Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yok kız bazıları gerçekten zayıf sevmiyo
benim annem 72 kilo biz anneme yeme felan dioz bende yemiom ya ortak olsun bana oda işte vermek istio biraz.. biz anne yeme deyince babam ye sen ye ben seni böle seviom bakma onlara diyo ...
dayımda öle eşi şişmanca hiç zayıfla felan demez hatta gece ben onlarda kaldığımda kalk kadın bi kavurma yapd ayiyek dediğini bi gecede tavuk kızarttırdığını bilirim ...
bende 3-4 sene önce laha diyeti yapıodum böle rengim felan gitmişti benmki gördü beni kalk dedi bu ne hal ölecen kebapçıya götürmüştü ay ne günlerdi yaa ..
ayrıca bende sevdiceme süpriz yapıcam haberi yok bu diyetten ayyy bak yine heycanlandıım kızzlaaaar

SLM KIZLAR YA
ya yaris sonucu ne oldu yazerim canim cicim ya
iki günüdür bekliyorum sonucu
gerci verdiysek kendimiz icin verdik kilolari ama yinede merak ediyorum opuyorumnanaktan

kızlarrr ben çıkıorummm yarın görüşürüz olurmuuu kendinize çokkkk iyibakınnnn kaçamak yokkkkk hade bakalımm süperizz süperrr:)

allah gönlünüze göre versin kızlar..hep mutlu olunn..
bende kaçayım,çocuklarım hasta ,benımde başım ağrıo..
grşzzz..öpt sizi

SLM KIZLAR YA
ya yaris sonucu ne oldu yazerim canim cicim ya
iki günüdür bekliyorum sonucu
gerci verdiysek kendimiz icin verdik kilolari ama yinede merak ediyorum opuyorumnanaktan

sen 50 kere yazdın ben 50 kere cvp verdim cicim ...
herkez açıklamadı kilosunu
benim kurallarıma göre en fazla kilo veren kimin takımındaysa o kazansın demiştim en fazla bizde aşkperest verdi .. 5,4
ayrıca bizde verilen kilo miktarları szdekilerden fazla onların ortalaması genelde 2 bizim 3-4 de var epey.. karşı tarafda bişe demedi amma bence biz olduk şakkıdı

inanmiyorum bir haftada verdigim kiloyu iki günde geri aldim ufff ya kendime ceza olarak yarin kahvaltiyi yasakliyorum

--------------------------------------------------------------------------------

kızlarr nasıl gidiyo sizin diyet ben bugünü beynimin birsürü kaçamak istediğne rağmen kaçamak yapmadım ama benim sorunum başka ya kabızlık için fikri olan var mı?
form plus denedim işe yaramadı
daha önce işe yarayan bitkisel bir karışım vardı şimdi yaramadı

----------------

selam,yıllarca kabızlık sorunu çekmiş ve hala çekmekte olan birisi olatak sana iki ürün önerebilirim. biri BEKUNİS diğeri OSMOLAK şurup

bekunis bitkisel bir hap günde 7 tane ye kadar alabiliyorsun düşün yani o derecede zararsız ki ben bile 2 tane aldığım zaman süper iyi geliyor.

bekunıs bana ender saracın tavsıyesi bende kullanıyorum bıtkısel oldıgını bılıyorumm ama 7 tanede abatrtı geldıı bende gunluk yemegı kacırdıgım zaman gece yatarken alıyorumm ben sabah erekn uyanmamada sebep oluyoo:roflol::roflol:

ben onun zarasız bir ilaç olduğunu vurgulamak için söyledim. yoksa 7 tane içse zaten tuvaletten çıkamaz insan. ben kronik kabız olduğum halde 2 tanesi yetiyorda artıyor bile.

ewt bıtkıles ama ılac gorunumde oldugu ıcın bılmeyenler bıraz teretdutlu yaklasıyoo bendede safra kese tası vardıı cok yardımlarını gordum sagolsunnsırnaşık şey

50 kere sordugumu hatirlamiyorum
ayrica heveslendirdiniz cuma cuma diye yine pazar oldu kimse takmiyor yarisi
gerci herkez kendisi icin verir kilo bidaha sormam rahatsiz olduysan
:gitme: senağlama

kizlar sonradan abartarak yerseniz bu diyette bir ise yaramiyor ne guzel 5 kilo verip 63 olmustum 3 gun bir yedim hesapsiz al iste bu sabah tartildim 65 olmusum benim gibi pis bogaz varmi acaba 10 gun ac gez sonrada ye boyle ol neyse bugun yine basladim biktim artik ya al ver al ver hayat boylemi gececek

evet bitkisel ama bana 1 tanesi bile inanılmaz gaz ve sancı yaparken arkadaşım (doktorundan izinli gebelik kabızlığı için)her yemekten sonra7 ila 10 arası içerdi bütün karne oilaçla doluydu kaydirigubbakcemile3 ekstradan 20 paket aldım diyodu doğurduda kurtuldu
ben zelmax fort kullanmıştım tedavi ediyo aynı zamanda ama çok pahalı bir ilaç yıllar önce 120liraydı her doktorda yazmıyo üstelik pahalı diye sinemakiiçmeyin kızlar asla bağırsaktaki ince sinirleri öldürüyomuş teyzeminkilergitmiş doktor öle söyledi ilelebet kabızsın bidaha ne yaparsan yap demiş hep sinemakiiçerdi bende içerdim o gün bıraktım bidahadaağzıma sürmedim
o aldığınız form çaylarının içindede hep sinemaki var içindekileri okumadan almayın yadasüreklikullanmayın
debridat bu konuda en iyiçözüm arkadaşlar nası beceriyo bilmiyorum ama isalide geçiriyo kabızlığıda sabah akşam 1 taneyle başlayın düzelince günde 1 taneye düşürüz yan etkiside yok :lepi:

bende 1 hafta da 3kilo verdim hemde yeşil değilkırmızı elmayla ve bayakaçamakla sonra aragirsin dedim bi haftaalmadımda vermedimde son iki gündür sinir zafiyetim sonucu aldım hemen tövbe ettim ama yapmıycam bidaha böyleşeyler ya diyet yapmıycam yada yaparsam böyle çukulatalara yemeklere yumulmıycam
pazardan elma almıştımama şu et dietinde yazanlar beniçok heveslendirdi başladım bende elmanın verdirdiğini nası olsa biliyorum bi hafta yaparım bunu olmazsa yine dönerim elmaya hadin ii sabahlar takipteyim sizi sengözlerimebaksanab

günaydın kızlar sabah 6.15 de kalktım dahada uyumadım kardeşim okula gitcek 7.30 onu uyandırma faslı uyumadım bende daha sonrası balkona çıktım yağmur yağıyo mis gibi toprak kokuyo güneş dağların ardından doğuyo inanılmaz manzara iznik çok güzel yer osmanlının ilk doğuş yeri olduğu için heryer tarihi neyse kardeşim kahvaltı yapıyo çıkcak okula ben hemen lesli yürücem titreşim kemerimi takıcam peşinden sonra yeşil çayı içcem önce ..ılık olarakki kabızlık belki aç içince düzelir peşindende tavuğumu yicem 10 gibi olur yemem ve ve ve kilom nemi oldu 75 düz aç karnına her zamanki gibi tartılma şeklim olur sabah cumartesi sabah başladım rejime 76 .5 dün 76 bugün 75 2 günde 1.5 kilo çok iyi ve wc çıkamıyom miğdemde bişey oturmuş gibide oluyo ona rağmen YAZER sen kabızlık için bişey önermişin eczanede varmı birde iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…