Sehnazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nerdesın ozledım senı
öznur ümran ve neksciğim öperim yanaklardan
kıslar bu hafta elma diyetine ara vereceem sılacımdan haber bekliom eğer et diyet,nden gerekli randıman alındıysa oraya yoksa sizlen pazartesi isveç diyetine başlıcam inşallah ...
cuma günü bakalım kaç kilo verdik ..
bu isveç yada et diyeti bitince az bi normale dönecem az az sık sık yiycem sonra yine iyce sıkıcam artık şu kilolarımdan bi kurtilim yaff ..
günaydın evet nekss cim çok yemeden aravermen en mantıklısı sık sık tartıl ama bıraktım diye tatlı makarna falanda yemeki kilo alma tamam tatlım
gunaydın kızlllarr..
bugün 6. gün e yeter ama dimi:)
bugün sbh bi dilim börek ve khvltı yaptım..
elmamı yiyorum..
ama sebze vs de yemeyi düşünüyorumm..
bu gidişlee herbişeyi çıkartıııcaamm bişiler atıştırmakta lazım....
sonrasında sebze salata vs lerle devam ediiicem dikkkat etmek lazım uzun süre...
güneşışiği günaydın keşke yarına kadar bekleyim sonucu alsaydında öyle yemeğe başlasaydın
doğru umarım hakettiğimizi alırız bu akşam bişey yemem ben hee su bile içmem hee heee yarın tartı günü:)))))
günaydın arkadaşlar 2.elmamı yiyorum ekşi diye almıştım ama hiç eşki değil dün dikkat ettimde hiç bişey canım istemiyordu akşam kendimi zorlayarak bişeyler yedim çünki çocuğumada süt olması lazım ben hiç zayıfladığımı hissetmiyorum arkadaşlar şevkim kırılsın istemiyorum bu gün 4.günümüz ama inş.vermişimdir
güneşışiği günaydın keşke yarına kadar bekleyim sonucu alsaydında öyle yemeğe başlasaydın
kız bişi yemedimkii:))
sbh iki dilim ekmek varya onu yemedim işt eonun yerine böreekkk:))
kaçamak sayılmaz daa:))
saoll nekkssciim sende güzelsiin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?