Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

İlk gün kolay değil canım ya...
Olur ufak tefek...
Dert etme ve vazgeçme...

bengü hoşgeldinn.ılk defa diyet yapıyorsan çok çok normaldir hatta bırakmaman mucize:) alışırsın bak ben nasıl geçer diodum bugün 4. gündeyim

Hımmm peki devammı edersin elmayaa ?? cnm ben bu cumaya kadar yaparım bunu cumadan sonra c.tesi başka sıkı bir diyete başlarımm die düşünüyorum tabi bellide etmez devamda edebilirim sen başka diyet düşünmedin dimi kendin için??

teşekkürler kızlar beni gaza getiriyosunuz bırakmıcam bir 5kilo versem süper olucak yarında spora başlıyorum salona yazıldım hadi bakalım hayırlısı siz ne güzel acıkmıyosunuz ben niye acıkıyorumkiakannehir

Umran ben elmanın kabuklarını soysamda öle yesemm benim için daha kolay olur yaaa öle olmazmıki :Saruboceq:

bu haftadan sonra bir hafta daha yapıcam sonra bi süre yemek yiycem puan diyeti uyguluycam oda çok güzel bir ay onu yapıcam sonra bilmiyorum sende öyle yap canım yada bakalım bu haftadan sonra kilo durumumuzu değerlendirelim karar verelim 1 hafta daha devam edip etmemeye

Cevap çok basit hatta cevap die bişi yok çünkü bizde acıkıyoruzz kaydirigubbakcemile3 ama şunu söyleyeyim dediğim gibi acıkman çokkk ama çokk normal ilk kez diyet yapıyorsann merak etme alışırsınn :)

Çok öpüyorum kızlar sizi...
Yememeye özen göstericem.
Ama müdürüm inanın eve gitmeyi tercih ederdim.
Yarın görüşürüz vazgeçmek yok:)

Hımm tmm cnm öle yaparız yine konuşuruz tabi ama şu 12 kiloy beraber vercez tamammı söz verdik birbirimize:) bak sen gidersen bırakırım hee:):)

Sılaaaa ordamısınnn hoşgeldinnnnn:a.s.

hoşbulduk tatlımm

geçmişi okumaya uğraşıyomm maşallah ne çok konuşmuşsunuz

poşetler,duvara vurmlar süpersiz kızzzzzzbayıldım sohpetinize...

yeni arkadaşta gelmiş hoşgelmişşşş

öznürrrrr ayrıca tebrik ederim seni nişanlıymışsın canım sende..

yok yok seni yarıyolda bırakmam canım sen vazgeçme yeter ya öznur bi kitap okuyorum yüreğim seni çok sevdi canan tan ama öyle bir kitapki öyle duru bi anlatımki içim kıpır kıpır o aşk benim sanki esas kız benim esas oğlanda benim o şiirler benim gibi ayy okuyun mutlaka yaaaa

herkesler vercek kilosunu ben kalcam bi burda nan herkes benden zayıf anasını satim hıh
ama görürsünüz en geç bende terketsem savaş mahalini yinede zafer bizim olacaaak uleeen ..
ay kızlar benim bel mel çok ağrıyo valla üşeniom doktora gitmeyede az önce dayanamadım 15 dakka göbek dansı yaptım ayol ay ben bu işi sanırım beynimde bitirdim boş durunca hemen diomki
şimdi 10 dakka yürüsen şukadar kalori yakarsın mekik çeksen şöle olur bi su içsen lavobaya gitsen 35 kalori ay ben kafayı bozdumm haaa kaydirigubbakcemile3
sabah kızkardeşim babama pişi yaptı 6 da bende dur dedim yatim kalkim bi tane ıssırırm neyse yattım bida uyandım gittim mutfağa baktım pişiye ..
yermi nan yazer seni dedim bakma öyle yüzüme manasızca peynirli olabilirsin ama hiç çekici değilsin dedim azını burnunu kırarım nan senin dedim arkamı dönüp oturma odasına geldim..
nasıl yapmışım ama iyi olmuş demi şakkıdı
bu kilolar gidecek te te o ka ..

ben bittim bugun bogazim aciyor yutkunamiyorum corba ictim bugun elma hic yiyemedem ekmekte cay su falanda icmiyorum hattalandim ya diyetimi bugun ektim alistimda bi birakirsam zor toparlarim biliyorum kendimi :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…