Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

çok uzun süreli diyetler yapamıorum ben sorun o..
az keserek de olmuyo...az yiceme hiç yememm modu:)
işte kalıom böyle 70 lerde

leslie ile 4 mil yürüdüm slim pack yaptım çok afii hissediyorum kendimi iyi geceler arkadaşlar

yavrum bende öyle yapsınlar diyorum zatende en fazla bunu yapsınlar börek yicem tatlı yicem felan diyolar ben bu dediğimi yemedim mesela ama içind ebişe yok lıght peyniri azcık koysunlar ha 4 kilo değil 3 verirler ama börekten daha iyi değilmi ..
o böreği gören miğde neyapacak aha da yağ bu elma yiyen bünye dahada bu böreği yemez ben bunu bi yağ olarak depolayım der ama domates hiç yoktan iyi .....

yoksa 4 kilo ve üstünde vermek istiyosa sıfır kaçamak yapıcak

ben çok bilmiş gibi konuşmayayım aama cnmm sen yapamıyorum kelimesini beynine yerleştirmişsinn bununla ilgili bir çok kitap yazı var uzmanlarca kanıtlanmış bir durum bu bir insan yapamıyorum diyince yapamıyor gerçektenn yapıyorum kiilo veriyorum diceksin sadece kilo için değil herşey için geçerli bu .Bak The Secret kitabı var Rhonda Byrne nin bu kitabı muhakkak herkesin okuması gerek bencee kitabı okudukça her satırda durup evet ya gerçekten böyle oluor diorsunuzz boş değil ayrıca kanıtlar ile uzmanlarca hazırlanmış bir kitapp

yarın katılmam gereken bir yemek var
ve diyetteyim yemem moduna girmek istemiorum napcamıd abilmiyorum..
tavuk ızgaramı yesem yaa ,uff

yazer ağzından bal damlıorr valla :) sıfır kaçamakla umarım bende 4 ün üzerinde veririmmm:)):

aynen secret olayına katılıyorum herşey kafada biter kızlar isteyince oluyo vallahide oluyo billahide oluyor ..

..
miyavmim gadasını aldıım bende kullandım debridatı müsil beni çıkaramadı ama debridat süper eczaneden al isali ve kabızı normala düşüren yegane ilaç DEBRıDAT diye arat googledan
ben kullandım bi kutu hiçte alışkanlık yapmadı ilacı nerdeyse 1 senedir içmedim bu elma diyetiyle günde 2 kere felan çıkıom spor yapsam 3 e çıkıo cicim
al kullan

screet okudum kuzum ya..
birsürü düşünce gücü kitabıda okudum...
uzun süreli hakket olmuyo vllaa
bilmiyom bakcaz hayırlısı..

Debridat evt ben çocuklarıma kullandım çok işe yarıo..kabızada ishalede..
olur tabiide devam edince olurr , olmaz demiorum bend eo kdr sabır yok:)
ama diorumya gaza geldim burdaa vlla bakalım:)
saolun cnmlarım..

salata ye salata tabakları çok güzel sanki bi büyük yemek yiyomuşsun gibi özel tabaklar felan gelio ...
heryerde artık salata yapıyo tatlım ya ....
ortaya yaptır bi akdeniz salatası oh miiis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…