SLM KIZLAR YA
ya yaris sonucu ne oldu yazerim canim cicim ya
iki günüdür bekliyorum sonucu
gerci verdiysek kendimiz icin verdik kilolari ama yinede merak ediyorum opuyorumnanaktan
inanmiyorum bir haftada verdigim kiloyu iki günde geri aldim ufff ya kendime ceza olarak yarin kahvaltiyi yasakliyorum
kahvaltı en önemli menü datlım
cezan spor olsun bence yerimseniben
--------------------------------------------------------------------------------
kızlarr nasıl gidiyo sizin diyet ben bugünü beynimin birsürü kaçamak istediğne rağmen kaçamak yapmadım ama benim sorunum başka ya kabızlık için fikri olan var mı?
form plus denedim işe yaramadı
daha önce işe yarayan bitkisel bir karışım vardı şimdi yaramadı
----------------
selam,yıllarca kabızlık sorunu çekmiş ve hala çekmekte olan birisi olatak sana iki ürün önerebilirim. biri BEKUNİS diğeri OSMOLAK şurup
bekunis bitkisel bir hap günde 7 tane ye kadar alabiliyorsun düşün yani o derecede zararsız ki ben bile 2 tane aldığım zaman süper iyi geliyor.
kızlarrr kimse yokmu ben geldi uyuyamadımmmm:)
sen 50 kere yazdın ben 50 kere cvp verdim cicim ...
herkez açıklamadı kilosunu
benim kurallarıma göre en fazla kilo veren kimin takımındaysa o kazansın demiştim en fazla bizde aşkperest verdi .. 5,4
ayrıca bizde verilen kilo miktarları szdekilerden fazla onların ortalaması genelde 2 bizim 3-4 de var epey.. karşı tarafda bişe demedi amma bence biz olduk şakkıdı
evet bitkisel ama bana 1 tanesi bile inanılmaz gaz ve sancı yaparken arkadaşım (doktorundan izinli gebelik kabızlığı için)her yemekten sonra7 ila 10 arası içerdi bütün karne oilaçla doluydu kaydirigubbakcemile3 ekstradan 20 paket aldım diyodu doğurduda kurtuldubekunıs bana ender saracın tavsıyesi bende kullanıyorum bıtkısel oldıgını bılıyorumm ama 7 tanede abatrtı geldıı bende gunluk yemegı kacırdıgım zaman gece yatarken alıyorumm ben sabah erekn uyanmamada sebep oluyoo:roflol::roflol:
kizlar sonradan abartarak yerseniz bu diyette bir ise yaramiyor ne guzel 5 kilo verip 63 olmustum 3 gun bir yedim hesapsiz al iste bu sabah tartildim 65 olmusum benim gibi pis bogaz varmi acaba 10 gun ac gez sonrada ye boyle ol neyse bugun yine basladim biktim artik ya al ver al ver hayat boylemi gececek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?