Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın hanımlar bende tartıldım bu sabah:)

63,50 ile başlamıştım.
62 olmuşum.5. günüm ama ilk 3 günden sonrasında ben ilaç kullandığım için yedim.
İşte durum bu.Şimdiki hedefim isveçle başlangıç yapıp sonra düzenli bir şekilde spor ve yemek olarak devam etmek...

nekss günaydın canım üzülmedin dimi hiç yoktan iyidir az verdik ama bu rejimi yapmasak belki üstüne alıcaktık:)isveç yapıcaz bide onda bikaç kilo vericez ve bu kilolar geri gelmiycek:)

nekss günaydın canım üzülmedin dimi hiç yoktan iyidir az verdik ama bu rejimi yapmasak belki üstüne alıcaktık:)isveç yapıcaz bide onda bikaç kilo vericez ve bu kilolar geri gelmiycek:)

Canım 3 gün içinde 1,5 kilo fena değil.
Zaten yavaş yavaş olsun söylediydim size.Benim sorunum bölgesel:)

kızlarrrrrrrrr günaydınn

azda olsa kilo vermişsiniz tebrik ederim sizleri.ümran ,neks

ve letafet arkadaşın yazdıklarına tamamen katılıyorum..

evet elma dietiyle bende 10kilo vermiş insanım fakat düşününce .benim bu 10kilom doğum kilolarımdı,taze kilolar oyüzden çabuk gitti.
ve bende umut ettim bu diyete devam etmiştim.fakat 10kilodan sonra ramazan bayram girince değişiklikler olmadı.başladım tekrar şok diyetlere elmaya ve et diyetine ama sonuç olumsuz gördüm..
ve kendimce artık az ve sık yemek bol su içmek yapabilcimde spor yapıcam.
bizim yanlışımız hemen kiloların gitmesini istememiz.1ayda 4-5kilo vermemiz gerekirken
biz 1haftada 5kilo vermeye uğraşıyoruz burda yanılıyoruz.
geçen sene hamile kalmadan önce diyetisyene gitmiştim bana 1600 kalorilik diyet vermişti ve ben bu diyetle ayda 5kilo vermiştim
ve son bikaç gündürde başarı öykülerini okudum ve araştırdım .başaranların çoğu az ve sık yiyerek tüm kilolarından kurtulmuş..ve benimde yapacağım düzen bundan sonra böle olacak.sadece ayda bir kere şok diyet yaparsam yaparımm
ve kızlar şu linke bakın arkadaşların önceki ve sonraki halleri..bunlarda bakınca iyi motive veriyor insana..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...motivasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim.html

kızlar terik ederim hiç verememekten iyidir valla
ben bu haftanın birkaç günü diyeti tam yaptım diger günlerde baya bozdum ama yinede çok abartılacak kadar değil
arada elmalarımı yedim yeşilçay içtim sporda yaptım ama ne hikmetse 1 kilo almışım
atın beni denizlere şimdi ocakta lahana çorbası kaynyo ve yanımda yne yeşil elma
kaarma diyete geçiyorum tabi lahana çorbasına nekadar dayanırım bilemem

lahana çorbası yapma isveç yap bakalım ne olacak ben bide isveçi deniycem oda olmazsa diyetisyen yolları taştan aman sen çıkardın beni beni baştan:))))))))))))

Sıla teşekkürler:)Söylediklerinin hepsine aynen katılıyorum.
Şimdi ben isveç yapcam sonra sık sık az az yiyerek spor destekli devam edicem inşalah.

ozaman az ye rejim yapma spor yap niye rejim yapıyon?

Kız yersemm sporun ne anlamı kalır.
Herkesin kilo aldığı bir bölgesi vardır benimkide basen.
Kilo verdiğim zamanda yüzüm gider belim incelir basen kalır.
Basen içinde spor yaparsam düzgün hatlarım olur.
Buğün mutağa girdim sabah arkadaş dök bakim dedi döndüm
Belim yok ya göbiş de yok kot giydim filan ne kadar hoş olmuşsun ne yapıyorsun diyo:)
Pazartesi oda benle başlıcak isveçe:)

günaydın arkadaşlar bu gün bimerakla çıktım tartıya ama sonuç 67.3 yani çok az vermişim gerçi enson p.tesi 68.1 görmüştüm bu diyete başlarken ama anlamadım listeye adımı yazdırdığım günde 67.8 görünyordum sizce p.tesiden bugüne bu kilo iyimi sorarım size ben kilo vermişmiyim?
i

bende bugün lahana çorbası yapacam manava gidip en eşki elmaları seçecem bu günden itibaren yürümeyede başlicam bakalım kilolarımmı yaman benmi yaman.emziriyor olmasam isveç yapacam ama şimdi cesaret edemiyorum çocuğuma üzülüyorum.

