Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

5 gün ilaç kullanmam lazım benim.
Tok şimdi diyetide bırakmak istemiyorum ama ne yapsam ki?
İsveçte tok tutarsa yiyebilirim.
İlacı sabah öğlen akşam tok almam şart...

et diyetinde sırf et yiyonn bunda salatada var yoğutta yiyion ıspanakta yumurtada balıkda yiyonn

cnm bende salam yemedim şimdide yemem peyniride biraz zorla 1 kibrit kutusuda olsa ye bence çünü dengeliyorlar bu diyette proteinleri karbonhidratlarıı

Peynir salam ömrümde hiç yemedim hayatım.
Daha yemediğim bunun gibi birçok şey sayabilirim.
Ölsem yemem ağzıma sürmem:S

cnm ben isveç diyetini yaptığımda hiç aç kalmadım 5. gündede bırakmamın sebebi işe başladım ortam yoktuu bırakmak zorunda kalmıştımm bence rahatlıkla uygulanabilirrr

et diyetinde sırf et yiyonn bunda salatada var yoğutta yiyion ıspanakta yumurtada balıkda yiyonn

Elma diyeti çok hoş süper ama.
Bünye alışık olmayınca zorluyor.
İsveçle başlasam senle elmayla devam mı etsem:)
İlaç kullancam birde elmayla kesinlikle olmaz.

hımm ozman peynirin yerini alacak birşey ye yada boşver yaa 25 gr peynir yicen hiç yemezsinn ozmana:)

cnm ben isveç diyetini yaptığımda hiç aç kalmadım 5. gündede bırakmamın sebebi işe başladım ortam yoktuu bırakmak zorunda kalmıştımm bence rahatlıkla uygulanabilirrr

İlaçda kullanabilirim dimi?
En azından düzenli yiyorsun elma gibi değil.
İlacıda buğünden başlasam kullanmaya son 4 günde isveçte içerim oldu bitti.

ben evde olsam yaparım ama çalışırken isveç diyeti zor iste ne çıkıyosa onu yiyebilirim benim kendim uydurduğum bi rejimim var kimseye tavsiye edemem bilimsel değil ama bende işe yaradı ben sabah altınbaşakla peynir yiyodum 5 tane altınbaşak diyet bisküvi işte öğlende 100 gr yoğurda 5 tane altınbaşak doğrayıp yiyodum arada acıktıkça alma portakal yiyodum akşam yemeği şimdiki gibi ya elma yada salata baya vermiştim hemde açkalmadan yine onu yapıcam bütün kiloları verince puan diyetiyle az az yiyerek korumaya geçicem

nekss cnmm ben isveçten sonra elmaya geçicemm inşallah o zaman zarfındaa mezum olurum :)): tabi bu bnm düşüncemm:):)) sende gel benlen başlaa isveç diyeti yapakk sonrada elmaya geçerizz aman dayanamıyoruz dersekk zaten bu diyeti keseceksen ya ilk haftasında kescen yada 13 gün devam edicen.Dediğim gibi dayanamazsan 1 hafta yapar bırakırız elmaya geçerizz :)

Kız ben elmaya dayanmışımda buna mı dayanamıcam
Kesin dayanırım.İlaçda içebilirsem ki elmada içemem şahane olur benim için
Buğünden başlıcam kullanmaya ilacımı kalıyor 4 gün onuda bir şekilde halledicez inşallah.

umran cnmm öle ile akşam yemeklerini değiş tokuş yapabiliosunn bak listeye bi göz gezdirr yapabilirsinn cnmm sende başla bizlennn nolurrrrr :gitme:

Ben dışardan sipariş verdiğim için yapabilirim.
Gerekirse akşamla öğleni değiş tokuş yaparım.
İlacım önemli benim için.Bu haftayı bitirip haftaya kullanayım diyordum ama isveçde yattı aklıma sanki...

he kısss bende öle düşündümm akşama kadar elmaya dayanıozz buna hayli hayli dayanırızz :) ayrıca dediğin gibi peynirin yerine yoğutta ii fikirrr hem ilaçta içebilirsinn gündede 2 lt muhakkak su içicen bu diyette .Arada 1 elma belki yerim ben birde :) v

yok canım ya ayarlayamamki ben onu ne yiycem ne yiycem diye düşünemem evdekilerde bana göre yemek yapmaz

Evet ümran yaa kız çokda zor değil...
Öğlen sabah kahvaltısı gibin zaten domates var yumurta var.
Birlikte başlıyalım.Ben mesela biftek yerine tavuk düşünüyorum.
Çünkü akşam eve gittiğimde hazırlamak zor olur.
Etki ediceğinden eminim...

Meyve diyo ya elma yerim.
İlacı bitireyim valla kara karar düşünüyordum.
Bırakıcam ilaç içicem diye isveç diyeti hızla yetişti

Dışarı çıkıyorum kızlar yürücem şöle sahilden sahilden:)
Elmamıda yedimm ohh afiyet olsun bana
1 saatte gelirim...Öznur ve ümran konuşuruz yine
İsveç bitsin ilacım bitsin elmamıza devam
[/B
]

ya kızlar siz isveçi yapın ben elmama devam edeyim sizde zaten döneceksiniz elma diyetine ben seviyorum elmamı ayrılaamm hem kolay hem doyurucu bu diyet tam benlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…