pardon, canım bende cuma günü sırf elma yemiştim ve 6 tane sadece yedim kızlar iş beyinde bitiyo geçmişleri okuyabilirseniz eğer çoğumuz yani verenler diim hiç elmadan şikayet etmedik benim anlayamadığım doğru elmadanmı yemiyosunuz buzdolabına koymayın soğuk olan elmada dişleri acıtoyo sızlatıyo yani birde mutlaka kabuklu ve siz yemediğiniz için direnciniz düşüyo uykunuz geliyo ben tam tersi yani bizler diyelim çoğumuz daha iyi hissediyoduk daha dinç hatta benim başlıyalı 4 gün olmuştu annemin oturma odasını boyadım tavanını duvarları ertesi gün kardeşim dersaneden gelene kadar camını sildim kapısını sildim o gelincede 2 tane 6 metre halı 2 büyük yolluk 1 küçük yolluk yıkadım ve hiç bozmadım rejimi ve sabah haşlanmış yumurtada yememiştim o günler yumurta tok tutuyo ya neyse ertesi gün yine 4 metre kare 3 falan derken 7 halı daha yıkadım bütün halılarını bitirdim evde cam sildim bütün evi sildim ve banamısın demedi ama kepekli kahvaltı domates salatalık ve 6 elma yedim gün içerisinde 4 yeşilçay içtim 3 litre suyu bitirdim niyemi anlattım daima dinçtim ve kaçamaksız lütfen şikayet etmeyin o güzelim elmalardan küçük doğrayın buzdolabına koymayın ama 6 tane yiyin emi çıtırlar sonuç öğle alabilrsiniz ben şimdi keşke et dietinde olsaydı diyom ama beş günüm bitsin 6 günde et elma yicem 3 tane günde neyse çıktım herkese kaçamaksız lütfen yapmayın kızlar günler geceler ve ben 33 yaşındayım çoğunuz daha gençsiniz metebolizma benden iyi ve daha çok kilo verirsiniz ben 4.5 verdiysem siz oooo