Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Valla ben listeye baktım kızlarda şeyy 200 gr tavuk mesela tahminen ne kadardır?
Ben biftek yemicem çünkü.Ispanak buabilir miyim bilmiyorum.Yarın pazardan bakıcam.
Bulamazsam semizotu haşlarım.Salam,peynir yemiyorum zaten diğerleri bana uyuyor.
Öğlenle akşamı değiştirirsem rahatlıkla yaparım.

Çok heyecanlıyım çok mutluyum sabahtan beri bu topikte yazılanları okumaya çalıştım tabi en çokta sexybebeğin mesajlarını..Yarından itibaren bende başlıyorum elma diyetine.Kesinlikle bu kadar kiloyu böyle rahatlıkla verdirebiliyorsa bende zayıflayacağım bundan eminim..Tüm herkese katılımlarından dolayı teşekkür ederim..Hızla kilolarımdan kurtulacağımm yarın görüşmek üzere..Hoşçakalın.

Not: Sexybebek resimlerini çok aradım ama göremedim sildinmi acaba?

Sende hoş geldin aramıza:)Görüşürüz...kaydirigubbakcemile2

neks cnm sade nescafe olacak ıspanak bulabilirsin rahatlıkla salataya bence tuz atma limonlu yap tavuğu ise biftek şeklinde iste 4 parça veriorlar ince biftek şeklindee yiyemiyorsun bile salata ile birlikte çok oluoo

umrancım neden moralin bozukk bak ne güsel isveçe başlicazzz kilovercezzzzzzz mutluyum benn sen neden öylesinn

benim morelim bozukken hep çikolata yerim mutlu ediyo yüzümü güldürüyo aman boşverrr dememi sağlıyo şimdi neyapacağım((((

Umran kıslarr şunu söyliyim bu iyet doktorların ameliyat öncesi çabuk kilo vermesi gereken hastalara hastalarına verdikleri bir diyet bu diyet ile 2 haftada yani 13 günde 20 kiloya kadar verilebiliyorr güvenin bana yaa:)):):

ya ben 5 yada 6 versem yeter canım bana artar bile 65 olsam daha ne isterim ilk hedef o zaten güzel olursam öyle kalırım beğenmezsem 60 olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…