Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ahanda kılarr buyrunn :) Türkiye'de ısveç'ten konuşulunca insanların aklına ısveç diyeti geliyor. ısveç Diyetini uygulayan herkes iki haftada 7 ile 20 kilo arasında verebildiğini belirtti. Dahası diyetin en büyük özelliği metabolizmayı tamamen değiştirdiği için 2 yıl boyunca hiç kilo alınmamasını sağlandığı ifade ediliyor.

Amerikan Kalp Vakfı acilen kilo vermeleri gereken kalp hastalarına isveç diyetini öneriyor.

Fakat 35 yaş üstü kişilerin ve Sağlık problemi olanların Amerikan Kalp Vakfı'nın diyeti yapmamaları gerektiği baştan belirtiliyor. 3 Günde tam 4.5 kilo verebileceğiniz bu diyeti üçüncü günün sonuda bırakmalı ve tekrar etmek istiyorsanız en az bir hafta ara vermelisiniz.

buda diğerlerii:)
Kurallar
1. Ayrıca çay, kahve ve meşrubat içilmemeli.
2. Günde 2 Litre Su içilmeli.
3. Diyet 13 Günden fazla sürdürülmemeli.
4. Diyeti ancak 6. günde kesebilirsiniz.
5. 3 aydan kısa bir sürede diyeti tekrarlamayın.
6. Aynı Gün içinde öğle ve akşam yemekleri yer değiştirilebilir.

Tavsiyeler
1. Brokoli bulamazsanız karnıbahar yiyebilirsiniz.
2. Kolesterolü yüksek olanlar yumurtanın akını yiyebilir.
3. Ölçü ve miktar belirtilmeyen yiyecekleri abartmamak koşuluyla istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
4. Diyet ağır gelirse 6. günde kesip 3 Ay sonra 6 gün daha uygulamak mümkün.

umrann bir tavsiye sana o çikoltadan bir parça dilinin üstüne koyy ve gözlerini kapaa erimesini bekle yavaşçaa okadar zevk alıyorsunki hem nefsinde köreliyorr hemde bir parçacık yemiş oluyorsun sadece

umrancım bu yazıyı unuttuğun zaman tekrar oku okuduktan 1 ay sonra tekrar oku beyinde canlanırr çünküü

Ayy geldim kızlar geldim.
Mesai çoktan bitti acil bir işim çıktı kalmak zorundakaldım.
Yazdıklarınızı okudum.Pazartesi başlıyalım ki benim ilaçlarım bitsin kızlar.
Daha sağlıklı olur hemi?

kızlar yazdıklarınızı okudum..
benim arkdşımda ısveç diyetiyle ii kilo vermiştii..
ama tamamıyla uygulamak lazımm...
çok uzun sürede yapılmıyo..
yaaa bendee burd aolsam sizle başlardımmm.....
haftaya yokuumm((
diğer hafta içi dönceemmmmm.....
elmayı yarınd ayapıp bırakıyorumm yeterrrrrr,aaaaaa:))

teşekkür ediyorum canım bakalım belki elma diyetinden sonra bende başlarım.

öznur ümran ve neksciğim öperim yanaklardan
kıslar bu hafta elma diyetine ara vereceem sılacımdan haber bekliom eğer et diyet,nden gerekli randıman alındıysa oraya yoksa sizlen pazartesi isveç diyetine başlıcam inşallah ...
cuma günü bakalım kaç kilo verdik ..
bu isveç yada et diyeti bitince az bi normale dönecem az az sık sık yiycem sonra yine iyce sıkıcam artık şu kilolarımdan bi kurtilim yaff ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…