Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

peki umrancım ama diyet değiştiriyoru diee yalnız kalıorum deme çünkü biz hepp burda olcazzzzz

öznur ben dün tattıldım 70 çıktı işyerindee evde tartıldım bu sabah 71.600 çıktı hiç vermemişim ya 1 haftadır 72 dim yine öyle yim yani morelim bozuldu

sanırım 2 haftadır bişey yemediğimden vücut kıtlık durumuna geçti şaşırtmam lazım metobolizmamı

cnm yeter sen artık elma diyetini apma bence 2 haftadır vücut tepki vermiyor artık sen isveç diyetine geçç muhakkak bak senle listeyi bi gözden geçirelimm

bak şimdi ilk gün öğlenle akşam yemeklerini değiştir işyerine yumurta ıspanak götüremeyeceğin içnn snaa en uygunu değiştirmek ya dışardan tavuk ızgara yağsız salata söylicennn (ette olabillir ) yada evdee tavuu yada etii buharda teflonda pişiripp küçük parçalar halindee bölüpp salatayla karıştırıp saklama kabına koyucan işe götürücenn 1. gün tamammıdır

geçirdim şimdi evden tavuk ıspanak havuç yumurta falan getiririm balık olan günlerde ben sadeca salata yerim ancak öyle olur brokoli diyoya ben sadece salata yerim ogünde yapmaya uydurmaya çalışırım

gelelim 2. güne 2. gün öğlen yemeğiini iş yerinde rahat bir şeklde yiyebilirsin işe giderken light yoğurtlardan alcann öğle amanı gelince bu yoğurdun 100 gr mını yicen salamı yem boşver bende yemicemm 2. günde tamamdırr umrancımmmmm

gelelim 3. günee 3. gündede ıspanağı evde yapcannn birde domates var onunla böyle salata gibi yap koy saklama kabına işine götür yemeğini yedikten sonraada meyveciğini ye istesen yeşil elma ye :)3. günde tamamdırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt

4. günde öğle ve akşam değiştiriyorsunn yoğur ve portakal suyu dioo yoğurdunu yeeeee portakalın kıç kısmındann kesss ağzına sık güselceneeeee :):):)): 4. gündee tamamdırrrrrrrrrrrrrr zemuszemus

ohh ohh 5. günde tamamdırr evde yine tavuk salatası şeklinde yapcannn öğle ile akşamı yer değiştiricennnn brokoli yerine karnıbaharda kullanabilirsinnnn yemesende olurrr ama yesende ii olurrr :):):):)): kaydirigubbakcemile5

ohhhhhhhhhhhh 6. günde tamamdırrr yine salata hazırlicannn öğle ile akşam yer değiştiricennn olleyy olleyyyyy 6. günde tamamdırrrrrrrrrrrrrr şutarafagitti

7.GÜn istersen değiştirr hiçbişe yemeee istersen evden hazırla getirr :):) 7 de tamamdırrrrrrrrrrrr düzledik hee umrannn ::)

8. günnn yine değişcek öğülerr sen güselcene saalatanı yapcannn evdeee tavuktan bıkmışsan etlen yap nasıl istersennnn 8.ide düzledikkkkkkkkkk:)

ayyyyyyy umran yoruldumm diğer kalan günlerde aynıııı :)):):): yani bir sıkıntııı yokkk katılabilirsinn bahnen yok :):):)):) olleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…