Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ya resim buldum ama boydan yok kızlar ya...
Ama genel olarak anlarsınız...
Bölgesel benimki.
Ve kesinlikle vercem...

kızlar olabildiğinizce online olmaya çalışınn canınız bişimi istedi kötüü oldunuz hemen siteye girin diyeti bırakmayanları görün vazgeçin:):)ben dünkü koskoca 3 dilim fıstıklı baklavayı yememişsem artık hiçbişi yemem herhalde:):)

Neks sauna short alabilirsin .Onu giy yürüyüşe çık o shortun eve gelince kuru tarafı kalmıyorr okaadar terletiyor sonrada güselce bir duşş ohhhhhh

..............

Diğeri yanlış oldu kızlar.
Burda mavi gömlekli olan benim.
Boydan yok ama genel oarak böyleyim..

Son düzenleyen: Moderatör:
evet cnm dediğin gibi biraz alt kısmın var görebildiğim kadarıylaa:) ama hepsi gitcekk hepimizinki gitcekkkk

bak bir önerim daha var streç film ile sar kendini üstüne büyük boy çöp poşeti:):):) sonra 5 dk hafif hareket et . valla terler akıyoo öyle dursanbile terliorsunn dedğim gibi yapıp çok değil 15 dk evin içinde istersen tempolu yürü istersen hareket ett çok güzel terletiyorr sauna short gibi eğer shortu alamayacaksan bunu yapabilirsinn gerçekten çok faydalıı

ya neks evet ben kullanıyorum ama artık giyip sokağa çıkamıyorumm çünkü çok terliyorum yürüyünce giydiğim eşofman ıslanıyo millet başka bişi sanıyoo:):):):):) bende evde kullanıorumm

e ben resim neyim göremedim nilaycım...
vlla haklısın 67 :)) bencede boş bırakmayalım topiği ben ilk kez böyle kararlıyım iki gündür hiç bozmadım hayrett:)
acayip gaz oldu bana bu topik:)
kızlar şimdi kaçıyorum,arkdşlar bahçede 5 çayına pasta börek salata vsvsvs muhabbetindeler benide bırakmıyolar ..gidiyorum ama bişi yemek yokk asllaa:))
elma ve su:)
öpüyorum sizlerii,bol azimli ve kararlı günlerr...grşzzzz

ya neks evet ben kullanıyorum ama artık giyip sokağa çıkamıyorumm çünkü çok terliyorum yürüyünce giydiğim eşofman ıslanıyo millet başka bişi sanıyoo:):):):):) bende evde kullanıorumm

Alırım canım ya heç sorun değil.
Nerden almıştın sen?
Sitreç çok ses çıkarıyor.
Annem çok kilom olmadığını düşüyorda:)
Öyle evde pek yapamıyorum...

:):)
Kaçırdın desene
Hadi sana iyi eğlenceler canım.
Yine eklerim sırf senin görmen için söz:)
Görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…