Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

oleyyyyyyy bende sizdenim canım ya sırf sen böyle çacaladın diye yapıcam yoksa ben üşenirdim yapmazdım sağol bitanem

Cnm kesinlikle ii sonuç alıcaazzzz emin olll ben bu diyeti çok araştırmıştımm hatta bak benim bu sitede ilk yazdıklarımaaa şey yazmıştımm isveç diyetine başlamıştım bugün ama sizinle beraber elma diyeti yaparım bende demiştimm yoksa ben burayı görmeseydim isveç diyetine başlicaktımmm :):) bu diyeti çok ii araştırmıştım zzamanındaa 100 sayfayı aşkın yorumların hepsini okumuştummm gayette rahat bir diyett sonuçta alıca yine yeşil çayımızı meyve olan zamanlarda yeşil elmamıı yada hangi meyveyi istersenn yiyebilirzz olleyyyyyyyyyy:):):):)):):

zaten pazartesiye kadar 2 kilo gider net 70 olurum geriye kalır 10 kilo seninde 8 falan kalır biz 13 günde 4 kilo versek yeter zaten

eet cnm eet dahada fazla veericez emin ol ben şimdi çıkıorum ümrancım dışarıya çıkıcam yine gelirim çok öpüyorum seni

mrb kizlaropuyorumnanaktan bende geldim
dun aksam bi tane kofte yedim sonra fazladan egzersiz yaptim
sabah iki dilim kepek ekmegi biraz peynir domates yesil cayla kahvalti yaptim dahada bisey yemedim
bakiyorumda benim kadar zorlanan kimse yok sanirim
ben cumayi dort gozle bekliyorum diyet degistirmek icin cok usandim elmadan ve ayni kahvaltidan hele yesil cayi hic sormayin dun bi bardak ictim okadar hic sevemedim zorla iciyorum

et diyetindeki bi arkadaş 15 günde 12 kilo verdi şimdi gördüm bıraksammı diyodum az daha demek düzgün yapınca oluyomuş valla utandımkendimden

Ümran öznur okudum tüm yazdıklarınızı.
Pazartesi başlıyorsak bende buğünden başlıyıp 5 gün boyunca ilacımı bitireyim o zaman.
Günce 3 defa tok karna almam şart.
Yiyebildiğim kadar elma yiyim bende.
Ama sabah öğle akşam tok tutucak şeyler yemem lazım ki ilacımı içebileyim.
Geç bile kaldım içmek için.
Ayy valla çok sevindim böyle olmasına çok heveslendim.
Bende çalıştığım için öğlen ile akşamı yer değiştircem.
Çok iyi olcek benim için hadi hayırlısı.
Sonra elmayla devam.

öznur bana yazmış işte nasıl yiyebileceğimi nekss canım sende öyle yap olmazsa sen az az bişeyler ye elma diyetiyle beraber ilacını bitir pazartesi başlayalım isveçe

öznur bana yazmış işte nasıl yiyebileceğimi nekss canım sende öyle yap olmazsa sen az az bişeyler ye elma diyetiyle beraber ilacını bitir pazartesi başlayalım isveçe

Bende öyle yapıcam canımcım ya...
İlacımı bitireyim pazartesi isveçle başlıyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…