kızlar ya ben çok tuvalete gidiyorum günde 20 defa gidiyorum belki su içmeyi azaltsammı acaba?
kızlar ya ben çok tuvalete gidiyorum günde 20 defa gidiyorum belki su içmeyi azaltsammı acaba?
elma diyetini biliyosan söylermisin canım :Saruboceq:
bende yaptım hastanelik oldum kalbimi zorladı doktor bile kalp ritmini bozuyor sonradan kalp hastası olursun diye kızdı bana bi daha yapmakmı tövbe o korku yetti bana bilemem ama sakın yapma derimlmaz: inanmadım diyetisyene bile gittim dogruladı saglıksızmış vallahi kitabını bile almıştım ama artık bende yok o korku yetti bana oldummu panik atak doktor kalbimin ritmini zor getirdi yerine ölüyom zannettim doktora bakarsan aşırı sitresten olur dedi inan bana o aralar hiç sitresim yoktu ama durur dururken olunca çok korktum ozaman diyetimin7 günüydü şimdi korkuma yapamıyorum az yiyorum plates topu aldım16 kilo verdim
ah yemekler gözümde tütüyor be:gitme:
6 günde cidden 5-7-8 kg verdiyormu acaba hihoyyyt insan düşününce bile mutlu oluyo hevesleniyo.Ben toplamda 17 kg vermek istiyorum hedefim 63-62 çıtıpıtı bişey olmak istiyorum.İnşallah veririm.Ama diette çok ciddi ve disiplinliyim.Bakalım aynen uycam ama vermediysem 6 gün sonunda demek ki bu diet bi hikayeymiş derim.Ama verilir diye düşünüyorum bildiğimiz detoks bu resmen.Vermemek imkansız gibi.İlk haftadan sonra Ara verip bir kaç kez uygulucam bu dieti.17-18 kg verene kadar:asigim:
kılzar isveçin tek kötü yani kahvaltı yok ben birtek ondan korkuyorum ya başka birşeyden değil ama 13 gün dayanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?