pisikoloji falan anlamam 67 den 55 e yapcaksınız diyom o kadar düzelcek pisikoloji falan benden sölemesi valla yani siz bilirsiniz ben şimdi yani gittim burda panayır açıldı ekimin ilk haftası açılıyo her türlü şey oluyo pazar yerinde ve 1 hafta açık sürekli inanmazsın yeşil adidasın oluyo eşofmanı ondan aldım hakikisi gibi duruyo 10 milyona tek kaldığı için yoksa 15 oluyomuş ve midyum oluyo kendileri larç giyen ben aldım hemen ve gelince giydim 5 kilomda gidince yanı 70 olunca süper olur yanı aslında şimdi oluyoda üzerine uzun giymem lazım ama ben kısa giymem için 5 kilo vermem lazım ha niyemi anlattım yine eşimle burda bayramın 2 günü ayrıldık o eve gitti istanbula ben kaldım yanı 21 eylül ben 81 dim 23 eylülde başladık elmaya 81 peki şimdi 75 nasıl yanı 12 günde 6 kilo ve onun gelmesine veya bizim gitmemize kadar 3 de verirsem hatta 4 adam süper biriyle karşılaşmış olcak 2.5 haftada bugün tam 2 hafta oldu görmeyeli ve nettende görüşmüyomki anlamasın diye bi süzüldüki yüzüm anlamasın yarın görümcemin kızı gelcek kuaför oluyo kendisi kaşlarda uzadığı için en son arife geldik buraya ondan 3 gün önce alınmıştı yüzümde süzülünce kötü duruyo eşimle karşılaşmadan kaş saç olayıda var katlık verilcek ee zayıflanmışta ne olsun daha yani şekerler eşofman diyom m diyom aldım diyom oluyo daha bordo olanınıda alcam siyahdanda alcam m den yani tabiki bozmuyosunuz anlattimki heveslenin kızlar
kaptan formunda bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?