Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar öğlen az çorba içicem salta yiycem akşamda yiye salata yerim bozmıycem diyetimi çok kararlıyım arkadaşlarım üstün gitti basen çalış diyolar

anammmmm delikafadulden bende yapcam yaa
ama bişey sorcam elma yiyince midem yanıyo benim onu nasıl çözerimki

:):)):eheheh 64.5 kiloyum yaa geçen ne güsel 64 çıkmıştımm ama sonraki günler kaçırdım ben isveçe güvenerekten tam yapmadım elmayı ara öğün kullandım açıkçası ::):):)):): sen naptın umrancım neks diğer kızlar nekadar vermişlerr liste nerdeee :) bu arada yancy arkadaşımız bişiler sölemiş buradaki konuşmalarda işe yaramıo galiba filan die ben burası sayesinde başladımm ve utl şekilde diyet yaptımm buradaki estek ve sohbet hiçbiryerde yokk hadi kilo veremedik diyelim buradaki konuşmalarımız boşunamı gitti demek bu ?Tabikide hayırrr.. biz arkadaş ediniyoruzzz gülüyoruzz konuşuyoruzzz herşey kilo için değilll

Ben geldim kızlar...
Toplantım vardı ay yoruldum.
Öznurcum hoşgeldin hayatım.
Valla ilk üç gün dikkat ettim hatta ilk gün akşam yedim.
1,5 kilo gitti.Uzun zamandır veremiyordum bu bile yetti bana.
İlacım bitsin siz o zaman görün beni
Hepinizi geçicem
63,50 = 62 bu bile yeter...
Hem kilo veremesem bile burdaki dostluklarım yeter.
Sayenizde iş yerinde zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.
Akşam mesai bitiyor ve ben çıkmıyorum bile.
İyi varsınız hanımlar:)Vazgeçmek yok er yada geç gidicek bu kilocuklar...

kızlar 2 kilo verdim
ben elma diyeti yapmadan da haftada 2 kilo veririm
e o zaman bu sıkıntı niye değmii?
acaba bi kaç gün ıspanak haşlamayla yoğutmu yesem..
bi iki gün salata çorba yiycem salı felan ne yapcama kara veririm ..
kızlar bu arada yanlış anlaşılmasın 2 kiloyada çok seviniyorum
haftada 1 zor verilirken ben2 verdim ..
ama böle sadece elma yemesemde 2 verirdim cancaazlarım değmii

neks cim katılıuyorum sanaaaaa sen ben ve umran vede bize katılmak isteyen arkadaşlarımızz pp.tesi isveçe başlıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Aynen biraz şaşırmak lazım denge sağlamak lazım.
Zaten bu şok diyetler bence mide küçülmek için en faz 2 hafta yapılmalı.
sSonra sık sık az yemeğe devam.
Ama 2 bile çok iyi:)Her hafta 2 gitse ayda 8 kilo giderzemuszemus

neks cim katılıuyorum sanaaaaa sen ben ve umran vede bize katılmak isteyen arkadaşlarımızz pp.tesi isveçe başlıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Vazgeçmek yok:)
Bu topiğimizide bırakmak yok.
Canlanın hanımlar yaa:)
Elma yapmamız şart değil yazalım paylaşalım destek olalım.
Veremesekde dostluklarımız yeter.
İnanın sayenizde kendime güvenim geldi:1hug:

pazartesi yeni bir başlangıç kızlar 13 gün tartılmayalım çatlayalım meraktan tüm diyet bitince tartılırız:)

valla ben bugün başladım arkadaşlar.Sitede yeniyim.79 kiloyum ve sabah 1 kg elma aldım ama yeşil olma özelliğini unutmuşum.bugünlük kırmızı elmayla idare etçem.Sağlıksız olabilme ihtimaline gelirse;her diet sağlıksızdır zaten.Asıl faydalı olan ömür boyu az ve öz yemek.Ama benim kafadan bi 6-7 kg ilk etapta vermem gerekiyor sonrada sağlıklı beslenme alışkanlığını edinip hayat boyu devam etmeyi düşünüyorum.Tüm arkadaşlara azim ve başarılar.Hepimize kolay gelsin .Hergün tartılıp sonuçları hergün yazıcam buraya.Hiç yalansız olarak bakalım ciddi anlamda denicem bunu.sositososito

Arkadaşlar! foruma birşeyler yazıyorum ama en son sayfada gözüküyor. Bazı arkadaşların da o şekilde. ama sayfayı biraz yukarı çektiğimde o sayfadakilerin en eski yazılar olduğunu gördüm Forumun kendisi yazlanları yazılış tarihine göre düzenlemiyor mu?

kızlar merhaba
tarrıldım ve bu hafta sadece 1 kılo vermısım aslında normal çunku bu hafta diyeti tam yapamadım hep dışardaydım haliyle elmalar yenmedi caylar içilmedi...hal böyle olunca dahada hırs yaptım haftaya cok guzel kılolar vercem inşallah bu haftayı da telafi edicem:):)

valla ben bugün başladım arkadaşlar.Sitede yeniyim.79 kiloyum ve sabah 1 kg elma aldım ama yeşil olma özelliğini unutmuşum.bugünlük kırmızı elmayla idare etçem.Sağlıksız olabilme ihtimaline gelirse;her diet sağlıksızdır zaten.Asıl faydalı olan ömür boyu az ve öz yemek.Ama benim kafadan bi 6-7 kg ilk etapta vermem gerekiyor sonrada sağlıklı beslenme alışkanlığını edinip hayat boyu devam etmeyi düşünüyorum.Tüm arkadaşlara azim ve başarılar.Hepimize kolay gelsin .Hergün tartılıp sonuçları hergün yazıcam buraya.Hiç yalansız olarak bakalım ciddi anlamda denicem bunu.sositososito

Canım yeşil ve ekşi elma olması gerekiyor.
Bir arkadaşımız kırmızı ymiş vermek yerine almış aman dikkat!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…