sabah yiyorum ben ekmeği ama yarım bardak süt içiyorum arasıra
kızlar ben elmayı rondoya atıyorum üzerinede tarçın döküyorum oooh miis kaşıklıyorum sonra
aman ben 5-6 kilo felan istemiom 4 de yeter diyosanız bu karışıma yarım çay bardağı lıght süt te koyabilirsiniz ama yarım çay bardağı bu sadece yumuşak bi görüntü veriyor ... birde bu diyeti yapan arkadaş hani bazen elmayla kepekli ekmek yediğide olmuş ya.. bir dilim kepekli ekmeğin yine yarısını da katabilirsiniz ..
bu arada kızlar ekmek yememede kabızlığa yol açar üç öğün kepekli ekmek yemenizide tavsiye ederim .. kabızlık problemi çekenler için
güneşışığı ve neks arkadaşım tamam elma ilkgünler zorlar ama acıkmamanızın teminatı yiyin lütfen çokça küçük elma yerseniz de daha kolay oluyor gerçekten başka şeyler yerine YAŞASIN ELMAA
slm nekss naberr nasıl geçti günün:)
:)): ilk gün bu doğaldır cnmmm yarın daha iyi olacaktır kesin gerçi elmadan miden bulanıyo amaben sabahtan beri 1 elma yedim şimdi rondodan 2 elmayı geçiricem güzelcee sonra biraz tarçın sepcemm öle yicem yoksa çaresi yok en bu elma yüzünden bırakırım bu diyeti:):)
ye ye bal koy süt koy ekmek koy kilo olsun yağ olsun canım benim olsunki ben seni geçeyim öznurcum:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?