Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

aaa evett süper fikir salata tabağı iste yemek gibi görünmesinide istiyosan ton balıklı slaata iste:)):)): balıklarının hepsini yemee bir ayar çekersin sen başaşrırsın ya:):) :sm_cool:

salata yiicem de millet "aaa diyettemisin çokda kilon yokk sıkma kendini o kdr" diyoo ben deliriyorum iice:)
yokk demiorum cnm ya veriliirr tabikiidee..
bende vercem:)
60 lıları görmem laziim:)

salata yiicem de millet "aaa diyettemisin çokda kilon yokk sıkma kendini o kdr" diyoo ben deliriyorum iice:)
yokk demiorum cnm ya veriliirr tabikiidee..
bende vercem:)
60 lıları görmem laziim:)
yalan bir
ya halamlar geli yada teyzemler bi poğçası var gazozlu poğça deli gibi yedim ya şimdi bi salata yiyim çiğ sebze görsün şu miğdem felan de ...

yalan 2
miğdem yanıyo kızlar ya ne yesem rahatlatmaz de menüye bak anaa salata yiyim nan hem hafifi hem doyuruca nebiçimde aklıma geldi ya .. de
bak kimse anlamaz
yada doğrucu davut ol
size ne nan anaaaaaa sıfır beden olcam belki karışmayın gözünüze gözünüze vururum de cicim

ehehehe yazer harika valla :)): bencede 2. şıkkı tuttum midem yanıyo salata iyi gelecektir filan de bana desen ben bile yutarım :roflol:

Yazercim bu arada kaç haftadır yapıordun sen bu elma diyetini şimdi cuma günü ilk haftam doluyor benim 2. haftada elma diyetinemi devam etsem sence ne yapsamm bana bi akıl ver :)

nann size neee diyememm kızzz..
çok möhimm tipler bunlar:)
tmm vlla yemiicemm salata hiç olmadı belki tavuklu bişi..
yemem öyle ztn ..
taktım bu elma işinee..
fire vermedim iki gündür, çatalla bile bişilerin tadına bakmadım:)
elma suu khvltı....açım ama şimdii yaww:))
saolun cnmlarım..
bana hergün böyle diyin sizz ya ltfn:)

canım ben ramazanda 3 kilo verdim şimdide 4 toplamda 7 verdim ..
bu ikinci 4 verdiğimde daha çok kilo bekliodum çünkü acayip spor yaptım ama 4 oldu
bu hafta da yapıcam ki yapıyorumda diğer hafta muhtemel diyet değiştircem ama ne diyeti yapcamı bilmiyorum .. et diyetinden korkuyorum çünkü .. yani elma yağ yaktırıo hadi et ne yaktırıo bilemedimki..
sıla pelince kıymet bu diyete başlıcaklar bakalım onlar ne edicek bilgi versinler bi hafta o bi hafta bu şeklinde ilerlerim ...
bu arada bayz var burdan transfer olmuş bi arkadaş o onuda takip ediyorum ...
bakıcaz yani canımcım

Hımm peki yazer ozaman diğer arkadaşların et diyeti yorumlarını aldıktan sonra devam ederiz şu önümüzdeki hafta hayırlıısı ile bi geçsindee):) birde sen bilirsinn yani şöle göz kararı ben bu hafat hiç kaçamak yapmazsam kaç kilo veririm sence:) çatlıyorum meraktan yaa kaydirigubbakcemile3

ay cnm gelinmi olcan senn:)
allah mutlu etsin bi ömüürr..
aman sonrasındada kilo alma sakın ,ben üzülüyorum vlla zayıfları görüyorum evlenmiş ve çocuklu halleri gözüme geliyo...
hiç kimse kilo almadan doğursa evlense vs ne güzel olur yaa, uff:

hiç kaçamak yapmazsan 4 verirsin canım
burda 5 veren bir iki kişi var öle 8 günde 8 kiloya felan ilk başlarda inanıyordum şimdi inanmıyorum o kadar dikkat ettim 4 kilo verdim 10 günde yanii
belki ilk hafta spor yaptım ondan bu hafta az yapıyorum mesela dün 2 mil yürüdm 3.5 km felan yapıo ..
bence 4 az değil azının kulaklarına varması lazım ..
gelinlikleremi bakıon bide bende bakıom cicim düğün ne zaman ki

Allah razı olsunn cnm güzel dileklerin içinn valla evlendikten sonra insan rahatlıktan kilo alıo diolar çevremdede var öle çok ( en yakın annelerimiz bile 36 beden kızlarmış evlenmeden önce ama sonra çocuk filan olunca alınıomuş mafoldumben

Yazarecim seneye yazın düşünüyoruzz nişanlıyım şimdi ama ozaman kadar kilomu vermek ve tabiki korumak istiomm :)

enee bende 23 benimde seneye yaz gibi inşallah ayyy benim ki sen kilo verme aşkım zaten zor ama alma yeter dio ona göstertcem zormu kolaymı .. gerçi kötü niyetnen sölemio kötü niyeti olsa zate eflenmezde olsun ben yinede gelin olcam gelin dedin şöle bi kuğu gibi süzülür deeeğmii ..
ay kızlar bana dua edin bende size edim öle geçinip gidek kaydirigubbakcemile2

cnm 4 kiloda hiç az bir rakam değill çokta iyi bence. Ya 7 günde 7 kilo vereyimde demiyorum zaten okadarıda aşar çok sağlıksız olur sanırım 3-4 iyidir iyi:)

daha ufaksınız kızlar siz:)
vlla zayıflayın ilerisi içiinn...
ben 63 ken bile ne çok şişmanım diyodum..
şimdi on kilo fazlayım ve millet hala boyun var hiçde okdr görünmüyo inanmamm ..modundalarda..
onları takan yok:)şişgoyum işte (
bende açım ama mutsuz deilim kızlar...yemek istemiom sadece midem açım diyo:)

OO süperr aynı zamanda olacak yani desene:):) benim nişanlımda senin gibi dioo kilon iyi zayıflarsan boşarım seni ben zayıf sevmiom dio :):) Ama ben inanmıyom dışarda sülün gibi süzülen kızlar gibin olcamm zayıf sevmiyorum demesinede inanmıyorum açıkçası:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…