Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ayy haklısın valla bende kilo veremiyorum durdu kaldı öyle bırakıcam pazartesiden itibaren isveç diyeti yapıcam

bende bu hafta fazla veremedim gerci egzersizide aksattim ama anladimki bu diyet ilk on gun ise yariyo sonra vucut alisiyo fazla verilmiyo tartildim cumadan bu yana birbucuk kilo kadar anca vermisim:1rolleyes:

kızlar 2 bçk gündür ugramadım aranıza diyet gitti benim
zaten canımda çok sıkkın hiç şimdi elma yicem şimdi yeşil çay içicem hesabı yapacak kadar enerjik değilim
offfff kilolarda hayatta sıktı beni artık

umran bende 71lerden basladim bu diyete ramazan sonundan beri 65e kadar dustum ama zor gecti artik iyice halsizlestim cayi da cok zor iciyorum geceleri hep ac uyuyorum bundan sonra degisik bi diyet yapicam son bes kilom kaldi sukur:)

ayy hasta olmayalımda geresini boşverin sen iyi vermişsin perşembe 6 kilo süper valla inş 60 olursun bende 70 kiloyum 60 olacakmıyım umutsuzum

kızlar aslında ilk önce elma diyetini düşünüyodum yapmayı..ama önce 5gün protein diyetiyle başladım

daha sonrada bu diyeti yapcağım..herkeze kolaylıklar dilerimm..

ayy hasta olmayalımda geresini boşverin sen iyi vermişsin perşembe 6 kilo süper valla inş 60 olursun bende 70 kiloyum 60 olacakmıyım umutsuzum

evet canim cok iyi verdim kisa zamanda ben bayadir kendi kendime diyet yapiyorum haftada besyuz gr ya veriyordum ya veremiyordum bu diyet metabolizmami calistirdi
yalniz iki haftadan fazlasida iyi degil bugun iki uc saat evde buyuk isler yaptim dizlerim titredi
kilotakibi.com a uye olun gerceken cok faydali oluyor ben oraya gunluk tutuyorum aldigim kaloriyi bildigim icin kilo verip veremeyecegimide biliyorum tabi bu hafta az kolori aldigim halde az kilo verdim cunku vucut alisti bu diyete direniyo

slm kıslarr naptınızz çok uzak kaldıkk:sinifsinif:napalım....nasıl gidiyo ya bidaha ne zmn tartılacaz bana özelden msj atsanıza sayfaların hızına yetişemiyorummmmkaydirigubbakcemile2öptüm hepiniziii bu arada yazer vee sılaa nasıl gidiyoooo yaaaaaaaaaa

kendimi çok kötü hissediyorum bu gün misafirlikteydim ve istemiyerek veya aşırı isteyerek bir dilim kek yedim bu gün ancak 3 elma yiyebildim ve gün boyuda ac kaldım ama kendimi hiçte kilo vermiş gibi hissetmiyorum çok moralim bozuk.

yazercim sana et diyetiyle ilgili yorumlarımı yazdım ..artık uygulayıp uygulamamk sana kalmış öptüm canımm..

beşiktaşım canım benim cuma günleri tartılıyoz kızzzz....

iyi akşamlar kıazlar bugün yediklerim sabah
sabah 11 de 1 haşlanmış yumurta
1 domates 1 salatalık 2 sivri biber biraz maydanoz
yarım çay bardağı diet sütle yapılmış şekrsiz nescafe
saat 12 de 2 yeşil çay birden içtim fırsatım olmaz diye
öğlen 2 de 1 elma saat 4 de 1 elma
akşam 6 da 5 köfte domates salatalık 2 sivri biber
en son 6 ya kadar 3 litre suyumuda bitirdim
sabah kahvaltıdan önce 5 mil lesli yaptım titreşim kemerimide taktım
KIZLAR dünde dediğim gibi geçmişi okumuyom bişey sormak isterseniz mesaj yazın iyi geceler

:a015:Ben bu diyete ayın 29 unda başladım ilk 3günde 2 kilo verdim diğer 7 günde 1 kilo verdim.Birkez daha anladımki şok diyetler işe yaramıyor.Tecrübeyle sabit ama, bizler akıllanmamakta israr ediyoruz bu kadar zaman da 1400 kalorilik normal bir diyettede yine bu kadar verebilirdim ama, sadace kendime eziyet etmiş oldum.Neyse oldu olan bence herkes şu başarı öykülerini okuyup kendini motive edip herşeyde az , ama yiyerek denesin .Ben değişiklik olursa sizleride bundan haberdar edeceğim.Kolay gelsinmafoldumben

letafet benimde kilo vermem durdu bu hafta 70 olmuşum geçen hafta 72 dim başlangıç kilom 76 2 haftadır yapıyorum aslında bana göre çok iyi 6 kilo az değil yeter bana kalan kilomda az az yavaş yavaş gider nasılsa bunada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…