol esortman secın ustunuze dar bı badı kesınlıklehoş olur

Kesinlikle işte bu.
Sevdiğimiz şeyler zaten zamanında çok yedik.
Şimdi aynaya baktığımızda gülme zamanı:lepi::lepi:

Giyorum ama ne kadar rahat edebiliyorum inan bilmiyorum.
Evde hep gigiyorumda dışarı çıkınca değişiyor.
Herkes armaka bakıyormuş gibi geliyorrakannehir

ya cnm eşofman giyiyoz tabikiide şöylle ufacık popoyla giymek var birde top gibiyle giymek dimi:)
vllla gaza gelsin herkess...vercezzzz vercez kesiin:)
bend eböyle dioosam tmm dır...hiç kilo veremmmem de..naptıysam olmadım:)
yıllardır 60 lıları göremedim.70 lerde sayıklıyorum hep ya gıcık sayılar:)

ya ister çoık kilon olsun ister 2 kilon olsun . Bu durum insanda takıntı olmuşsa mutlu olamıyor vermedenn bak ben 38 giyordum çokta mutluydum şimdi 40-42 giyiyorumm mutlumuyum hayır:):)
valla 2 seneden azladır bu kilodayım en son üniversite zmanaında 38 e inmiştim hep şu öss sınavı yüzündenn 75 i bile görmüştümm hep bu kalanlar 5 yıl önceki öss nin kalıntıları

tamam bak bende koyucam eve gdınce esortmanlı fotomu:)) sen ne dıon ben yıllardır 70lerı göremıodum sımdı 60lara ınıcem inşallah hep bırlıkte gıtsın kılolar

güneşışığıı valla çok haklıısnn :)) arkada büüyük birşey eklemişler sanki bana öyle gelio:):): 55 e inene kadar giymicem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…