Dün başladım tabi tam olması gerektiği gibi uygulayamadım elma diyetini akşam çok acıkmıştım az çorba biraz pilav biraz patlıcan yemeğinden yedim yani normal yenmesi gereken kadar aynı tü besinle beslenmek gerçekten midemi çok kötü yaptı bunun için bundan sonra çok acıktığımda elma yiyecem önce sonra yemek ne varsa herkesin kendine göre bir yolu var çok çabuk vermek bana göre değil sanırım imreniyorum verenlerede helal olsun diyorum umarım verenler ömür boyu hep sağlıklı kilolarında kalırlar ama sonuçta ben yine kendim için bir karar verdim bu böyle süremez bugun yapmadıklarımın sonuçlarını ileride farklı bir şekilde yaşamak istemiyorum onun için bundan sonra yediklerim konusunda çok daha dikkatli olacağım.Bu bir süreç bu bir yaşam tarzı ...Kısıtlamayla olacak bişiy değil bana göre onun için sakın yalnış anlamayın herkesiin kendine göre doğrusu var hepinize ayrı ayrı saygı duyuyorum.Dayanabildiğim kadar elma yemeye dayanacağım ama onun dışında baktım vucudum direniyor kalırmıyor benimle inat ediyor bende ona istediğini vereceğim tabi bu vermek öyle önüme her geleni düşüncesize şuursuzca yemek olarak algılanmasın eğer vucudum bir şeyi gerçekten çok canı çektiyse ona ihtiyacı vardır diyorum ve tadıyorum ve soruyorum kendime isteğin geçtimi evet diyorsa tamam diyorum eğer hayır diyorsa bir ısırık daha '!!
Sadece şunu anlatamaya çalışıyorum bir şeyi yemeğe başlamadan önce çok az bir duraksayın ve beyninizde kendinize sorun buna benim bedenimin gerçekten ihtiyacı varmı ?diye eğer cevabın evetse yeyin yok eğer cevabınız hayır sa o zaman alışkanlıklarınız sizi yeme cehennemlerine atmasına izin vermeyin ipler bizim elimizde patron biziz bunu sakın aklınızdan çıkarmayın..Biz istedikten sonra herşeyi yapabilme özelliğine sahibizz...
Hepinize sonsuz sevgiler...

Not ün 94,5kg idim bugunde aynıyım...

İsveç çok zor değil ki?
Elmadan daha kolay valla elma çok zor.Ayrıca lahanada aynı şekilde vitamin sağlamıyor.Eğer emziyorsan en iyisi isveçTavuk var,salata serbest,meyve var,sebze var ne bilim bana daha kolay geliyor...

Ya hanımlar en doğrusu yavaş yavaş vermek.İsveçe başlıcam ama amacım kilo vermek olmicak.Midemi küçültücem sadece.Sonra normal yemeye devam.Hepimizin yaptığı hata gün boyu sabırlı oluyoruz kimisi iş yerinde çalışıyor,kimisi evde temizliğe kaptırıyor.Bir şekilde açlık hissimizi basırmış oluyoruz.Peki akşam ne oluyor?Zaten enerji harcamış oluyoruz saldırıyoruz yemeklere haklı olarak...

Sabah kahvaltısı kraliçi gibi,öğle yemeği prenses gibi akşam yemeği ise fakir bir hanım gibi yenmeli:)Bakın bize uyarladım...en az 2 litre su.Birazcık daha hereket yapabilen düzenli spor.Bir ayndaki sonuca bakalım neler olucak.Ekmek mümkün olduğunca azaltılsın.Üç beyazdan yağdan mümkün olduğunca az tüketilsin sebze ve meyve ağırlıklı beslenilsin zaten gider kilocuklar...

Vazgeçmeyin deneyelim.Hepimiz aklımızdaki listeyi paylaşalım.
Belli tarihte hepimiz başlıyalım.1 ay sonraki sonuca bakalım.Herkes listesine uymuş mu uymmaış mı spor olrak neler yapmış belirtsin.İsterseniz 2 haftada bir isterseniz haftada bir isterseniz ayda bir tartılalım.Ama destekle zamanla atalım bu kiloları üzerimizden.

lahana çorbası yapma isveç yap bakalım ne olacak ben bide isveçi deniycem oda olmazsa diyetisyen yolları taştan aman sen çıkardın beni beni baştan:))))))))))))

canım ben et yiyemem ya hiç aram yok valla balık yiyorum sadece
tavugu çok az yiyebiliyorum kırmızı et aman aman hiç sevmiyorum
çocukken çok yerdim kırmızı et nefret ettim heralde :roflol::sm_cool::1hug::tomato::icecream::dance::teytey:

Ben size söyliyim burdaki motive kimsede yok...
Birimize destekle yapamıyacağımız şey yok ben inanıyorum hem kendime hep size...

canım lahana diyetinde çorbada birsürü sebze var zaten
artı ilk gün sınırsız meyve ikinci gün sınırsız sebze üçüncü gün et
esmer pirinç 2. akşam fırında patates vs.. giibi birsürü alternatif var
tek sorun var ben o çorbaya 2günden fazla dayanamamıştım bundan 2 yıl önce denedim
2 günde 3 kilo vermiştim ama sporda yapıyordum
ama daha fazla dayanamamıştım çorbaya
çorbayı bırakıp normal diyet ve spora devam ederek o ay toplamda 13 kg vermiştim
ama 3 kgsi ilk iki güne aitti
ve hamileliğe kadar o kloyu geri almadım

ha birde kızlar bu çorbaya nekadar dayanacagımı bilmediğimden ben elma yemeye
bol su içmeye ve yeşilçaya devam edicem tabiki

Ben listesine hiç bakmadım tatlım.
Bizim iş yerindekiler sırf çorba içtikleri için ondan öyle dedim benn delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…