Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bende basladim bugun denemedik diet kalmadi yaaa.
esimle disarda yiyoruz haftada iki gun
bende salata yerimm o zaman..
elma yicem evdeee kiii yesil eksi elmayida cok severimm...
iki aya kadar 60 görmem lazim
daha 78.5 im:bbo:
insallah bu ise yarar,yoksa benden pasooooo,biktim diet deismektennn..kötükedihüso

canım inş.yarar tabi ben tam uygulamağm halde 1 hafta bile olmadı 1 kiloya yakın verdim ama tabi daha gayretli ve daha iyi sonuçlar alan arkadaşlarımz var.

ben varım canım 2 kilo elma aldım bgn. nesfit 2 hafta 2 öğün diyetiyle elma diyetini karıştırarak yapıcam.. şuan 69 um ve bende 2 aya kadar 60 ı görmek istiyorum..elma diyetini kaç gün yapıcaz? nelere dikkat edicez?

Tesekkur ederim cevapladigin icin a.s.bende aynen boyle yapayim birde siz bu sekilde hafta da ne kadar verebiliyosunuz?Ben su bikac hafta da 2 kg falan en az vermek istiyorum da .Hadi bakalim ins bende yazarim buraya gelismeleri.Hepinize kolay gelsin.Selamlar

merhaba ben ramazandan önce bu grupla beraber çok güzel yapmıştım elma diyeti ama ramazanda bırakmıştım.. 1,5 kilo gibi bişi aldım tekrar başlamak istiyorum.. beni de alın aranızaaa :ecrin_bebek:

kilom şu an 60, 48 olmak istiyorum.. bu sabahtan itibaren elimden geldiğince sizlerleyim ve elmalarlayım

bende zayiflamam lazim ya ama bütün gün elma bilmem yarin diyete basliycam spor ile birlikte yoksa her tarafim sarkar diye korkarim ben :1no2: 2 hafta tatil var bakalim kac kilo gitcek elmave yesil caya agirlik vercem gelismeleri yazarimsırnaşık şey:dance::teytey::enbuyukkk:

ya arkadaşlar 8 günde 10 kilo olur mu ya !
verdiğiniz şey sadece su ve kastır.
hem akşam yemeği de yok sanırım ?
böyle gider mi bu böyle.. ne protein var ne karbonhidrat var..
sağlıklı bir beslenme ve yağları yakmak için az da olsa yağlı yiyecekler de gerekir. ve o kadar elmadan oluşan asiti bir düşünün , ne kadar fazla. midenize yazıktır.
ama yine de karar sizin.
bu elma diyetini bıraktıktan sonra, eski yeme düzeninize geçince o verilenler daha fazlasıyla alınır. jojo etkisi belki duymuşsunuzdur..

bu arada bunu deneyenler şu an ne alemde ?
kilo veren oldu mu ?
bırakıp da geri alan var mı..

ha elmanı yersin, kahvaltı da iyi ama. akşam yemeksiz sağlıksız bence. neyse.

canım valla ben bu diyetle ilk hafta 3 kilo verdim ikinci haftada az verdim 1 kilo ama yapamadım ondan yanı az da olsa verirsin..spora hemen başlama ama bence ilk hafta sadece diyet yap sonra başla spora..bi de istersen akşam çok acıkırsan salata fln ye ...

slm kızlar bende bugün bu diyete başladım umarım veririz bu kiloları bende 76 kiloyum:gitme: 55 kilo olmak istiorum kilo verdikçe yazıcam ki burda okuyupta başlamak isteyenllere bi faydam olsun

Canım kahvaltıdan sonra her iki saatte bir 20:00'a kadar yemen lazım:)
Artık kaç tane yapıyorsa

Bende başladım bu diyete ama sadece elma ile gitmiyorum mesela akşam balık ve salata gibi öğlen light yoğurt içine salatalık rendeliyorum, sabah bir dilim kepek ekmeği domates peynir v.s. gibi yiyeceklerle destekliyorum.
Ekmeği zaten sevmiyorum sabah bir dilim yetiyo
bunların dışında kalan zamanlarda elma yiyip duruyorum
Yeşil çay ve bol suyuda unutmuyorum tabiki
Bu sayede ana öğünlerde çok az yemiş oluyorum.
Sağlıkta önemli valla ve ayrıca çok hızlı kilo vermekte tehlikeli daha önceki deneyimimden biliyorum tansiyonum düşüp duruyordu

Bu şekilde bir yol çizdim kendime çok hafif hissediyorum kendimi ama sağlığımada özen gösteriyorum
uzun süreceğini bilsemde sabır etmem şart yaza kadar dengeyi bulmak gerek çünkü

Gerçekten sağlıklı görünüyor...
Benimde kafam karışık yahu biliyorum aslında böle birden bire kilo vermek doğru değil.
Ama çevremdeki herkes çok iyi göründüğümü söylüyor.Basen ağırlıklı çalıştım mı çok daha güzel olucak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…