bende basladim bugun denemedik diet kalmadi yaaa.
esimle disarda yiyoruz haftada iki gun
bende salata yerimm o zaman..
elma yicem evdeee kiii yesil eksi elmayida cok severimm...
iki aya kadar 60 görmem lazim
daha 78.5 im:bbo:
insallah bu ise yarar,yoksa benden pasooooo,biktim diet deismektennn..kötükedihüso
canım hoşgeldin öncelikle..
diyetimiz baslangıçta zor gibi görünüyo ama başlayınca öyle olmuyo emın ol..bende başlarken tereddüt etmiştim yapabilirmiyim acaba diye..Ama başlayınca kolay oluyor tabi burdakı destek de daha kolay olmasını saglıyor.. :lepi:
sabah kahvaltımızı yapıoruz canım iki dilim kepek ekmeği domates salatalık vs
ondan sonra aksam sekize kadar iki saat arayla yeşil ekşi elma yiyoruz.günde 2.5 - 3 litre su ve 3-4 bardak yeşil cay içiyoruz(ama ben yeşil çayı 2-3 bardak içiyorum) dediğim gibi zor görünüo ama başlayınca burda destekle birlikte kolay oluo...ayrıca...ben yapabiliyorsam bu diyetiherkes yapar.. alkisalkisalkis
Tesekkur ederim cevapladigin icin a.s.bende aynen boyle yapayim birde siz bu sekilde hafta da ne kadar verebiliyosunuz?Ben su bikac hafta da 2 kg falan en az vermek istiyorum da .Hadi bakalim ins bende yazarim buraya gelismeleri.Hepinize kolay gelsin.Selamlar
merhaba arkadaşlar bende elma diyetine başlamak istiyorum ama çok ekşi ve midemi çok ağrıtıyo
günde kac tane yiyorsunuz kızlar
69 kiloyum 55 olmam lazımm hırs yaptım ofiste bi arkadaşa çok sinirlendim kafamçokkarıştı
Bende başladım bu diyete ama sadece elma ile gitmiyorum mesela akşam balık ve salata gibi öğlen light yoğurt içine salatalık rendeliyorum, sabah bir dilim kepek ekmeği domates peynir v.s. gibi yiyeceklerle destekliyorum.
Ekmeği zaten sevmiyorum sabah bir dilim yetiyo
bunların dışında kalan zamanlarda elma yiyip duruyorum
Yeşil çay ve bol suyuda unutmuyorum tabiki
Bu sayede ana öğünlerde çok az yemiş oluyorum.
Sağlıkta önemli valla ve ayrıca çok hızlı kilo vermekte tehlikeli daha önceki deneyimimden biliyorum tansiyonum düşüp duruyordu
Bu şekilde bir yol çizdim kendime çok hafif hissediyorum kendimi ama sağlığımada özen gösteriyorum
uzun süreceğini bilsemde sabır etmem şart yaza kadar dengeyi bulmak gerek çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?