Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

umrancım ya sende halsizlik oluomuu ben öğle saalerinde böle yorgun oluyorum 1 saat filan uyuyorumm neden öle oluo

Benimde başım ağrıyor.
Çokda uykum geldi.
Mesai çoktan bitti ama hala burdayım...
Akşam kahve içmeye gidicez ya mevburi off ya eve gidip uyumak istiyorum halbuki

öznur bana bişey olmuyo acıkmıyorumda sadece işte ekşi elma sevmiyorum okadar gece acıkıyorum yatarken sabah olsun da kahvaltı yapim diye hemen uyuyorum :))

Ya cnm bugün 2 tane yedimm evet rondodan çektim yarım çay kaşığından az tarçın koydum baktım yine olaacak gibi değil yarım çay bardağından az süt ekledim tat versin die valla çok güsel oldu sanki labne peyniri yiyomuş gibi oldum:)

Ya umran bugün 2 tane yedim başkada yiceğimi sanmam iyice tiksinti geldi bana cumada bitsin haftaya diyet değiştiricemm yoksa böle dahada işkence olur bana konuştuğumuz gibi kızlara sorarız ona göree et diyeti yaparız bişiler ayarlarızzz

kızlar ben dayanamadım sabahki yediğim tosttan şimdide yedim ama ilk günüm zorladı birde hayatımda ilk defa diyet yapıyorum dayanamadım yarın dayanabilirsem yemicem öğlen benimde çok uykum geldi açlıktan galiba oda bende kestirdim biraz

Bende öyle yapcam sanırsam.
Her öğünü değil ama bir kaç sefer öle geçiştircem.
Dur rondo yok ama küçük küçük doğrayıp bende deniyim.

Ay sonunda çıkıyoruz kızlar.
Müdürüm var yemek yiyelim derlerse yandım:S
Fazla kilolu olmadığmımı düşünüyorda...
En küçükleriyim ya herkesde bir ilgi.Hadi hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…