Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızalr nasılsınız ben bugünüde kaçamaksız atlatıım. eski yazılarınızı okumakla meşguldüm yazercim en son ben ayrılacağım buradan herkes gidecek demişşiz
unutma gemiyi enson kaptanlar terk ederler.
ama baş mürettabatların hep burada olacak unutma.beraber vereceğiz beraber koruma diyeti yapacağızz. beraber kilo almayacağız inşaallah

Ay bu akşam kızlarda bişi varrr bende söliyim bitaneee bayır aşağı yatır beni kaşı beni yol beniii kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin miyavmicimm bende kaçamaksız atlattım allaha şükürr:) ama 2 elma yiyebildim bugünn ya yiyemiomki

pisikoloji falan anlamam 67 den 55 e yapcaksınız diyom o kadar düzelcek pisikoloji falan benden sölemesi valla yani siz bilirsiniz ben şimdi yani gittim burda panayır açıldı ekimin ilk haftası açılıyo her türlü şey oluyo pazar yerinde ve 1 hafta açık sürekli inanmazsın yeşil adidasın oluyo eşofmanı ondan aldım hakikisi gibi duruyo 10 milyona tek kaldığı için yoksa 15 oluyomuş ve midyum oluyo kendileri larç giyen ben aldım hemen ve gelince giydim 5 kilomda gidince yanı 70 olunca süper olur yanı aslında şimdi oluyoda üzerine uzun giymem lazım ama ben kısa giymem için 5 kilo vermem lazım ha niyemi anlattım yine eşimle burda bayramın 2 günü ayrıldık o eve gitti istanbula ben kaldım yanı 21 eylül ben 81 dim 23 eylülde başladık elmaya 81 peki şimdi 75 nasıl yanı 12 günde 6 kilo ve onun gelmesine veya bizim gitmemize kadar 3 de verirsem hatta 4 adam süper biriyle karşılaşmış olcak 2.5 haftada bugün tam 2 hafta oldu görmeyeli ve nettende görüşmüyomki anlamasın diye bi süzüldüki yüzüm anlamasın yarın görümcemin kızı gelcek kuaför oluyo kendisi kaşlarda uzadığı için en son arife geldik buraya ondan 3 gün önce alınmıştı yüzümde süzülünce kötü duruyo eşimle karşılaşmadan kaş saç olayıda var katlık verilcek ee zayıflanmışta ne olsun daha yani şekerler eşofman diyom m diyom aldım diyom oluyo daha bordo olanınıda alcam siyahdanda alcam m den yani tabiki bozmuyosunuz anlattimki heveslenin kızlar

Cnm kızlar derlerki ilk hafta fazla spor yapmaayınn 2. hafta başlayın diyorlarrr bende mekik çekiomm birass yürüom birass azar azar haa bide popomu duvardan duvara savuruyomm kaydirigubbakcemile3

Ayyy ebnim nişanlımda gelicek 1 aya kadarrr ayyy 12 kilom gitcekk ay yememmii ben elmalarımı kıymetcim yaaa yerim tabikii nasıl yememm.Elmasız bir ahyat düşünemiyorummmm ekşiii veee sert olcakk yoksa yemem :):):)):):):):):)

dıptıııs dııpptııısss areeeee youuuu reaaaddyyyyyyy dıptııs dıptııs
yanayım yanayyııım ateşleeeerdeeee yanaaaayıııımmmm :teytey:
Allaaaaah Allaaaaaah
miyavmim kuzum öyle en son ben terkedicem gemiyi ve yeni bi yat alıcaz oooohhhh akşama kadar eğlenicez giyicez en dar bulucinleriiiii
ayyy yandaaaaaaaaan sağğdaaan
sallllaaaa gitsiiin şu vıccık cııcık kaloriilleeeeer ..

yanaaayım yanaaaayım ateeeşlerdee yanaaayyıııııım
o kırmızı dudağındaaaan bi öpücüüük alayyyııııııığğm ..

kaptanım süpersin bugün dilime dolanmıştı o şarkı benim neyse kaçtı iyi geceler kızlar aaa dilekcim sende burdasın kız dilekruzgar,hoş geldin kuzum bak incele yap bence

ay kıymeeet varya bacım süper olcak kız
adam ne gördünü şaşırcak
git kendine şöle bi siyah elbise al
güzelde bi masa kur
ayyy ayyyy
amaa kendine salata yap yinede kaçamak etme ..
anaaaağm ben heycanlandım ayooool
eşin ne zaman gelecek şöle 69 u felan görsen kız
ayyyy yanayııım yanayyııım ateşlerdeeeee yanayım o kırmızı dudaklardan bi öpüücüüüüüğk alayım :teytey:
senin dudaklardan deel yanlış anlamada kaydirigubbakcemile3
hadi kız hayırlı haberlerini bekliooos

ayy bırakasımda yok ama oluşla ilgilenmem lazım hadi siz devam edin gençler kız 67 bi bırak o elmaları bak noluyo yanı hepiniz elmalarımıza kimse laf sölemesin ne güzeldir onlar ekşi ekşi yeşil yeşil ah canım çekti ya 2 gün kaldı sizin o beğenmediniz elmadan nasılda yemek istiyom şu an biliyonuzmu siz

kaptan formunda bugün

hadi miyavmii oturmaya mı geldiiiik kızzzzz
oohh yandaaan :dance:
aaaaaaaaaaaağğh
yaktııın sen beniiiiiiiiiğ
aaaaaaaaaağhh aaaağğhhh
yıktııın sen beniiiiiiiiiiiiğğğğğ
yanayım yanayım ateşlerde yanayım o kırmızı dudağın dan bi öpücüüüüğk alayım
sarayım sarayııııım kolarımla sarayım
sen isteeee seniiiiin kulun köleeeen olayııııııığğmm
sağğğdann soldaaaaaan ooohhh
haydeeeeeee :dance:

yazer kuzum anem hastaneden hafta içi çıkarsa biz gitcez oğluşla eve ama o bizi kavacıktan alcağı için sofra olayı olmaz ve eve gidince zaten fırsat olmaz sofraya dermişim yani aslında canım ev temizlencek daha evde çok işim var benim ama anem çıkmazsa hafta sonu o gelir buraya aslında bende olmak isterdim 69 falan ama işte olmadı kolay veremedim ve biliyosun sadece anemin hastaneye yattığı gün bozmuştum sıkı bi yemiştim onu yemeseydim 74 olmuştum bugün belkide 73 falan yani o bi gün benim 3 günde toparlamama sebep oldu o yüzden bozmayın lütfen bacılar ben 11 günde aslında vermiş oldum 6 kiloyu beş günde beşleri veremem yaş 20 ler değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…