Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ya ben çok tuvalete gidiyorum günde 20 defa gidiyorum belki su içmeyi azaltsammı acaba?

Kaç litde içiyorsun ki canım.
Lavaboya çıkmak iyidir.
Ama günde 2,5 3 litreyi geçiyorsan sıvı alımında bence çok zararlı.
Hatta 3 bile çok fazla.En az 2 en fazla 2,5 olmalı bence.

kızlar ya ben çok tuvalete gidiyorum günde 20 defa gidiyorum belki su içmeyi azaltsammı acaba?

tatlım ne kadar vcye çıkarsan okadar kalori yakarsın.bir vcye gitmek 30 kalori bende başka yerde okumuştum bunu..

ayrıca günlük 2.5 litre su en ideali

kızlar burdaki paylaşım destekle insan moral ve motive buluyor.yanlız başına kesinlikle diyet olmuyorrr..

6 günde cidden 5-7-8 kg verdiyormu acaba hihoyyyt insan düşününce bile mutlu oluyo hevesleniyo.Ben toplamda 17 kg vermek istiyorum hedefim 63-62 çıtıpıtı bişey olmak istiyorum.İnşallah veririm.Ama diette çok ciddi ve disiplinliyim.Bakalım aynen uycam ama vermediysem 6 gün sonunda demek ki bu diet bi hikayeymiş derim.Ama verilir diye düşünüyorum bildiğimiz detoks bu resmen.Vermemek imkansız gibi.İlk haftadan sonra Ara verip bir kaç kez uygulucam bu dieti.17-18 kg verene kadar:asigim:

elma diyetini biliyosan söylermisin canım :Saruboceq:

Canım elma diyetinde.
Sabah kahvaltını yapıyorsun.
Domates,salatalık,birkaç zeytin iki dilim kepek ekmek.
Sonrasında her iki saatte bir akşam 20:00'a kadar elma yiyorsun.
Elmanın yeşil ekşi elma olmasına dikkat ediyoruz tabi.
Haftada iki gün kahvaltında katı yumurtada yiyebilirsin.
Günde 2 2,5 litre su.
Ve en az 2,3 bardak yeşil çay hepsi bu:)

Canım ya isveçde tavuk var,et var,salata serbest,meyve var nasıl öyle oldun anlamadım.Eğer izveş olmamışsa sen elma diyetini hiç yapma.Çünkü tek tip beslenme çok daha zordur söyliyeyim.Demek ki bünyen kaldırmıyor..

Kırmızı değil ekşi eşil elmayla şekerim.
Yoksa bir işe yaramıyor malesef...

Prtklccgm' cim çok tuvalete çıkmanın hiç bir zararı yok. Ben de çok fazla su içiyordum. Diyetisyen, eğer sık tuvalete çıkıyorsan içebilirsin demişti. Tabii ki 2,5- 3 litreyi geçmemek şartıyla.

kılzar isveçin tek kötü yani kahvaltı yok ben birtek ondan korkuyorum ya başka birşeyden değil ama 13 gün dayanırım

kılzar isveçin tek kötü yani kahvaltı yok ben birtek ondan korkuyorum ya başka birşeyden değil ama 13 gün dayanırım

Şimdi bende onu dicektim.
Kahvaltı yerinede kahve tutuyor inanın.
Bu sabah denedim ve acıkmadım.
Elma tek tip beslenme ve en fazla 1 hafta yapılmalı.
Devamında etkili olmuyor...Tabi bünyeden bünyeye değişebilir...

umrancımmmm kıslarrr ben geldimm nabersinizzz iveç diyetine laf etmeyin vallah kızarım:):) elma diyetinden kat kat daha çok doyuyorsun hem elmanıda yersin yeşil çayınıda içersinn benc bir sakıncası yok hem hastalara verilen bir diyet

görcez canım görcez:)korkuyorum ben valla fazladan çay kahve yasak bitki çayı nasıl içicez yapıcam dayanamazsan 6 gün yapar bırakırım:)

cnm bitki çayı serbest siyah çay ve kahve içmicen liste dışında peki umrancım bırakırım diyorsan bende hiç başlamam :çok üzgünüm:

smile çıkmadı cnmm ben sana kızdım ama hem isveçe başlıonn hemde 6. günde bırakırım belki dionn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…