Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ama emziriyorum diyorsun diyet yapman sakıncalı değilmi süt kesilmiyormu fisfisfis

evt canım haklısın ama bebeğim 7 aylık oldu katı gıdalara geçti artık o yüzden rahatım biraz tabi ben sizin kadar sıkı yapamıyorum daha esnek davranıyorum aşırıya gitmemek kaydıyla.ama napim diyette yapmak zorundayım az yemeyi denedim olmadı işe başlayana kadar eski kiloma gelmem lazım gelemesemde 10 kilo versem bunada razıyım.

güneşışığıı cnmm nasılsınn midenmi kötü

cnm ya midem fellakkett ,bulantı çok beter hemde..bişi yemek istemiyorumki hiç..
bu geceyid eatlatsam yarın 4...inşlh dediğn gibi oluurr vllaa(
ilk günü olan arkdşım gayet iyisin devam ett...
sen nslsın cnm naptın bakalım..
ben yemekte bile bişi yemedim..

Cnm aynı bildiğin gibii sabah kahvaltı gün boyunca sadece 2 elma yiyebildim bööö geldi artık cnm ya 4 bardak yeşil çay içtim 40 dk yürüdüm spor filanda yappmadım valla

evde taze nane varsa bir parça çiğne cnmm bana iyi gelioo muhakkak açlıktan meydana gelen bi bulantıdır naneyi çiğne ferahlayınca midende biraz sakinleşecektir

vlla elmadan evt banada bööö geldi
ama arkdşlar 6,7 tane yiyooormuş ya nasıl beceriyola racaba:)
bende yürümüyorum kaç gündür koşu bandıyla bakışıyoruz sadece...
fırsat olmadı olmiicak gibide gözüküyo

yaa bende şaşırıyorum ve imreniyorum 6-7 tane yiyenleree yarın 3 tane yemeye çalışıcam fazla zorlamicam yaa yok kusarimm vallah

cnm bişi olmaz daha ilk günüünn...bilmiyodun yarın yemezsiin olur biterr..kaçamak yapmaa gerisii önemli deil:)))
midme halaa berbatt((((((

güneşışığı bak senden kaptım bende herhalde benimkide bulanıooo ayy ne güselll beraber karnımız acıkıyooo beraberrr midemiz bulanıyoooo birlik beraberlik bu işte :):)): opuyorumnanaktan

güneşışığı bak senden kaptım bende herhalde benimkide bulanıooo ayy ne güselll beraber karnımız acıkıyooo beraberrr midemiz bulanıyoooo birlik beraberlik bu işte :):)): opuyorumnanaktan

güldürdün beni cnm ya (
vlla beteriiimm,cnm yemek yemek isteseydi keşkee:))
kuscam kusamıom :))
sana msj attımm kıızz ..

pardon, canım bende cuma günü sırf elma yemiştim ve 6 tane sadece yedim kızlar iş beyinde bitiyo geçmişleri okuyabilirseniz eğer çoğumuz yani verenler diim hiç elmadan şikayet etmedik benim anlayamadığım doğru elmadanmı yemiyosunuz buzdolabına koymayın soğuk olan elmada dişleri acıtoyo sızlatıyo yani birde mutlaka kabuklu ve siz yemediğiniz için direnciniz düşüyo uykunuz geliyo ben tam tersi yani bizler diyelim çoğumuz daha iyi hissediyoduk daha dinç hatta benim başlıyalı 4 gün olmuştu annemin oturma odasını boyadım tavanını duvarları ertesi gün kardeşim dersaneden gelene kadar camını sildim kapısını sildim o gelincede 2 tane 6 metre halı 2 büyük yolluk 1 küçük yolluk yıkadım ve hiç bozmadım rejimi ve sabah haşlanmış yumurtada yememiştim o günler yumurta tok tutuyo ya neyse ertesi gün yine 4 metre kare 3 falan derken 7 halı daha yıkadım bütün halılarını bitirdim evde cam sildim bütün evi sildim ve banamısın demedi ama kepekli kahvaltı domates salatalık ve 6 elma yedim gün içerisinde 4 yeşilçay içtim 3 litre suyu bitirdim niyemi anlattım daima dinçtim ve kaçamaksız lütfen şikayet etmeyin o güzelim elmalardan küçük doğrayın buzdolabına koymayın ama 6 tane yiyin emi çıtırlar sonuç öğle alabilrsiniz ben şimdi keşke et dietinde olsaydı diyom ama beş günüm bitsin 6 günde et elma yicem 3 tane günde neyse çıktım herkese kaçamaksız lütfen yapmayın kızlar günler geceler ve ben 33 yaşındayım çoğunuz daha gençsiniz metebolizma benden iyi ve daha çok kilo verirsiniz ben 4.5 verdiysem siz oooo

Son düzenleme:
cnm vlla bend eacıkmıorum halsizd edeilim amaa mide bulantısı öldürdüü.
doğru elma yeşil ekşii..ama baydıı vllaa.ben pek meyve yiyen biri deilmm 3 tane zor yiyoorum ama devam işştee azmettiikk cumaya kdr devam:))

eşarbıınııı yan bağlaaamaaaaaaeyyy eşarbını yan bağlaamaaeeeey
ben söyleyiiiim sen ağlaamaaaaeeey
zalııığğm anan baaanaaaa vermeeeezzz
zaaağllııım anaaaan baaaanaaa vermeeezz oturuptaaa sen ağlaammeeeeey
tey teeeey
helee noğğğluuuuğr nooğğlluuuuuuurrrr kız sen beeeniğğm olsaaan noğluuuuurrrrr
hobarreeeeeeeeeye
yaaanndaaaaaaan
aheeey aheeeey
:dance::dance::dance::dance::dance::teytey:

arka taraf elleri göriiiim bahk canlanın az hayde bakalıııımmmm
heleeee nooğluuuurrr nooğğluuuuurr güzel sen beniiim olsan nooğğluurrr
tey tey tey dıvs dıvsss hobarreeeeeeeeeyyy
obaaaaaa
:teytey::dance::dance::dance::dance:

ayy çok güldümm vallah billahh yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…