cnm bende salam yemedim şimdide yemem peyniride biraz zorla 1 kibrit kutusuda olsa ye bence çünü dengeliyorlar bu diyette proteinleri karbonhidratlarıı
et diyetinde sırf et yiyonn bunda salatada var yoğutta yiyion ıspanakta yumurtada balıkda yiyonn
cnm ben isveç diyetini yaptığımda hiç aç kalmadım 5. gündede bırakmamın sebebi işe başladım ortam yoktuu bırakmak zorunda kalmıştımm bence rahatlıkla uygulanabilirrr
hımm ozman peynirin yerini alacak birşey ye yada boşver yaa 25 gr peynir yicen hiç yemezsinn ozmana:)
nekss cnmm ben isveçten sonra elmaya geçicemm inşallah o zaman zarfındaa mezum olurum :)): tabi bu bnm düşüncemm:):)) sende gel benlen başlaa isveç diyeti yapakk sonrada elmaya geçerizz aman dayanamıyoruz dersekk zaten bu diyeti keseceksen ya ilk haftasında kescen yada 13 gün devam edicen.Dediğim gibi dayanamazsan 1 hafta yapar bırakırız elmaya geçerizz :)
ben evde olsam yaparım ama çalışırken isveç diyeti zor iste ne çıkıyosa onu yiyebilirim benim kendim uydurduğum bi rejimim var kimseye tavsiye edemem bilimsel değil ama bende işe yaradı ben sabah altınbaşakla peynir yiyodum 5 tane altınbaşak diyet bisküvi işte öğlende 100 gr yoğurda 5 tane altınbaşak doğrayıp yiyodum arada acıktıkça alma portakal yiyodum akşam yemeği şimdiki gibi ya elma yada salata baya vermiştim hemde açkalmadan yine onu yapıcam bütün kiloları verince puan diyetiyle az az yiyerek korumaya geçicem
he kısss bende öle düşündümm akşama kadar elmaya dayanıozz buna hayli hayli dayanırızz :) ayrıca dediğin gibi peynirin yerine yoğutta ii fikirrr hem ilaçta içebilirsinn gündede 2 lt muhakkak su içicen bu diyette .Arada 1 elma belki yerim ben birde :) v
yok canım ya ayarlayamamki ben onu ne yiycem ne yiycem diye düşünemem evdekilerde bana göre yemek yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?