Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Bende 3.yü bitirdim.
Birde ilk sayfalardan sonra kendime bir kupa daha yeşil çay hazırladım.
Bende akşama kadar 4 yada 5 yaparım inşallah.

güneşışığı ve neks arkadaşım tamam elma ilkgünler zorlar ama acıkmamanızın teminatı yiyin lütfen çokça küçük elma yerseniz de daha kolay oluyor gerçekten başka şeyler yerine YAŞASIN ELMAA

kızlar ben elmayı rondoya atıyorum üzerinede tarçın döküyorum oooh miis kaşıklıyorum sonra
aman ben 5-6 kilo felan istemiom 4 de yeter diyosanız bu karışıma yarım çay bardağı lıght süt te koyabilirsiniz ama yarım çay bardağı bu sadece yumuşak bi görüntü veriyor ... birde bu diyeti yapan arkadaş hani bazen elmayla kepekli ekmek yediğide olmuş ya.. bir dilim kepekli ekmeğin yine yarısını da katabilirsiniz ..
bu arada kızlar ekmek yememede kabızlığa yol açar üç öğün kepekli ekmek yemenizide tavsiye ederim .. kabızlık problemi çekenler için

Valla kızlar elmada 3. zor bitirdim.
2 litre su içtim.
2 kupada yeşil çay içtim.
Kupa büyük 3 su bardağı da sayılabilir.
Sabah kahvaltım zaten normaldi.
4. yicem ama inanın dişlerim zıylıyor yahu.
Acıkmadım ama:)
Sadece elma görmek istemiyorum hehehe

Ay bak bu rondo olayı hoşuma gitti.
En azından kaşıklamak daha kolay olabilir.
Açlık hissim yok ama o kadar ekşiki inanın dişlerim sızlıyor...

İlk günüm ya elimden geleni yapıyom vallakaydirigubbakcemile2

:)): ilk gün bu doğaldır cnmmm yarın daha iyi olacaktır kesin gerçi elmadan miden bulanıyo ama ben sabahtan beri 1 elma yedim şimdi rondodan 2 elmayı geçiricem güzelcee sonra biraz tarçın sepcemm öle yicem yoksa çaresi yok en bu elma yüzünden bırakırım bu diyeti:):)

Yorumları okudun yazer tarçınlayıp yiyomuş valla bende öle yapcam ağzımın içi yanıyo ya ekşiliği yüzünden

ye ye bal koy süt koy ekmek koy kilo olsun yağ olsun canım benim olsunki ben seni geçeyim öznurcum:)))))))

Elma diyetini elma yüzünden bırakcan hehehe:)
Alemsin vala.He valla midem bulandı elma görmek istemiyom.
Ve yine aynen dediğin gibi sürekli bir kuruluk ekşimsi bir tat.
Allah yardımcımız olsun valla.

:):)): umran ya çok güldüm sen çok yaşa emi kaydirigubbakcemile3 inadına 7 elma yicem bugün:):):)::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…