Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ya sıla bu et diyetini okudumda verenler hemen almışlar daha kaç gün oldu şurda canım ya ben kokrktum sen ne diyosun datlum gözlemlerin ne bizlen paylaş bakalım kepekli tostum :asigim:

ya sıla bu et diyetini okudumda verenler hemen almışlar daha kaç gün oldu şurda canım ya ben kokrktum sen ne diyosun datlum gözlemlerin ne bizlen paylaş bakalım kepekli tostum :asigim:

yeşilçayım yazerim benimm:içelim:a.s.

sen üzülme en önce belkide sen burdan mezun olursun:hooray:

beynine herşeyi çok güzel yüklemişsina.ve başaracan canusua.s

yazerimm et ditetini biliyon yarın başlıyom benvereliniortak,dikkat tmeyince har di,yette alınıyor hemen kilocuk yazerim hayatımız hep dikkat üzerine kurulmuşa.s

bakim ben başlim gelişmeleri yazarım başkanımzemuszemus

Gulumse cnm çok geçmiş olsunn sağlık daha önemli takma sen kafanı sakın vardır bundada bir hayırr sen biraz iyi oll sonra devam edersin bak biz hep burdayızzzz devam edersin neden etmeyesinn umutsuzluğa kapılma hepimiz hastalanabiliriz ayrıcaa üzülmee

eet lıght sütüm doğrusunda nebilim protein deposundan veremezsek felan burda cebelleşirken ette herşey gelirse çok üzülürüz anam ya ...
aman dikkatli adımlar at kurban olim mümkünse iki güne tartıl emi ..

..................
valla kızlar dediğim gibi iş beyinde bitcek bide bu kilotakibi.com beni acaip gaza getirio mesela yadiklerim 550 kalori felan yapıoya giden kalori 150 de kalınca tepem atıyo ne yapsam felan diom şimdi ayaklarımı yormamk için ağırlık çalışim diom
kollar sarkmaz hem ...

............
ay şu kurban bayramına bi 70 e düşeydim geriside gelecek ..
kızlar fotomuda koyacam biraz zayıfliim de kaydirigubbakcemile2

kızlar ben şimdi çıkıyorumm yemek saat hazırlık var (tabiki bana değil öpüyorummm gelicem sonradann

hic kacamaksiz attlattim bugünüde elma disinda bisey yemedim kahvaltimida yapmadim ama kendimi gayet iyi hisediyorum kaydirigubbakcemile2

uff kızlar kocişe patates kroket yaptım en sevdiğim şeydir evde ilk defa denedim
ama ben yemiycem işte sabah kahvaltıda yerim ben sırf denemek için yaptım zaten
5 elma oldu bugün bitane daha yicem şimdi buçuk olmadan saat

aghh canim ya seni ne iyi anliyorummafoldumbenins bizde zayiflayinca istedigimizi azda olsa yeriz :gitme:

ya kızzlllarr midem felaket bulanıyoo..
yemek içmek hiç bişi istemiorum
yeşil çay beni mahvetti(
napcma ben yaa böylleeee.......

bengü geçer geçer bende ilk gün kendi kendime ya şu hafta bi bitsede diodum bugün allahıma şükür 4. günümdeyimm hele dün nasıl korktumm normalde diyete başlayınca en fazla 3 gün tutabilirdim kendimi sonra bırakırsddımm . Dün korktum kendimden ya bırakırsam dedim ya gece kalkıp yemek yersem dedim neler kurdum kafamda neler:) ama allaha şükür bugünde bitiyorr yarın 5. günüm ne zmaan kötü olursan buraya yazz ben dün öle yaptımm ve frenledim kendimii inan burdaki destek başka yerde yokk online olan herhangi bi arkadaşa hemen durumunu anlat rahatlarsınn herşey hepimiz için çokkkk güsel olcakk emininm bundannn

arkadaşlar bende eşime yemek hazırladım fırında tavuklu patates vardı ondan az bişey ama çok az yedim 1 dilimde kepek ekmek ama kendimi acaip şişkin hissediyorum neden bilmiyorum sıvı şeyler içebiliyorduk dimi zira ben emzirdiğim için ısırganotlu çay içiyorum günde 2 tane ve 1-2 bardakta süt tabi sütü boş mideye içemiyorum acaip bulantı yapıyor.

kısacası builk günüm ama ben kendimi başarılı görüyorum tabi takdir sizin genede.bundan sonrada yatana kadar elma yemeyi düşünyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…