Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ayy neyse gerçekten çıkim artık kuzum bana bakıyo ilgilenmem lazım kardeşimede burayı bırakmam lazım pc sine el koyduk ya çıktım

ah anacım bende beş günde veremedim 5 leri
10 günde gitti 4
bu hafata kaç olcak bakacaz ..
Anneciğinede şifalar diliorum
neyse sende zaten fark edilir bi durum söz konusudur ..
çok güzel olacak opuyorumnanaktan
bende benimkini şaşırtcam ya ayyy tam süper olacaaaağm haaa zemuszemus

ay bugün böle bi enerji patlaması var kızlar oturduum yerde göbek atıom haaaa
ooyyy elleri göriiimm yaa hadi öznurr kak kız obaaa zemuszemus

kızlarr ben kaçıyorumm yarın görüşürüüüzz kendinize iyibakınnn öptümm opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allah iyilini versin emi senin güldürdün beni gece gece
:roflol: :roflol:
:1hug:

herkese gunayyddıınn:)
akşm pc kitlendii ya açılmadıda...
bensiz cümbüş yapmışınız yazeerrr coşmuşş..
vlllaa çocukları okula postaladım khvltımı yapıp uyumayı düşünüyorumm:))

kızlar en iyisi khvltılıkları ayrı ayrı değilde hepsini birden bi tabağa koymak:)
göze fazla geliyoo ...
salatalık,domates,yumurta,az zeytin dolduu tabak nası yicem die düşünüyorum:)
ama çaysız olmuyo yaaa onuda şekersiz içemiom hiç içmem daha iyi..
herkes uyuyo herhall..
inşlh bugn midem bulanmaz.
dua edin bana ya

günaydın kızlar ben iyi değilim sabah 5.30 da karın ağrısı miğde bulantısıyla uyandım wc ye gittim ishal oldum yani aslında dün eczaneden almıştım bi hap çıkamıyom diye wc ye akşam 7 de aldım fenalık geçirdim sabah 5. 30 da ve ben çok dirençli bi insanım etrafımda bu yönümle tanınırım o yüzden anlayın yani fena oldum diyosam almayın öle şeyler sakın meyva yiğin sebze yiğin olunur zaten ilacın adını yazmıcem başıma iş almak istemiyom yazer senin dedinden değil neyse ama merak etmeyin bozmadım uyudum sonra 6.15 saat çalıyo kalkamıyom bi türlü güç gitti bende tabi sonra 7.30 çaldıda bu sefer kalktım ee kardeşe kahvaltı hazırladım okula gitti sonra ben soda içtim miğdem fena şimdide su içiyom birazdan tavuk yicem lesliyi yapacak direncim yok ama bellide olmaz bana takmışım ya 5 gün tavuk su 5 gün lesli 5 mil bitcek belki sonra yaparım

bu arada biraz önce haberlere bakarken gazete sayfalarını okuyolardı geçen sene kuşhanda ölen kız vardı ya onun otopsi sonucunu açıklamışlar hızlı kilo vermekten kalp krizi falan diyo yani kızlar dikkat edin öle rahatsızlık hisseden aman çok sıkı değil en azından çok spor değil diyene bak şimdi lesliyi dinlenmeden 5 mil yapıyom ama zaten şu 2 günde bitsin 70 e düşene kadar yapmicem ne zamnki 70 olcam yapcam bide öle denim gerçektende spor yapıncamı verilemiyo kasa ihtiyacım var diyom ama bacılar ya 69 görmek istiyom en kısa zamanda ondan sonra zaten sıkmadan yapcam mesela perşembe sabahım bitmiş olduğundan 5 günüm yumurta haşlanmış domates salatalık sivri biber tost makinesinde kızartıyom onu ben güzel oluyo nescafe ama içine yarım çay bardağındanda az süt koycam arada elma benim güzel ekşi elmam ölen tavuktan fenalık geldlde ben 5 günde ısrarlıyım o gün 5 köfte yerim arada yine elmam akşamda artık ya ton balığı yada fırında buğlama balık gerçi burdaki balık göl balığı oluyo pek sevmem bakarım artık öle devam etcem ama geçen perşembe en son yedim ya ekmek çok da özledim kepek falan olsun ne güzel elmek ya böle konuştuğuma bakmayın bozmam en azında perşembe sabah belki o da belki yani 1 kepek yerim yumurtanın yanında veya balığın vanında ayy çok konuştum yine bi geçmişi okim dönerim

günaydınnnnnn herkesee
kızlar iki gündür sokaklardayım haliyle diyet tam olmuo yanı yemek yemıorum aslında ama mesela dun dışarda oldugum için bi simit bi çay yedim kahvaltıda 1 yeşil çay içtim öğlen bol su 2.5litre olmustur heralde ama elmaya gelince sadece 2 tane yiebildim bi saat 5 te bide 7 de onun dısında başka bişi yemedim....
bugünde evde diilim çıkıcam şimdi artık ne zaman gelirim bilmiorum dısarda olunca olmuo hersey cekıo senı.. nese inş. kaçamak yapmadan durabilirim.. yerimseniben öpüldünüz kızlarrrr.... opuyorumnanaktan

günaydın kızlar napiysınız nediysiniz eriymi yağlar bakim ben dün giydim çöp poşetini bir ter attım bir ter attımki sormayın:))))

hihoyyyt

günaydınnnnnnnn elmacı güzellerimhihoyyyt

kıymetçim canım geçmiş olsunn​

bugün protein diyetine başladımm..bir ayağımda burda gözüm üstünüzde şekerler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…