Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Yazeeerrr hani liste nerede kıızz? Vazmıgeçtin yoksa, ıspanak falan yicem diyorsun.. Bu hafta aranızdan en çok kaç kilo veren oldu? Gerçi benim liste de daha tam dolmadı ya neyse yine uğrarım ben..

öncelikle bravooovereliniortakrejim zor bir iştir.Ben de bugün başladım elma diyetine.Gerçektende 6 günde 8 kg kadar kilo gidiyomuuu nolur bunu tekrar duymak istiyorum insan duyunca bile umutlanıp mutlu oluy kadarmı etkili bu elma dieti??

bende kilo verememisim bu hafta oysa bire bir 5 gün boyunca hic kacamak yapmadim bir hafta daha yapicam elmalarim bitince bende hollywood diyetine basliycam yavas ama doyarak kilo vermisdim bu hafta herkez az kilo vermis yada verememis buda zaten beklenen bisey vücut alisdi iyice

elma dietimi yaptın da kilo gitmedi:bbo:ben de bugün başladım uzun zamandır diet yapmadım 79 kg yim.Hevesle başladım umarım veririm.Gerçekten oldukça iyi kilo veriliyomu acaba bu diette.Sizler sanırım bu konuda daha tecrübelisiniz.:uhm:

Kizlar bende dun aksam bu topigi okuyup elma diyetine basladim.Kilom 65 ve ben 53 olmak istiyorum.Yalniz kizlar tam bi menu bulamadim.Ilk sayfada yazan menu ise cok zor bi baslangic gibi geldi simdilik.Sizin nasi yaptiginizi biraz anlatirmisiniz .Tesekkurler....

merhaba elma güzellerii:))
uğrayamadım siizeee...
on gün yokum dönünce tam gaz başliicam...
İsveçede o zmn başlarımm..
siz deneyin bakalım nasıl olucak..
arkdşım vermiştii..
birde isveç topiğimi açsak:))
öpt.sizii güzellerr...

canım hoşgeldin öncelikle..
diyetimiz baslangıçta zor gibi görünüyo ama başlayınca öyle olmuyo emın ol..bende başlarken tereddüt etmiştim yapabilirmiyim acaba diye..Ama başlayınca kolay oluyor tabi burdakı destek de daha kolay olmasını saglıyor.. :lepi:

sabah kahvaltımızı yapıoruz canım iki dilim kepek ekmeği domates salatalık vs
ondan sonra aksam sekize kadar iki saat arayla yeşil ekşi elma yiyoruz.günde 2.5 - 3 litre su ve 3-4 bardak yeşil cay içiyoruz(ama ben yeşil çayı 2-3 bardak içiyorum) dediğim gibi zor görünüo ama başlayınca burda destekle birlikte kolay oluo...ayrıca...ben yapabiliyorsam bu diyetiherkes yapar.. alkisalkisalkis

günaydın kızlar burası artık eskisi gibi sayfalar dolmuyo dün akşam yazmışım yine aynı sayfa nerdesiniz huuu elmacı güzelleri benim kilo takılı kaldı aslında dijital olsa anlıcamda işin tuhafı hala katı sürdürüyom et olayını araya 2 elma yiyom sadece anlamadım belkide kas oluyo hergün yaptığım sporda neyse ben bugün yeşil çayla başladım yanına 2 kuru kayısı yiyerek sonra bütün gün elma yicem 6 veya 7 tane o kadar yeşil çayda içcem 74 le 73 arası gibi gramlar oynamıştırda eve gidince daha rahat anlıcem evde var dijital neyse kaçtım ben

ya kıslar üzgünüm dün giremedimmmm...63.8 olmuşummmkaydirigubbakcemile5öptüm hepiniziiiiii...sılacım cnm saol bu aradaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…