tamam sen ilacını bitir ben canım arkadaşımı evereyim sonra diyete başlayalım:)))
21 yaşında arkadaşım:)
nekss ben diyete bu düğün için başladım elbiseye sığayım diye sığdım çokta güzel yakıştı beyaz abiye yerlere kadar uzun altın sarısı taşları var öyle işte:) sen gidebilirsin aslında onun ve ailesinin hakkında bi fikrin olur hepsini aynı anda görürsün bi fikir verirler sana gitmelisin kaçmaz bir fırsat bu bence
kaç yaşındasın sen canım evde kaldım diyosun?
kızlar selam ÖZNUR canım yeni okudum geçmişi başın saolsun canım çok zordur tahmin ediyom geçenlerde acunu izlemiştim saba tümerde anne ve babasını kaybetmiş ve demiştiki zaten hepimiz gideceğimiz için onları düşünürken artık o kadar kötü olmuyom bende gitçem herkesde demişti o an bende aynı şeyi düşündümde biz burda kalmış olsaydık o zaman çok kötü olurduk hepimiz gitcez diye düşününce acı hafifliyo ama annenin yerini hiç bişey tutmaz tabiki RABBİM mekanını cennet eylesin
kızlar bakıyomda isveç olayına geçiyomuşunuz hadi hayırlısı kızlar ben artık geçmişi okuyamıcem çünkü çok zaman kaybediyom bilgisayar başında 3 topiğe yazıyom hepsinin geçmişi okuyunca zamanım çok gidiyo oturuncada kilo gitmiyo işlerim aksıyo biri burası 2 et topiği 3 ..70 79 arasıki benim ilk göz ağrım nisanda tanıştım kk ya yazmaya başladığım yer orası yani bana soru sormak isterseniz mesaj atın göremem yazdıklarınızı cevaplarım sadece günde 1 veya 2 kere girerim yediklerimi yazarım ama çok iyi gidiyo yani bırakmam ama çok vakit geçirmiş oluyom pc karşısında ilgilenmem gereken oğluşum var hepinizi öpüyom kolay gele
nekss ozaman sen bilirisn gitme onlar gelsin seni evinde görsün seninde bi ağırlığın olsun :)
ayy git ya sen en iyisi şimdi asılırlar falan çocuğa
ya bide ne var biliyomusun en çokta seni tanıştırırken kaynanan utana sıkıla oğlumun konuştuğu diycek sözlüsü nişanlısı gibi bi sıfat yok sen rahat edemiyceksin oda var dış kapının mandalı gibi ben yaşadım çünki ananesi hastaydı sevdiğimin hastaneye götürdü beni ailesi akrabaları ordaydı bu kim dediler annesi oğlumun sevgilisi dedi ama böyle kötü bi ses tonuyla çok üzülmüştüm niye getirdin beni diye ağlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?