Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

nekss ben diyete bu düğün için başladım elbiseye sığayım diye sığdım çokta güzel yakıştı beyaz abiye yerlere kadar uzun altın sarısı taşları var öyle işte:) sen gidebilirsin aslında onun ve ailesinin hakkında bi fikrin olur hepsini aynı anda görürsün bi fikir verirler sana gitmelisin kaçmaz bir fırsat bu bence

kızlar selam ÖZNUR canım yeni okudum geçmişi başın saolsun canım çok zordur tahmin ediyom geçenlerde acunu izlemiştim saba tümerde anne ve babasını kaybetmiş ve demiştiki zaten hepimiz gideceğimiz için onları düşünürken artık o kadar kötü olmuyom bende gitçem herkesde demişti o an bende aynı şeyi düşündümde biz burda kalmış olsaydık o zaman çok kötü olurduk hepimiz gitcez diye düşününce acı hafifliyo ama annenin yerini hiç bişey tutmaz tabiki RABBıM mekanını cennet eylesin

Elbisenin çok hoş sankimm:)
Bir resim atarsın artıkın:)
Ya ben ailesiyle hiç tanışmadım ama.
Oturmaya,tanışmaya,nişana çağırdılar gitmedim.
İki kuzenini tanıyorum sadece.
Birde ablasıyla onun nişanlısıyla 5 dk görüştük.
Onların yanına gittik ablası beni görmek istedi o kadar.
1,5 yıldır bilirikteyiz biz.Ailesi 2,5 biliyor:)
1 yıl beklettim oğullarını haberleri yok:)
Gitme gitme pat diye düğüne git.
Gerçi ablası bizzat davet etti.Nişanada,kınayada düğünede.
Ayıp oluyor onada.Bayramdada çağırdı ben yine gitmedim:)

Amin...

kızlar bakıyomda isveç olayına geçiyomuşunuz hadi hayırlısı kızlar ben artık geçmişi okuyamıcem çünkü çok zaman kaybediyom bilgisayar başında 3 topiğe yazıyom hepsinin geçmişi okuyunca zamanım çok gidiyo oturuncada kilo gitmiyo işlerim aksıyo biri burası 2 et topiği 3 ..70 79 arasıki benim ilk göz ağrım nisanda tanıştım kk ya yazmaya başladığım yer orası yani bana soru sormak isterseniz mesaj atın göremem yazdıklarınızı cevaplarım sadece günde 1 veya 2 kere girerim yediklerimi yazarım ama çok iyi gidiyo yani bırakmam ama çok vakit geçirmiş oluyom pc karşısında ilgilenmem gereken oğluşum var hepinizi öpüyom kolay gele

Saol ablam ilgin için:)
Ne kadar hareket o kadar iyi.
Ben evde olsam hem sizden ayrılamam hemde hareket etmek isterim
allahtan işteyim tüm gün burdayım

nekss ozaman sen bilirisn gitme onlar gelsin seni evinde görsün seninde bi ağırlığın olsun :)

Bende öyle düşünüyorum.
Ama uzunda zaman oldu görmek istiyorlar haklılar.
Bakalım ya belki düğüne gitmem de sevdiğimle bir süre sonra hediyesini alır ablasını ziyarete giderim.Ablasını arim konuşiyim ağzını ariyim diyorum.Çok sık aramam fazla içli dışlı olmak iyi değil.Ama kuzeniyle çok iyi anlaştığım için ablasına haksızlıkda oluyor olabilirAyy karmaşık işler ya herşey olucağına varırı.Bakalım o gün gelsinde duruma göre hareket ederim.Gerçi takım elbise aldo bizimki çokda yakışıklı olcak gidip kendini göstermek var ama neyse:hulya::hulya:

Kınaya gitsem akşam kına beni bırakması lazım.Ehh ablasının kınası kınayı bırakda beni eve götür diyemem.Düğüne gitsem 1000 kişilik yer tutmuşlar.O kadar kabalık olcak yani kimin masasında oturcam.Herkesin derdi başından aşkın olcak.Daha önce gitmiş olsam tamam ama.Düğün tanışmak için uygun değil.Sanırım en güzeli her ikisinede gitmemek.Daha sonra sevdiğimle hediyesini alıp evinde ziyaret etmek...Evet evet en güzeli:)

ya bide ne var biliyomusun en çokta seni tanıştırırken kaynanan utana sıkıla oğlumun konuştuğu diycek sözlüsü nişanlısı gibi bi sıfat yok sen rahat edemiyceksin oda var dış kapının mandalı gibi ben yaşadım çünki ananesi hastaydı sevdiğimin hastaneye götürdü beni ailesi akrabaları ordaydı bu kim dediler annesi oğlumun sevgilisi dedi ama böyle kötü bi ses tonuyla çok üzülmüştüm niye getirdin beni diye ağlamıştım

Ayy bak birde o var.Bu açıdan hiç bakmamıştım ben.
Kesin kararımı verdim gitmiyorum.
Aklım onda olacak ama yapcak bir şey yok.
Zaten yapmak isteyen her türlü yapar.
Sorun yapmıcam kendime:) inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…