Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yaa katlanırım diyosan git:)

Hayatta katlanamam.
Sevdiğim huyumu bilir,ailesinede anlatmıştır eminim.
Zaten kötü gelinim gözlerinde
Sevdiğim birlik istiyordu ben istemiyorum diye vazgeçti:)
Yani umarım tekrar değişmez.Şimdiden oğullarını uzaklaştıran kişi oldum

slm kızllarr..pc kitlendi sbh yine
kızım hastta oldu onla uraştım daha 2.elmayı yeni yiyorum..
kızz neekkkss cik:))
düğün müğün vs den bahsetmişiniz bencede gitmmee onlar gelsin seni görmeye

slm kızllarr..pc kitlendi sbh yine
kızım hastta oldu onla uraştım daha 2.elmayı yeni yiyorum..
kızz neekkkss cik:))
düğün müğün vs den bahsetmişiniz bencede gitmmee onlar gelsin seni görmeye

Çok geçmiş olsun ablam ya...
Benimkinin ablasının düğünü:)
Bende gitmemeye karar verdim ablam...kaydirigubbakcemile

kız dövcem bak seni:))delikafadulden
ayrı oturma düşüncen doğru tmm daa..
oğlanı ailesinden uzaklaştırmaa elbet seniind e bi oğlun olur oda sana öyle yapsa nasıl hissedersin heeee???
bizim m,illletle vlla uraşma fazla altından kalkamazsınn:)))kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun canım birlikte olmaz valla nekadar uzak okadar iyi derler bende bekarım ama birlikte oturmam bigün evlenirsem yani büyük konuşmak istemem ama istemiyorum:)))

Ya ablam ben uzaklaştırmak ister miyim?
İstemem tabi de onlar öyle düşünüyorlar kanımca.
Çok tutucusunuz maşlallah.
Evlilik demek ayrı bir aile demek dip dibe ne gerek var?
Gerçi bu seferde üst katlarında diyor ama ben vazgeçiricem inş.
Ev yapmak kolay sankii hey gidi heyyy:)

selam kizlar ben geldim. bugun elma dietinde 2.günüm daha cok yeniyim yani :)) az oınce spordan geldim. 30dk tempolu yuruyus yaptim spor salonunda,250 cal harcadım öyle yaziyordu. onun disinda hocamla bi kac hareket yaptik twist agirlik kaldirma filan. ben kahvalti niyetine 2 tane kek yedim hani satiliyor ya bakkallarda daha once söylemistim kahvaltidan hoslanmiyorum diye. onun disinda sivi aliyporum bol bol ve elmalarimi yiyorum. ama yesil cay icebilcemi pek sanmiyorum cunku pek sevmiyorum. ve cok korkuyorum kilolarim gitmicek diye. ahh insallah yeniden 53 olurum :) yada 51 oliyim da bidaha diyet yapmam gerekmesin

hepinize kolay gelsin sekerler

cnm tabikiide birlikte oturrmmayın ona bende karşıyımm..
herkesin evi ayrı olmalıı ..herkes evini bilmeliii tabikiidee..
tutuculukla ne alaka kıızzz...
hemşerelireme laf etmmmee vllla gebertiriim:)))kaydirigubbakcemile

afiyet olsun canım birlikte olmaz valla nekadar uzak okadar iyi derler bende bekarım ama birlikte oturmam bigün evlenirsem yani büyük konuşmak istemem ama istemiyorum:)))

Valla canım her şeyin hayırlısı.
Sevdiğim hep birlik diye düşünmüş.
Askerdeyken ben aradım onu.
Ailem birlik istemiyor.Dedim bak durum bu o zaman daha yeniyiz:)
1 yıl beni bekledikten sonra evet demişim.Neyse anlattım durumu.Eğer dedim böyle olmazsa bitsin ilerde ikimizde üzülmeyelim altından kalkamayız.Teli kapadık.Mesaj yok arama yok dedim bitt i heral.Ama nasıl ağlıyorum.Sonra bir mesaj aşkım ben sana söylemedim süprz olsun istiyordum kat atma ihtimalimiz var.O zaman öyle olsun falan filan.Annesiylede konuşmuştu izne geldiğinde anneside birlik düşünüyordu.Hatta askerden gel evi toparlıyalım filan demiş.Buda ev olayını söyleyince tamam o zaman demiş.Ama bakalım düşünceler değişmezse.Kötü gelin oldumkaydirigubbakcemile3

İllede uzaklaşmasın yakınımızda olsun diyolar bu tutuculuk değil mi ablam ya?
Kuzenleri abisi filan yakınlar ve ne kadar sorun yaşamışlar halada yaşıyorla bizim olucağımızda o.kafamçokkarıştı

Kız yerim ben seni:)Öyle tatlı anlatıyorsun ki.
Olsun şekerim dikkat etmeye başladın bak.Bir haftada gidiceğine iki haftada gitsin ama sağlıklı olsun.Umarım hepimiz başarırız.

Kız yerim ben seni:)Öyle tatlı anlatıyorsun ki.
Olsun şekerim dikkat etmeye başladın bak.Bir haftada gidiceğine iki haftada gitsin ama sağlıklı olsun.Umarım hepimiz başarırız.

cok tesekkur ederim seker, cok sevdim sizleri. bende sizlerin sohbetlerine hayran kaldim burda

ya bak sinirlendim şimdii.
turşularınımı kurcaklarr oğullarınınn..
herkesin evi barkı işi gücü ayrı olsun git gelll yeter nolcak..
saygıda kusur etmezsin olur biterr..
tutuculuk deil o cnmmm değişik bişiii:))
yeni başlayan arkdşım vlla veririsin inşlllhh ama kekler vss bilmem artıkın:)

cok tesekkur ederim seker, cok sevdim sizleri. bende sizlerin sohbetlerine hayran kaldim burda

:):) O sohbeti oluşturan topikteki herkes canım ya.
Geçmiştede çok güzel yorumlar olmuş onların sıcaklığı samimi oluşları yeni gelenleri etkiliyor sanırsam.Tam destek hep destekle gitsin kilocuklar:)

Bak sonunda anlaştık ben haklıyım yani dimi?
Ama bakalım zaten daha okulum var.Sevdiğim olucak ömrümün sonuna kadar derim bir şey çıkar olmaz.Kim bilir?Allah hayırlısını nasip etsin...

Bitmez bu konular...

Gitsin kilocuklarhihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…