Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ayy kızlar dün ben giydim poşeti uzandım yer mekik çekicem yattığım yerden kalkamadım:))) heryerim ağrımış alışkın değilim ya bugün yaparım ama iyiyim biraz daha

Ümran çok zorlama kendini be kuzum...
Zamanla olcak ...Zaten istediğin elbiseye giriyorsun.
Bak birden bire bu kadar zorlarsan çok çabuk alırsın...
Bende kendimi duvarlra vurmaya devam ediyom
Dünde üşenmedim yürüdüm yürürüm:)
Ama benimde her yanım ağrıyor.Geve bacaklarımın ağrısından uyuyamadım

ayy kızlar dün ben giydim poşeti uzandım yer mekik çekicem yattığım yerden kalkamadım:))) heryerim ağrımış alışkın değilim ya bugün yaparım ama iyiyim biraz daha

He bende öyle yapıyom canım...
Şu ilaçlarım bitsin inşallah gerisi gelicek...
İlaç içmeyide heç sevmem haa:1ninca:

Selam kızlar.Benimde 3.günüm akşama kadar güzel gidiyor açlık olmuyor ama akşam eşime yemek indirirken veya bir yere misafirliğe gitiğimde bozuyorum biraz elma diyetimi .yerimseniben.Ama azıcık yaa çok az yiyorum dikkat ediyorum yinede.off yaa elmamda bitti işyerindeyim nerden bulacam şimdi elma.

Zaten o akşamlar olmasa hiç sorun olmicakda var işteeekaydirigubbakcemile3

Selam Kızlar ;
bugün 4. günüm gayet iyiyim hatta elmalarımı yiyemiyorum bile ben en fazla 2- elma yiyorum sabah kahvaltımı yapıyorum akşamda 1 elma
bol bol sıvı alıyorum yeşil çay içiyorum şimdilik iyi gidiyor
siz ne zaman tartılıyorsunuz cuma tartılacakmısınız
:))
bende iki haftada ne kadar verecem merak ediyorum yaa
evdeki tartımda bozuk kafayı yice bulamadım tartılacak bir yer kendime
ama verdiğimin farkındayım giyemediğim pantolonumu giydim bugün
38 bedene girdim yani :)

Muzaffer Kuşhan'ın kampında kalp krizi geçirerek vefat eden Dila'nın çok hızlı kilo vermesinden dolayı kalp krizi geçirdiğini söylüyorlar.Dün haberlerde bi diyetsiyen 6 ayda kilonuzun %10'unu vermelisiniz yoksa sakıncalı diyor.Aman herkes bişey söylüyor.İnsanın kafasını karıştırıyorlar.

arkadaşım ben sana açıklamaa yapıyım ... dilanın gizli kalp gibi bi sorunu varmış çok hızlı kilo vermekten ziyade çok ağır egzersiz yapıyor olmaktan vucudu o tempoya kalbiylee tapki vermişş yani aşırıı spor kalbi tetiklemiş hepsii bu...

şimdi netten baktım yeşil elma en fazla 40kal mış100gr yani
1 kilo değil 3 kilo yeseniz yine kilo verirsiniz yani ama baktım 2-3 elmayla gün kapatanlar var yapmayın lütfen arkadaşlar ölüm orucuna çevirmeyin işi seviyorum hepinizi opuyorumnanaktan

Ama paress cim yiyemiyorum ben miğdem küçüldü acıkmıyorum kimi zaman zorla yiyorum

valla ben anlamam bacımyiyceksin dora rendele pişir naparsan yap fırına dora tarçın serp ye yada elmalı pasta harcı gibi hazırla azıcıkta süt yada açay kaşığı şeker ekle ye arkadaşlar bukadar az yemeye ya vücudunuza bişey yaparsınız yametebolizmanıza bakın akrep almış verdiği kiloların hepsiini kaç kişide aynısı oldu okadar emek çekiyosunuz 2 3 tane daha zorlayıp yiyin ayrıca konuyu açan ne diyodu 1.gün 1kg 2.gün 1,5 3gün 2kilo elma yenecek aç olmasanızda her iki saatte bir yenecek son bi kaçgündür bakıyorum kimse düzgün yapmıyo ne iki saati 2 elmayla gün kapayan var :gitme:

ayy haklısın valla bende kilo veremiyorum durdu kaldı öyle bırakıcam pazartesiden itibaren isveç diyeti yapıcam

zorlada olsa ye tamammı ümrancım bırakıncada dikkat et
o diet çok zor ya valla kolay gelsin sabah bi kahve diyo ya 1 kahve :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…